telefon cahili dolu forum.. biz aldık galaxy s2 ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz eksik kalır yanımız yok nasıl alınmaz : ))
İki telefonda elimde vee c7 çok kapalı yani şöyle desem bilgisyaara benzemiyo açılamıyorsun kişiselleştremiyorsn...galaxy ace öle değil ama :S
diyosunnBence haksızsın. Android'in Symbian Belle'den tek fazlası uygulama sayısı. Bunun dışında Belle, birçok açıdan daha kullanıcı dostu ve gelişmiş. Mesajlaşma konusuna gelelim. Benim bildiğim Galaxy S orijinal Türkçe klavye ile gelmiyor. Sen Nokia'nın dokunmatik ekranlarını hala 5800 düzeyi sanıyorsun galiba. Git ve N9 kullan. Ondaki hassasiyet Samsung'u solda sıfır bırakır. Müzik konusunda C7 sanırım çift hoparlöre ve NFCye sahip. Bir de Coverflowlu müzik yazılımı var ya; tam müzik telefonu. Kamerası yeterli. 8 MP kamera ve çift led flaş ortalama bir kullanıcıya istediği performansı sunacaktır. Oyun konusunda C7 çok daha iyi GPUya sahip. E artık anladın![]()
bu arada c7nin oyun performansı iğrenc
galaxy s ile asphalt 6 açtım bide nokia c7 açtım. iğrenc cidden yaaa .... android ya çok komikkk
yaw hala symbianı savunuyorsunuz...
androiddeki uygulamalar oyunlar vb. performans olarak cok daha iyi anna belle bi işe yaramıyor...oyun oynarken android ama diğerleri derken c7 
diyosunn
peki ne kişiselleştiriyorsun???

aga biz n9 dan bahsetmiyoruzz.sende git gs2 ye bak telefon görbu arada c7nin oyun performansı iğrenc
galaxy s ile asphalt 6 açtım bide nokia c7 açtım. iğrenc cidden yaaa .... android ya çok komikkk
yaw hala symbianı savunuyorsunuz...
androiddeki uygulamalar oyunlar vb. performans olarak cok daha iyi anna belle bi işe yaramıyor...oyun oynarken android ama diğerleri derken c7
![]()

nasıl anlatayım galaxy ace daha bi açık c7 de sıkışıyorsun çok özgür değilsin symbianda android daha özgür![]()
ya bi sus allahım yaaa kendini n9 la karşılaştırmış töbe töbene adamsın
n9 la gs2 ye sonra karşılaştırırız burda iksiinden bahsediyoruz
tabi ki de adam bide n900 dio zuahhahaha
ya tmm senin değişin gibi olsun ben buda c7 den bahsediyorum konu aç ben geleyim yorum atayım o zaman karşılaştırma bu konuyo yazma !

galaxy s ile asphalt 6 açtım bide nokia c7 açtım
Güzel cevapSII'deki kadar başarılı flash oynatabiliyor musun???
32 GB hafızan var mı??
vs vs

ben orda symbianla androidi karşılaştırdım
----------Eklendi @ 20:12:09 ---------- Yazıldı @ 20:10:46 ----------
ahahah galaxy s le c7 galibi c7 dio yaa adam gs2 ley karşılaştırsa onunda galibi sanacak zuhahahah nyese karşılaştırmalar sonra merak etme öle bi konu açaçam birazdan![]()

c7 tft degil amoled ekran duzeltelim soruya gelecek olursak tabikide c7

hihiihi gs2 devrin telefonu diyoruz hiihihi bu nedio![]()

hihihihii usb otg ne lane işe yarıo
hiç bi işe yaramıyo teefon satın alırken parasının altında özellikleri yazar android die ama usb otg die bişi hiç görmedim yani ne alemsin
![]()
USB Otg ile telefona usb bellek, mouse , klavye gibi bazı aygıtlar bağlanıp kullanılabiliyor..
aslında sgs2 gayet keyifli olucaktır diye düşünüyorum N8 de bu kadar tat veriyorsa mouse bağlamak iyi olur o ekrana