Kendi şiirim devamını getiremedim :bilmm senmi yazıyon bunları haydar
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Kendi şiirim devamını getiremedim Genişletmek için tıkla ... senmi yazıyon bunları haydar
haydaravısyon' Alıntı: Kendi şiirim devamını getiremedim Genişletmek için tıkla ... senmi yazıyon bunları haydar
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 3 oldu Genişletmek için tıkla ... en fazla kaç olmuştu?? yoksa ilk defa mı??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tuğ uyuma yolladıgım şarkıyı dınle acılır uykun Genişletmek için tıkla ... o şarkı insanın uykusundan fazlasını açar
pelın_' Alıntı: tuğ uyuma yolladıgım şarkıyı dınle acılır uykun Genişletmek için tıkla ... o şarkı insanın uykusundan fazlasını açar
SHS Üye devran_34' Alıntı: adres Genişletmek için tıkla ... izmir inciraltı sahil, yıkımdan önce son keyif
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: o şarkı insanın uykusundan fazlasını açar Genişletmek için tıkla ... nasıl bi şarkı
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: izmir inciraltı sahil, yıkımdan önce son keyif Genişletmek için tıkla ... hım istanbuldan çıkarsam tam adrei bulmam 4,5 saat
- SerkeŞ -' Alıntı: izmir inciraltı sahil, yıkımdan önce son keyif Genişletmek için tıkla ... hım istanbuldan çıkarsam tam adrei bulmam 4,5 saat
SHS Üye Pondusss' Alıntı: en fazla kaç olmuştu?? yoksa ilk defa mı?? Genişletmek için tıkla ... ilk defa derken? babam gençliğinde çay ocağında çalışmış, biliriz biz bu işi, yanlış olmasın
Pondusss' Alıntı: en fazla kaç olmuştu?? yoksa ilk defa mı?? Genişletmek için tıkla ... ilk defa derken? babam gençliğinde çay ocağında çalışmış, biliriz biz bu işi, yanlış olmasın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: 3 oldu Genişletmek için tıkla ... yatıyorum o yazmam
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ilk defa derken? babam gençliğinde çay ocağında çalışmış, biliriz biz bu işi, yanlış olmasın Genişletmek için tıkla ... hmm yani çaydan anlıyorum diyorsun
- SerkeŞ -' Alıntı: ilk defa derken? babam gençliğinde çay ocağında çalışmış, biliriz biz bu işi, yanlış olmasın Genişletmek için tıkla ... hmm yani çaydan anlıyorum diyorsun
SHS Üye devran_34' Alıntı: hım istanbuldan çıkarsam tam adrei bulmam 4,5 saat Genişletmek için tıkla ... doldur herkesi otobüse getir, bekliyoruz millet
devran_34' Alıntı: hım istanbuldan çıkarsam tam adrei bulmam 4,5 saat Genişletmek için tıkla ... doldur herkesi otobüse getir, bekliyoruz millet
devran_34 Üye haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... bu elde benim elime benziyo sadece kaynatırım suyu ben
haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... bu elde benim elime benziyo sadece kaynatırım suyu ben
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: doldur herkesi otobüse getir, bekliyoruz millet Genişletmek için tıkla ... tutturdun otobüs deilde minibüs var L300
- SerkeŞ -' Alıntı: doldur herkesi otobüse getir, bekliyoruz millet Genişletmek için tıkla ... tutturdun otobüs deilde minibüs var L300
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... illa uykumu kaçıracaksınız
haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... illa uykumu kaçıracaksınız
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... var abi bi de vereyim mi, babamın son işidir ----------Eklendi @ 00:53:58 ---------- Yazıldı @ 00:53:26 ---------- Pondusss' Alıntı: hmm yani çaydan anlıyorum diyorsun Genişletmek için tıkla ... şüphen mi var? ----------Eklendi @ 00:54:35 ---------- Yazıldı @ 00:53:58 ---------- devran_34' Alıntı: tutturdun otobüs deilde minibüs var L300 Genişletmek için tıkla ... size kalmış, istersen denizden gel
haydaravısyon' Alıntı: Çayı şöyle semaverden içekceksin aslında Genişletmek için tıkla ... var abi bi de vereyim mi, babamın son işidir ----------Eklendi @ 00:53:58 ---------- Yazıldı @ 00:53:26 ---------- Pondusss' Alıntı: hmm yani çaydan anlıyorum diyorsun Genişletmek için tıkla ... şüphen mi var? ----------Eklendi @ 00:54:35 ---------- Yazıldı @ 00:53:58 ---------- devran_34' Alıntı: tutturdun otobüs deilde minibüs var L300 Genişletmek için tıkla ... size kalmış, istersen denizden gel
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: nasıl bi şarkı Genişletmek için tıkla ... smile yetmiyormu