Galaxy S Açılmıyor Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uaeboss

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Açılmıyor Acil
Arkadaşlar geçen telefonumun şarjı bitti şarj ettim ve sonrasında telefon açılmadı.Galaxy s gt-i9000 yazısı gidip gidip geliyodu sonra turkcell yazısı ve büyük s simgesi gelip gitmeye başladı aradan bi süre geçince telefon açıldı.Bundan bi kaç gün sonra yine kapandığında açılmadı telefon en son dün açıldı bi baktım sd kartı ve usb belleği görmüyor.Sonrasında kendi kendine kapandı.Bende turkcell rom yüklüydü 2.3.3 vardı int den 2.3.4 yükledim şimdi ama yine işe yaramadı kafayı yemek üzereyim.Şimdi bunun bi çözümü var mı ? Neden kaynaklanıyor ? Servise getireceksem garanti bozuldu tekrardan eski turkcell roma mı döndürmem lazım ?
acil cevap lazım

y n s c n

y n s c n

Üye
Bence orjinal roma dönebiliyorsan dön ve ondan sonraki güncellemeleri orjinal olarak yap.. Bir arkadasımada aynı olay olmuştu cihazın markasını tam hatırlamıyorum çok rom atan bir arkadas ve servise gönderdiğimizde anakartla ilgili bi sorun olduğunu belirttiler..

uaeboss

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk kez rom attım telefona daha önceden sadece kiesten 2.2 den 2.3 e yükselttim, yarın servise götürmeyi düşünüyorum sizce ne kadar sürede geri alırım telefonu ?

----------Eklendi @ 15:20:25 ---------- Yazıldı @ 14:58:34 ----------

turkcell rom attım şimdi de büyük s simgesinden sonra ekran simsiyah kalıyor, bide normalde benim turkcell yazısı gelmesi lazımdı o da gelmedi

horengul

Üye
Rom da sorun var. Aynı sorun bendede olmustu . telefonu kapatıp actıgımda 10 dk acılmasını beklıyordum. :)
Yenı bır surum yukledım sorun ortadan kalktı .

uaeboss

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende yükledim 2-3 tane ama olmadı sen ne yükledin ?

blacktalon

blacktalon

Üye
laptoplarda da oluyor böyle tam windows gelecekken kararıyor ekran formatla düzeliyor.bu da öyle olmalı tele format at yada yeni bir rom yükle sağlam rom olursa düzelir bence ( donanımsal değilse )

mancukya

Üye
Turkcell romu yada yedegi olan birisi seninle paylasmasi gerekiyor.
Yada Kiesden yüklemek icin Turkcell kodlarini bulman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt