Trident A1000 3G Android 5MP Kamera 3.8 inç ekran

Sponsorlu Bağlantılar

interwap

Üye
Şu modelleri sorunsuz getirip kayıt ettirebilsek Trident'in ağzına bakmayız.

dukaya

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim uzun zamandır bende a1000 takipçisi oldum ve tridente mail attım 11.10.2011 tarihli cevap maili aynen şu şekilde,

İyi Günler,A1000 model cihazımızın yazılımsal işlemleri henüz tamamlanmadığı için satışa sunulmamıştır. En kısa sürede işlemleri tamamlanıp ilk olarak da resmi internet sitemizde satışa sunulacaktır.

Bilginize;

greywolf0660

Üye
bu ay çıkacak trident a1000. sinir oldum bekle bekle...

greywolf0660

Üye
Şu modelleri sorunsuz getirip kayıt ettirebilsek Trident'in ağzına bakmayız.

bu sitede satış var. sizin adınıza istediğiniz ürünü getiriyorlarmış. gümrük işini onlar hallediyormuş. site yetkilileriyle bir görüş bakalım.

aytoroz

Üye
slm arkadaşlar ben trident ist muvesilliğini aradim a1000 ekim ayi 15 de piyasada olacağini soylemişlerdi ama bakiyorum ekim 23 olmuş bugun ayni ıkıtane a1000 resimlerine bak geç değişen hiç bişi yok çikacak diye bi umudum kalmadi bizi mayis ayindan beriye oyaladiler çikmadi

meme4

meme4

Üye
a1000 modeli çıkmadan a2000 çıkması imkansızdır ama oldu ikisininde tanıtımı aynı gün yapıldı ve ilk a2000 çıktı digeri çıkmadı çünkü fabrika ile anlaşamadılar işte sonuç bu trident bir telefon çıkartacaksa biran önce çıkartır sonuçta nokıa degilki yazılım atsın yazılım iyileleştirsin çinde atılıp yollanıyor yazılımlar yani bu ürün çıkmaz çıksada almam trident kadar kötü bir firma görmedim

greywolf0660

Üye
[video=youtube;ZW96hV3mr0A]http://www.youtube.com/watch?v=ZW96hV3mr0A[/video]

HDC A9100 S2 Özellikleri

CPU​

Dual CoreCPU: MT6573 ARM11 650MHz + MT6162 ARM9 400MHzGPU: PowerVR SGX 531​

OS​

Android V2.3.4 GingerbreadEnglish, Spanish, Portuguese, German, Italian, Russion, French, Turkish, Thai, Indonesia, Malaysia, others please ask(Please advice us your favorite language upon order confirmation)​

Memory​

RAM : 512 MB / ROM : 512 MB8G Micro SD Memory Card (TF-Card)MAX support 32GB​

Size​

122 x 64 x 10.3 mm​

Weight​

145 g (1 phone+1 battery)​

Screen​

4.08" WVGA, 480 x 800, LG LCD / Capacitive Multi-Touch Screen​

Network​

Dual Sim Dual Standby, Support W+G, G+GWCDMA/HSDPA : 900/2100 MHzGSM/GPRS/EDGE : 850/900/1800/1900 MHz Quad-band Support GSM service all over the world​

Color​

Black​

GPS​

Built In SiRF III GPS & A.GPSNote:We have maps for the following countries, please ask seller if you need additional information:Germany, Switzerland, Austria, Spain, Portugal, UK, Ireland, Belgium, Luxembourg, Netherland, France, Greece, Italy, Poland, Russia, Baltic, Finland, Denmark, Sweden, Norway​

Connection​

Bluetooth with EDR & A2DPWi-Fi : IEEE 802.11 b/gmicro USB 2.0​

Camera​

Dual CameraBack 8.0 mega pixel (physical 5.0 MP) / Flash Light / Auto Focus
Front 0.3 mega pixelSupport to shoot MP4 480P with sound, time depends on storage.​

Sensor​

Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor​

Radio​

FM​

Video​

AVI , MP4 , FLV , 3GP , MOV , ASF , MPEG , RMVB , etc.​

Audio​

MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack​

Special function​

G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, 3G Dual Sim Dual standby, Multi-touch, Dual Camera​

Package Includes​

- Li-ion Batteries 1300mAh x 2- Earphone / 3.5 mm Audio Jack- USB Cable- 8G Micro SD (TF) Memory Card- Charger​

NOT: 3g görüntülü görüşmesi vardır.

sipariş verildi telefonlar geliyor. Trident a1000 de üstünü başını yırtsın bu saatten sonra.

----------Eklendi @ 14:56:55 ---------- Yazıldı @ 14:41:15 ----------

Brand / Model​
HDC A9100 / Galaxy S2

CPU​

Dual CoreCPU: MT6573 ARM11 650MHz + MT6162 ARM9 400MHzGPU: PowerVR SGX 531​

OS​

Android V2.3.4 GingerbreadEnglish, Spanish, Portuguese, German, Italian, Russion, French, Turkish, Thai, Indonesia, Malaysia, others please ask(Please advice us your favorite language upon order confirmation)​

Memory​

RAM : 512 MB / ROM : 512 MB8G Micro SD Memory Card (TF-Card)MAX support 32GB​

Size​

122 x 64 x 10.3 mm​

Weight​

145 g (1 phone+1 battery)​

Screen​

4.08" WVGA, 480 x 800, LG LCD / Capacitive Multi-Touch Screen​

Network​

Dual Sim Dual Standby, Support W+G, G+GWCDMA/HSDPA : 900/2100 MHzGSM/GPRS/EDGE : 850/900/1800/1900 MHz Quad-band Support GSM service all over the world​

Color​

Black​

GPS​

Built In SiRF III GPS & A.GPSNote:We have maps for the following countries, please ask seller if you need additional information:Germany, Switzerland, Austria, Spain, Portugal, UK, Ireland, Belgium, Luxembourg, Netherland, France, Greece, Italy, Poland, Russia, Baltic, Finland, Denmark, Sweden, Norway​

Connection​

Bluetooth with EDR & A2DPWi-Fi : IEEE 802.11 b/gmicro USB 2.0​

Camera​

Dual CameraBack 8.0 mega pixel (physical 5.0 MP) / Flash Light / Auto Focus
Front 0.3 mega pixelSupport to shoot MP4 480P with sound, time depends on storage.​

Sensor​

Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor​

Radio​

FM​

Video​

AVI , MP4 , FLV , 3GP , MOV , ASF , MPEG , RMVB , etc.​

Audio​

MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack​

Special function​

G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, 3G Dual Sim Dual standby, Multi-touch, Dual Camera​

Package Includes​

- Li-ion Batteries 1300mAh x 2- Earphone / 3.5 mm Audio Jack- USB Cable- 8G Micro SD (TF) Memory Card- Charger​

telefondan isteyen arkadaşlara da getirtebilirim. fiyatı 500-550 tl civarı olacak

aytoroz

Üye
arkadaşim bu çeşitli telefonlari koydun buraya bu telefonlar galiba yurt dişinda satişi var turkiyede yok bunlardan beğendiğimizi almak istersek piyasada varmi alabilirmiyiz

greywolf0660

Üye
arkadaşim bu çeşitli telefonlari koydun buraya bu telefonlar galiba yurt dişinda satişi var turkiyede yok bunlardan beğendiğimizi almak istersek piyasada varmi alabilirmiyiz

doğrudur hocam bu telefonların yurt dışında satışı var. Türkiyede satışı yok. Ancak bir arkadaşım bir şekilde bu telefonlardan getirecek. siparişler verildi çok yakın bir süre içerisinde gelecek sadece bu modelinden ama. trident gibi şu gün bu gün gelecek deyipte kimseyi aldatmak istemem. bana yakışmaz bu tür saygısızca davranışlar. telefon geldiği zaman deneyip. olumlu olumsuz yönlerini paylaşcam. almak isteyen arkadaşlar daha sonra bana pm atabilirler.

----------Eklendi @ 18:05:08 ---------- Yazıldı @ 17:54:58 ----------

türkiyede bu tür telefonların satılmamasının nedenlerinden biriside. bu telefonların samsung htc gibi markaların taklitleri ve benzer modelleri olması. bu markalarla Türkiyemiz ters düşüp milyon dolarlarca tazminat ödemek istemez. bencede doğrusu bu. sadece kişisel olarak bu tür telefonla bir şekilde yurt dışından getiriliyor. onun için ülkemizde sadece huawei gibi kendine özgü dandik çin modelleri (t10,t20,x5 vs.) satışı var.

hatipoglu_ali

Üye
iyi güzel hoş diyorsunuz da. tel geldi mi kayıt problemi var illegal yapsan oda problem kayıt ettiriyim desen dünya para istiyor çakallar. arıza verse nereye götüreceksin. tel süper biraz araştırınca fena telefon alınası. trident' in fabrikasına gittiğimde teknik servisteki arkadaş ta a1000 için aynı şeyleri söylemişti.
ben inatla a1000' i beklemeye devam edeceğim. -umudum kalmadı artık ama - kayıt ve garanti problemi yaşamamak için

aytoroz

Üye
evet arkadaşim doğru diyorsun bu telefonlar yurt dişinda satişi var kayıtlariyle garantisiyle kımı muhatap alacaz sakat iş bu ben girmem turkiye serbest satilseydi alirdim

hatipoglu_ali

Üye
evet arkadaşim doğru diyorsun bu telefonlar yurt dişinda satişi var kayıtlariyle garantisiyle kımı muhatap alacaz sakat iş bu ben girmem turkiye serbest satilseydi alirdim

doğru diyorsun. ama biraz önce fark ettim ki trident kendi sayfasından a1000' çıkarmış. artık böyle bir ürün yok gözüküyor.buyur buradan yak. ne yapcaz şimdi.

ayladır hayal kurduk durduk. ha bugün ha yarın diye hadi hayırlısı artık

meme4

meme4

Üye
çıkmayacaktıki zaten boşboşuna beklediniz

aytoroz

Üye
arkadaşim doğru soyluyorsunde yurt dişindanda alacaksin bu telefonlari yarin sorun çikarsa kimi bulacaksin karşinda kime güveneceksin turkiye içerisinden bir mali almaya korkuyoruzda rahat olamiyoruzda peki yurt dişindan alirsek kime güvenecez ben kesinlikle girmem sizi bilmem

hatipoglu_ali

Üye
yapacak bir şey yok muhtemelen buyuk firmalar taş koydular bu işe. yoksa a1000 çok satacaktı. kendi telefonları alınsın diye mazar çıkardılar. inatla almayacağım onların telefonunu. wt 5 e devam

meme4

meme4

Üye
Neye göre çıkmıycaktı diyorsunuz,merak ettimde?

trident bilindigi üzere italatçı bir firma çinde bir firmayla anlaşır sipariş verir adı basılır gümrükten vergileri ödenir türkiyeye girer budur ama neden çıkmayacak

Çözünürlügü yüksek

Kapasitif Ekran

Wifi

Gprs

3G

5Mp Kamerası Bulunan Bir Ürün Çin İçin 1 Sınıf Emek İsteyen Zorlayan Bir Ürün Ya Parçayı Ucuz Tutcak Yada Vergilerden Bir Şekilde Kurtulması Gerekir Vergilerden Kurtaramaz Eger Kurtarsa Az Ürün Gümlükten Çekcek Fabrika Ücreti Artcak 2 Durum Parçaları Ucuz Tutmak Zaten 3 Sınıf Parça Bulunduruyor Dahada Kalite Dışı Yaparsa CE Belgesi Alamayacak İki Yolda Tutmadı Eee Şimdi Ne Olcak Fabrikayla Pazarlıklar Başlayacak (Bu Sırada Kesin Olmadıgı İçin Ürünü Kaldırmayacak Çünkü Begenen Çok)Fabrikayla Anlaşamıyacak Neden Trident T 1000 Tanesi Bunlara 12 dolara falan gelirken a1000 70 dolara gelcek çünkü fabrika 3g ye uyumlu telefon üretcek özel bir ürün yapcak eee alırsa trident bu telefona en az 600 tl istemesi lazım samsung galaxy ace mi alırsınız yoksa işlemciden yoksun bu ürünü mü tabiki sg ace alırsınız bu yüzden bu hayalde trident için bitti çinden ürün getirdigim için biliyorum gümrügü falan

c2007

Üye
trident bilindigi üzere italatçı bir firma çinde bir firmayla anlaşır sipariş verir adı basılır gümrükten vergileri ödenir türkiyeye girer budur ama neden çıkmayacak

Çözünürlügü yüksek

Kapasitif Ekran

Wifi

Gprs

3G

5Mp Kamerası Bulunan Bir Ürün Çin İçin 1 Sınıf Emek İsteyen Zorlayan Bir Ürün Ya Parçayı Ucuz Tutcak Yada Vergilerden Bir Şekilde Kurtulması Gerekir Vergilerden Kurtaramaz Eger Kurtarsa Az Ürün Gümlükten Çekcek Fabrika Ücreti Artcak 2 Durum Parçaları Ucuz Tutmak Zaten 3 Sınıf Parça Bulunduruyor Dahada Kalite Dışı Yaparsa CE Belgesi Alamayacak İki Yolda Tutmadı Eee Şimdi Ne Olcak Fabrikayla Pazarlıklar Başlayacak (Bu Sırada Kesin Olmadıgı İçin Ürünü Kaldırmayacak Çünkü Begenen Çok)Fabrikayla Anlaşamıyacak Neden Trident T 1000 Tanesi Bunlara 12 dolara falan gelirken a1000 70 dolara gelcek çünkü fabrika 3g ye uyumlu telefon üretcek özel bir ürün yapcak eee alırsa trident bu telefona en az 600 tl istemesi lazım samsung galaxy ace mi alırsınız yoksa işlemciden yoksun bu ürünü mü tabiki sg ace alırsınız bu yüzden bu hayalde trident için bitti çinden ürün getirdigim için biliyorum gümrügü falan

Trident hem üretici hemde ithalatçı bir firma.
A1000 de sharp lcd,OV5642 CMOS QSXGA (5-megapixel) kamera,Qualcomm cpu var......
Şuan Android 2.2.2 kullanılıyor,Android 2.3.7 derlemesi üzerinde çalışılıyor,PCB üretimi tamamlanmış hatta montajı tamamlanmış durumdadır.Android 2.3.7 test lerinde sorun çıkmazsa cihaz yeni sürümle çıkacak,yok problem yaşanırsa ilk etapta 2.2.2 ile çıkacak.Bunlarda cihazın resimleri...

meme4

meme4

Üye
:D a1000 isteyenler samsung galaxy pro alsın herşey onda var hatta çok daha iyi bir işlemci yapısı

hatipoglu_ali

Üye
Trident hem üretici hemde ithalatçı bir firma.
A1000 de sharp lcd,OV5642 CMOS QSXGA (5-megapixel) kamera,Qualcomm cpu var......
Şuan Android 2.2.2 kullanılıyor,Android 2.3.7 derlemesi üzerinde çalışılıyor,PCB üretimi tamamlanmış hatta montajı tamamlanmış durumdadır.Android 2.3.7 test lerinde sorun çıkmazsa cihaz yeni sürümle çıkacak,yok problem yaşanırsa ilk etapta 2.2.2 ile çıkacak.Bunlarda cihazın resimleri...

bu da size kapak olsun diyorsunuz. anlaşılan A1000 çıkacak ama biraz beklemek zorundayız. hayırlısı olsun göreceğiz.

Üst Alt