greenmile
Üye
MaxiMüzik Yarışması (Katılım)
Profillerde tekrar müzik dinletebildiğimize göre yeni bir yarışmanın vakti geldi demektir!
Profil Müziklerinizi Düzenledikten Sonra Konu Altından "Müziğin İsmi,Katılmak İstiyorum" diyerek yarışmamıza sizde katılabilirsiniz.
Yarışmamıza Katılabilmek İçin Genel Şartımız:
2011 Ağustos Ayı ve Öncesi Üye Olmak,1000 Mesaj Sayısını ya da 500 Konu Sayısını Geçmiş Olmak
Profil Müziklerinde Bir Sınırlama Yoktur.Dilediğiniz müziği profillerinizde kullanabilir,yarışmamıza katılabilirsiniz.
Aynı parçayla birden fazla üye yarışmaya dahil olamaz.İlk katılım gösteren üye profilinde müziği kullanım hakkına sahip olur.Yarışma sırasında müziğin barındırıldığı web sitesinden kaynaklanan sorunlar yada vs.sebepler yarışmacı üyenin sorumluluğundadır.
Yarışmanın Başlangıç Tarihi Olan 25 Kasım Tarihine Kadar Her Yarışmacının 1 Kez Değişiklik Hakkı Bulunmaktadır.Yarışmacılar Profil Müziklerini Değiştirdikleri Takdirde Konuda Değişikliği Belirtmeleri Yeterli Olacaktır...
Birincinin belirlenmesi puanlama yoluyla hesaplanacak olup,yarışmaya katılan üye hiçbir şekilde oylamaya katılamaz.
Yarışma Ödülü
Yarışmayı birinci bitiren üyemize 12 TL bakiyesi tarafımdan hediye edilecektir.
İkinci olan üyemize ise 7 TL bakiyesi MaxiCep yönetimi tarafından verilecektir.
----------------------------
Katılım Tarihleri:15.11.2011-25.11.2011-(Saat16.00'a kadar)
Oylama Tarihi:25.11.2011-30.11.2011 arası (Saat 23.59'dan sonraki oylar geçerli sayılmayacaktır.)
# KATILIMCILAR #
1)Burak(Şiir:Anımsa)
2)Revengeful (Rammstein-Engel)
3) - SerkeŞ - (Sagopa Kajmer-Vasiyet)
4) pelin_ (Mariah Carey-My All)
5)'İbrahim'(Stromae-Alors On Danse)
6) y n s c n (Mr.Criminal-Criminal Mentality)
7)Sehriyar (Eminem-Lose yourself)
8)minoo (Robbie Williams-Shame)
9)ScreetCity (Arsız Bela-Savaşamadım Hayatla)
10)OğuzcanAbi (Duman-Seni Kendime Sakladım)
11)Mareşal (Serebro-Mama Luba)
12)Catty (Pitbull ft. Marc Anthony-Rain Over Me)
13)Rambo_FT (Paul Linford and Chris Vrenna The Mann)
14)kingmor (Rihanna-Te Amo)
15)FinalDestinatioN (Akon-Volga -Rmx- )
Profil Müziklerinizi Düzenledikten Sonra Konu Altından "Müziğin İsmi,Katılmak İstiyorum" diyerek yarışmamıza sizde katılabilirsiniz.
Yarışmamıza Katılabilmek İçin Genel Şartımız:
2011 Ağustos Ayı ve Öncesi Üye Olmak,1000 Mesaj Sayısını ya da 500 Konu Sayısını Geçmiş Olmak
Profil Müziklerinde Bir Sınırlama Yoktur.Dilediğiniz müziği profillerinizde kullanabilir,yarışmamıza katılabilirsiniz.
Aynı parçayla birden fazla üye yarışmaya dahil olamaz.İlk katılım gösteren üye profilinde müziği kullanım hakkına sahip olur.Yarışma sırasında müziğin barındırıldığı web sitesinden kaynaklanan sorunlar yada vs.sebepler yarışmacı üyenin sorumluluğundadır.
Yarışmanın Başlangıç Tarihi Olan 25 Kasım Tarihine Kadar Her Yarışmacının 1 Kez Değişiklik Hakkı Bulunmaktadır.Yarışmacılar Profil Müziklerini Değiştirdikleri Takdirde Konuda Değişikliği Belirtmeleri Yeterli Olacaktır...
Birincinin belirlenmesi puanlama yoluyla hesaplanacak olup,yarışmaya katılan üye hiçbir şekilde oylamaya katılamaz.
Yarışma Ödülü
Yarışmayı birinci bitiren üyemize 12 TL bakiyesi tarafımdan hediye edilecektir.
İkinci olan üyemize ise 7 TL bakiyesi MaxiCep yönetimi tarafından verilecektir.
----------------------------
Katılım Tarihleri:15.11.2011-25.11.2011-(Saat16.00'a kadar)
Oylama Tarihi:25.11.2011-30.11.2011 arası (Saat 23.59'dan sonraki oylar geçerli sayılmayacaktır.)
# KATILIMCILAR #
1)Burak(Şiir:Anımsa)
2)Revengeful (Rammstein-Engel)
3) - SerkeŞ - (Sagopa Kajmer-Vasiyet)
4) pelin_ (Mariah Carey-My All)
5)'İbrahim'(Stromae-Alors On Danse)
6) y n s c n (Mr.Criminal-Criminal Mentality)
7)Sehriyar (Eminem-Lose yourself)
8)minoo (Robbie Williams-Shame)
9)ScreetCity (Arsız Bela-Savaşamadım Hayatla)
10)OğuzcanAbi (Duman-Seni Kendime Sakladım)
11)Mareşal (Serebro-Mama Luba)
12)Catty (Pitbull ft. Marc Anthony-Rain Over Me)
13)Rambo_FT (Paul Linford and Chris Vrenna The Mann)
14)kingmor (Rihanna-Te Amo)
15)FinalDestinatioN (Akon-Volga -Rmx- )