Nokia 603 Amatör İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Amatör İncelemesi
Merhaba Arkadaşlar Sonunda Elime Nokia 603 Geçti kullandım ve bende yarattı iznelimleri anlatmak istiyorum:<br>Öncelikle Telefon Kutusu Nokia C7 Benzeri ince ve aynı tonlama var kutuyu açınca karşımıza 603 Geliyor Benim çok Beğendım USB ve Kullaklığı kutunun alt bölumunde. Kullandığım telefon beyaz hatlara sahipti ve Gayet Etkileyiciydi Telefonu Elimize Aldığımızda Plastik tarzda Kasa Ve kapak Ne yazıkki Salamlık Hissinin Yanından Bile Geçmiyor Eğer önceki Telefonunuz Nokia N8 C7 gibi Sert yapıya Sahip Bir telefonsa elinizde bir boşluk Hissedeceksiniz diğer yandan Tasarım Harika! İnce Ve şık Keşke dış mataryel Daha salam olsaymış(669 TL lik Bir Telefon için iyi) Telefonun Arkasına Açtığımda Bir şaşkınlık Telefon Micro Hat kullanıla biliyor Ne yazıkki Bu bir eksi batarya telefonun arkasının 75% ini kaplıyor 3BL 3.7 v bir batarya Kendi hafızası 2 GB olduğu için + bir hafıza kartına ihtiyaç olabilir Telefonu Açıyoruz Siyah Bir Arka planda Nokia Yazısını Görüyoruz (Belle yüklü çünkü) Telefon akıllı bir cihaza göre çok seri açılıyor Ve Karşınızda BELLE<br>ilk Bir heyecan ve yeni tasarımın şaşkınlığı oluyor telefona çok ayrı bir hava kazandıran ve hızlı bir sistem Telefonu incelerken Bir yandanya Nokia C7 ile karşılaştırıyorum...<br>ilk Karşılaştırmam Ekran Renkleri:<br>Birinci Karşılaşmada Nokia C7 Ustun Bir farkla kazanıyor Ne yazıkki Nokia 603 Ekran bakımından pek bir mükemmler değil Araştırma devam ediyor...<br>şimdi mataryel karşılaştırması:<br>Ne yazıkki verdiği Salamlık hissi Nokia c7 de Daha Fazla =(<br>Dokunmatik Hassasiyet:<br>Her iki telefonda iyi fakat nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı ekranda sanki tam hakimiyet kurulamıyor. Bazen algılamama problemleri oluyor(603 te)<br>Öbur Türlü piyasadeki birçok tel. i rahatlıkla geçebilecek düzeydi<br>Telefonda Oda ne çok nadirende kasmalar yaşanıyor Nokia N8 C7 ve C6 dan daha çok kasma yaşadığını gördum belki geçicidir.<br>1 Ghz li işlemcinin hakkını vermiyor =(<br>Oyunlarda Diğer symbian Telefonlarla aynı gayet stabil<br>Kamera:<br>Eğer çok iyi bir Kameralı Tel istiyorsanız bu telefonu almaktansa biraz daha bekleyip N8 alın!<br>Kamera mukemmel değil fakat kullanışlı Kameranın açılışında çok yoğun bir yeşillik oluyor ekranda Sonra kayboluyor...<br>Flash Eksikliği ne yazıkki var...<br>Eğer 5800 veya n97 c7 n8 kullandınız ise tuş kilidinin normaldan başka bir yerde telefonun üst yerde olduğunu göruçeksiniz arada el yan tarafa kaçıyor =)<br><br>Uzun incelemeler sonunda Telefon sizi gayet tatmin edebilir Yinede...<br>Telefon değişikliği yapmak istemiyorsanız ya bekleyin yada Nokia N8 yada Nokia C7 i tercih edin.. Sonuç budur arkadaşlar<br><br>Bu Arada Telefon 669 TL ye satın aldım ayriyetten + 8 GB hafıza kartı almak zorunda kaldım bundan sınra tek sölenicek söz<br>Nokia C7 Forever...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c7 ye bide belle gelsin ezer geçer

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye bide belle gelsin ezer geçer
Aynn Katılıyorum aynı şey N8 içinde geçerli 603 Benim umduğum kadar olmadı malesef 1Ghz lık işlemcinin hakkını veremiyor niyese olsun almış oldum köşede dursun :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
603 saglam degil ins 701 de öle deildir

spartuas

spartuas

Üye
603 inceledim. Gerçekten elimde bir boşlukluk hissettim. Tuş kilidini açıyım dedim bune ya tuş kilidi nerde. Zaten direk bıraktım. Yani nasıl elime diyim size telefon değil sanki plastik almış gibi hissettim. Bu telefonun tek avantajı belle kurulu olması ve 1 ghz başka birşey değil diye düşünüyorum. Yani diğer arkadaşlara katılıyorum. C7 ye belle gelsin Ultra forever olacaktır.bu diğer telefonlar içinde geçerli...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c7 yi 800 mhzye oc edince bide 603 700 yaninda pert olur 701 i bilemem

qsaw

qsaw

Üye
c7 den şaşma tabi daha 701 çıkmadı :D

realplayer2

realplayer2

Üye
zaten 701 tasarım olarak c7i anımsatıyor. c7 ve n8 dayanıklık bakımından gerçekten mükemmel n8in dayanıklık testini izledim resmen işkence ediyolar ama bana mısın demiyo valla

Lenneth

Üye
Telefonda Oda ne çok nadirende kasmalar yaşanıyor Nokia N8 C7 ve C6 dan daha çok kasma yaşadığını gördum belki geçicidir.<br>1 Ghz li işlemcinin hakkını vermiyor =(

Nokia şu symbian'ı geliştirmek yerine tarihe gömüp meego üzerinde çalışsa keşke bin kat iyi olur. Ölüyü diriltmeye çalışıyorlar hala.. 1 ghz'de koysan, ultra güçlü gpu'da koysan hantal, yavaş ve sorunlu..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
800 Mhz OC'lu N8 kullanıyorum hız konusunda 603'den kat kat iyi olduğunu söyleyebilirim...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Programı kuruyorsun kurarken kaç mhz istediğini seçiyorsun kuruyor ve bitiyor...

pRime.

pRime.

Üye
Hala oc yapılabildiğini sananlar var, yapmayın arkadaşlar...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gümletmesin yeter onlara :D

pRime.

pRime.

Üye
Gerçek oc olmadığı için gümletmiyor zaten. Arm 11 işlemciyi keyfine göre oc edemezsin.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
oc diyince başka bişey geliyo aklıma hocam çok incide takılıyorum ya :zuhaha:

Üst Alt