Hafıza Dolu Bazı açık programları kapatın ve yeniden deneyin (C6-01)

Sponsorlu Bağlantılar

linkinpark26

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Dolu Bazı açık programları kapatın ve yeniden deneyin (C6-01)
Nokia C6-01 telefon var.3 hafta önce almıstım.Güncellemeler eksiksiz tamam.Telefonumda kaspersky mobile security yüklü.Virüs taraması yap dediğimde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin hatası alıyorum.Ve ilk zamanlara göre telefon kasmaya başladı.Hafıza kartını çıkarttım yin aynı durum söz konusu.Bilgisayardan atarama yaptım birşey yok.Fazlada program yüklü değil zaten.Ama 1 hafta önce hard format atmıştım.Bununla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum zaten.Açık uygulamalardada açık birşey gözükmüyor zaten. Ne yapmalıyım?

Symbianist

Symbianist

Üye
Nokia C6-01 telefon var.3 hafta önce almıstım.Güncellemeler eksiksiz tamam.Telefonumda kaspersky mobile security yüklü.Virüs taraması yap dediğimde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin hatası alıyorum.Ve ilk zamanlara göre telefon kasmaya başladı.Hafıza kartını çıkarttım yin aynı durum söz konusu.Bilgisayardan atarama yaptım birşey yok.Fazlada program yüklü değil zaten.Ama 1 hafta önce hard format atmıştım.Bununla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum zaten.Açık uygulamalardada açık birşey gözükmüyor zaten. Ne yapmalıyım?

Arka planda birşeyler olma ihtimaline karşı netquin yükle bir başlangıç programlarına bak derim ben.

linkinpark26

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yükledim.Dil İngilizce. Açık programlara nasıl bakabilirim?

----------Eklendi @ 23:19:35 ---------- Yazıldı @ 22:59:08 ----------

Telefonda gitti bu arada dondu kaldı.Ne dokunmatik işliyor ne tuşlar.Batarayayı çıkarıp taktım yine aynı vaziyet napsak?

Symbianist

Symbianist

Üye
boot Mgr. yazan kısma gir orda başlangıç programlarını göreceksin options- block Auto-start seçtiğinde başlangıçta çalışmaz. tersi durumda da çalışır

Symbianist

Symbianist

Üye
Ne yaptın Ki telefona bende sürüyle program var birşey olmuyor. Siz nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum :s

linkinpark26

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atıcam yine başka çare kalmadı açılmıyo telefon :S

pRime.

pRime.

Üye
= NOKİA değişen birşey yok demekki şaşırmadım

Boş konuşma! Yardım etmeyeceksen de yazma! Etraf android bilmem ne sorunu konularıyla dolu hala gelmiş saçma sapan konuşuyor ya.

Uruloki

Uruloki

Üye
daha önce bizim bölümde bir kaç defa gördüm ve serdarın dediği gibi kaspersky dan kaynaklı bir sorun hard format yerine hard+ e hafızayı biçimlendir yani kaspersky ın telefona yüklü olduğu yeri biçimlendir

pRime.

pRime.

Üye
Kaspersky c'ye yukleniyo diye biliyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar yüklemedim daha önce bilemiyorum

Üst Alt