Trident A1000 3G Android 5MP Kamera 3.8 inç ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
Trident A1000 3G Android 5MP Kamera 3.8 inç ekran
Trident fabrikasını değiştirdikten sonra iyi ürünler çıkarmaya başladı ürünler hem çift hatlı hem de çok uygun etiketlere sahip

Genel Özellikler

• Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
  • Android 2.2 (Flash 10.1 Destekli)
  • QUALCOMM 7227 işlemci
Bağlantılar

• Bluetooth™
  • USB ile bilgisayar bağlantısı
  • 3G
  • aGPS
  • WiFİ
Hafıza

• RAM 512MB
  • ROM 512MB
  • 32GB HARICI DESTEK
  • 600MHZ İşlemci
Ekran

• 3.8" WVGA TFT LCD (800*480)
  • Kapasitif Dokunmatik Ekran
Radyo

• FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf

• 5 MP (Otomatik Odaklanma)
  • VGA Ön Kamera (3G)
Video

• Video Kaydedici
  • Video Oynatıcı
Ses ve Müzik

• Müzik Çalar(MP3,MP4)
  • Ses Kaydedici
  • Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma

• SMS
  • EMS
  • MMS
Uygulamalar

• Android Market
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Özellikler

• Ağırlık(gr) :150g
  • Pil : 1200 mAh

jumperhb

Üye
Bugün W-T5 ANDROID'im geldi. Trident'in sitesine girince A1000' i gördüm. Keşke 1 hafta daha bekleseydim diye düşündüm :(

meme4

meme4

Üye
Bugün W-T5 ANDROID'im geldi. Trident'in sitesine girince A1000' i gördüm. Keşke 1 hafta daha bekleseydim diye düşündüm :(

beklemene gerek yok bence telefonun hayırlı olsun yeni telefonun fiyatı uçuk olur çünkü

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
fiyatın uçuk olacağını sanmam trident telefonlar zaten belirli bir fiyat barajının üstüne çıkmazlar ancak wt5 ile özellikleri zaten birbirlerine yakın

----------Eklendi @ 21:48:08 ---------- Yazıldı @ 21:41:54 ----------

şu an kullandığım 5800 ımı da elden çıkarıp bu telefondan almaya karar verdim özellikleri yazılımı ve tasarımı 5800 ımı katlıyor kalitesini de kullandıkça göreceğiz önyargı ile yaklaşmamak lazım çünkü bu telefonlar yeni fabrikada üretiliyor zaten şuraya baktığımızda telefonların beylikdüzündeki fabrikalarında üretildiğini görüyoruz bu markanın artık çin üretimi telefonlar kategorisinden çıkma vakti geldi

fe_gumus99

Üye
fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ? Trident WT-11 var bendede garantisi devam ediyor isteyen bana ulaşabilir bu telefonu alıcam :) eskiyi götür yeniyi getir hesabı :)

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
daha satışa çıkmadı temmuza çıkacakmış

fe_gumus99

Üye
tşkler maximy

hacker_memoli

Üye
Gps Olmaması Çok Büyük Eksik Bence.

deliaga

Üye
wt5 alan arkadaşım telefonla ilgili biraz bilgi verirmisin.

----------Eklendi @ 16:43:45 ---------- Yazıldı @ 16:43:07 ----------

:hmmm

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
wt5 alan arkadaşım telefonla ilgili biraz bilgi verirmisin.

----------Eklendi @ 16:43:45 ---------- Yazıldı @ 16:43:07 ----------

:hmmm

katılıyorum bir kaç parça resim olsa şöyle özelliklerinden bahsetsen

numan10

Üye
bende wt5 i takip ediyordum fakat bu a1000 acayip hoşuma gitti ekranda geniş 3g felan benim tercihim buna kaydı bakalım fiyatı 500 den aşağı olmaz diyorum ben bekleyip görecez

Kefelon

Üye
1 ay çinde yeni tel alcam bu telefon çıkarmı o zamana kadar?

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
temmuzda çıkacak 1,5 ay

Kefelon

Üye
pffff :cry:

khytr89

khytr89

Üye
Gps Olmaması Çok Büyük Eksik Bence.

gps var

Genel Özellikler

• Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
  • Android 2.2 (Flash 10.1 Destekli)
  • QUALCOMM 7227 işlemci
Bağlantılar

• Bluetooth™
  • USB ile bilgisayar bağlantısı
  • 3G
  • WiFİ
  • aGPS <----------------------------------------------------------------
Hafıza

• RAM 512MB
  • ROM 512MB
  • 32GB HARICI DESTEK
  • 600MHZ İşlemci
Ekran

• 3.8" WVGA TFT LCD (800*480)
  • Kapasitif Dokunmatik Ekran
Radyo

• FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf

• 5 MP (Otomatik Odaklanma)
  • VGA Ön Kamera (3G)
Video

• Video Kaydedici
  • Video Oynatıcı
Ses ve Müzik

• Müzik Çalar(MP3,MP4)
  • Ses Kaydedici
  • Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma

• SMS
  • MMS
Uygulamalar

• Android Market
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği

• A1000 Cep Telefonu
  • Sarj Cihazı ve USB Kablo
  • Kullanım Kılavuzu
  • Garanti Belgesi
  • Kulaklık
Özellikler

• Ağırlık(gr) :150g
  • Pil : 1350 mAh
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

özellikleri iyi hoşta genekl olarak tüm telefonlarına baktım hepsi nokia nın çakması olan ürünler. pek güvenilir bir üreticiye benzemiyor açıkçası. ama cihazın özellikleri çok güzel. 650 den fazla olursa almam c6-01 alırım.

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
agps yardımlı gps d,t bütünleşik gps ile aynı değildir yardımlı gps şebekeye bağlanır bu da ücret ödenmesine sebep olur ancak tümleşik gps hiç bir ücret ödemeksizin direk olarak uydulara bağlanılarak kullanılır

----------Eklendi 07.06.2011 @ 01:04:00 ---------- Yazıldı 06.06.2011 @ 23:24:48 ----------

650 mi şaka mı yapıyorsun en fazla 430 lira olur bence ben bir daha da symbian telefpn almam nokia kopyası ürün göremedim ama iphone dersen haklısın ama artık böyle piyasada tutunamayacaklarını anladılar ki kendi tasarımlarını kullanıyorlar ve tabiki android ne de olsa ücretsiz bir işletim sistemi

Shahin23

Shahin23

Üye
agps yardımlı gps d,t bütünleşik gps ile aynı değildir yardımlı gps şebekeye bağlanır bu da ücret ödenmesine sebep olur ancak tümleşik gps hiç bir ücret ödemeksizin direk olarak uydulara bağlanılarak kullanılır

----------Eklendi 07.06.2011 @ 01:04:00 ---------- Yazıldı 06.06.2011 @ 23:24:48 ----------

650 mi şaka mı yapıyorsun en fazla 430 lira olur bence ben bir daha da symbian telefpn almam nokia kopyası ürün göremedim ama iphone dersen haklısın ama artık böyle piyasada tutunamayacaklarını anladılar ki kendi tasarımlarını kullanıyorlar ve tabiki android ne de olsa ücretsiz bir işletim sistemi

Her kese iyi aksamlar guzel kardeslerim. Bence bunlar hic de kendi tasarimlarini yapmiyorlar, sadece Nokia, IPhone, simdi de HTC telefonlarini klonluyorlar. Trident A1000, A2000, W-T5 hepsi HTC markanin kopyasi. Bos verin kardesler. Bence eninde sonunda, cin mali. Ha turkiyede ha erdebilde. Ne fark eder ki, neredeuretiliyor. Aksine Turkiyede uretilmesi kotu, cunki , bu tur dandik telefonlari yaklasik 400-450 dolara almaktansa orjinal bir marka tercihimdir. Yine de pasa keyfiniz bilr.
Para sizin, keyif sizin...:allalla:

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
400-450 dolar değil lira hatta daha ucuz olacaktır ki bence bu para değer sonuçta yazılımları yine android ve çok yeterli bir telefon

OğuzcanAbi

Üye
trident e o kadar verilmez bence :naughty:

hayvan

hayvan

Üye
trident wt-5
telefonu 1 ay önce 385 tl ye aldım.telefon çift hatlı.iki hatta da sorunsuz konuşuyorsunuz ve 2 hattıda kullanmak çok kolay.telefon android 2.2 froyo.
kullandığım ve sorunsuz çalışan programlar:igo,ndrive,whatsup,imo.bunların dışında telefonda yüklü gelen facebook twitter gmail, google navi gibi programlar var.bütün flash siteleri açmıyor.facebook youtube izlesene gibi sitelerde sorunsuzca çalıştı.tarayıcını opera yaptım.dokunmatiği çok hassas.kamerası fena değil.öndeki kamera ile fring den görüntülü konuşma denedim ama olmadı.kablosuz bağlantısı fena değil.telefon süper hızlı değil.ama zaten fiyata göre özellik koymuşlar.pili de çok konuşmaz widgetler maill ve facebook ve twitter gibi programların yenileme süresini uazatırsanız 2 gün iare eder.ama ben her gece şarja takıyorum.tek olumusuz yönü arka kapak çok hassas.çiziliyor.kapak 12 tl .kargo ile yolluyorlar.telefon çok nadir de olsa arama yaparken takılıyor.(iphone telefonumdan daha az takılıyor)muhtemelen benim sonradan yüklediğim programlar ile çakışıyor olabilir.sonuç olarak kullanımı zevkli biraz nazik bir android.bu fiyata gerçekten değer.

Takipçi Satın Al

Üst Alt