Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7-00 vs. C6-01 ?
Sponsorlu Bağlantılar
Türe
Üye
C7 kullanmis biri olarak c7 almani oneririm hizli ve bir tasarimi var ama c7 ye verecegin parayi wave 2 ye ver daha kazancli cikarsin secim senin :
S.E.C.R.E.T
Üye
Bence C7 daha iyi samsung önermem ama seçim senin ben karışamam
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
zaten babamda c7 var c7 kullandım 1 ay kadar ama ince olduğu için cebimden çıkarırken düşmüştü birkaç kez
S.E.C.R.E.T
Üye
Düşsede işlemiyor ki sadece kasa çizilir arkası onun için silikon kılıf kullanıyorum
Cihanî Sultan
Üye
c6-01 her türlü
S.E.C.R.E.T
Üye
C6-01 diyebilirsin ama hertürlü demen kesinlikle yanlış 2 sini kıyaslarsak C6-01 in NFC yok 8 GB dahili hafıza yok c7 bu yüzden c6-01 den 2 adım büyük ve ekranı daha büyük olduğu için daha zevkli bir kullanış veriyor c7
mstf_l
Üye
c7 nin nfc si var diyenler islemci ve gpu ne demek bilmeyenler c6 01 ile c7 de 600 mhz ve dusuk bir ram ve gpu var 603ise bu konularda cok daha iyi performans verir bakalım blrkac aya cıkacak olan oyunları c7 nin 3 4yıl daha ise yaramayacak nfc si mi 603 1 ghz islemcisi mi daha iyi oynatacak
Anlayan zaten ne dedigimi anlar
S.E.C.R.E.T
Üye
603 ün 1ghz işlemcisi varda neye yarıyor ? 1ghz li nokialılardan sadece 701 i öneririm diğer ikisi değmez 700 603
qsaw
Üye
bende ikiside var c7 daha iyi bir tel fakat bemn 701 öneririm
S.E.C.R.E.T
Üye
Evet 701 dehşet bir telefon 603 700 den daha iyi
forbidden5
Üye
tartışmasız c6-01 şu anda hiç bi işine yaramıcak olan nfc için o kadar fark verilmez ekranlar arasında boy farkıda çok mühim değil beni rahatsız etmiyor ekran kalitesi olarak c6-01 daha iyi zaten ikiside sağlam telefon ama ben olsam 700 veya 701 i beklerdim hatta acelen yoksa wp7 li olanları bekle derim
S.E.C.R.E.T
Üye
W7 li olanlar pahalı olucak sanırsam bencede 701 i beklesin