Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
aman ya valla atasım var kendimi şurdan burdan biyerden
çine gidince atarsın
aman ya valla atasım var kendimi şurdan burdan biyerden
yoooo.bu aynı şeye benziyo ölürsem mezar taşıma ne yazılsın diye bi konu vardı.onun gibi saçma işte.öldükten sonra yaksınlar isterlerse.Bana ne yaaa...
ödül yok ama ben irademi sınıyorum.diğerlerinin amacı nedir bilmem..pınar bari ödül verse size![]()
seni atcam ordan
çine gidince atarsın
Ben rusyaYa Gidiyorum
seni atcam ordan

Vapur dumanı smiley kullanmama oyununu amacı Ne
bak nasıl sorucağını bildimsdde senden önce cevap verdim
ödül yok ama ben irademi sınıyorum.diğerlerinin amacı nedir bilmem..
Yanlışsın arkadaşım
Tüm sevdiklerin aynı şehirde yaşamadığına göre yanlışsınBence çok faydalı bir servis...
iyi geceler hoş geldin öncelikle.aktivasyon sürecinin uzaması işime gelecek.zira dişime göre birini arıyordum ve senin hakkında çok şey duymuştum!!iyi geceler arkadaşlar bu sitede uzun süre ara verdiğim canlılığımı artırıyorum
herkese kolay gelsin
yarım kalmış işlerime de hız vereceğim artık
yazı dizisini okumak isteyenler buyursun
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/moderator-yazi-dizisine-basliyorum-456204.html
ödül yok ama ben irademi sınıyorum.diğerlerinin amacı nedir bilmem..

kuzuuuVapur dumanıı
Ya zaten tartışan yok ben sadece görüşümü bildirdim
Depremi önceden bilmek şuanki teknolojiyle çok zor yalnız deprem öldürmez bina öldürür sözünü dikkate alarak daha sağlam binalarda oturmak can sağlımız için faydalı
Tabiki bu servis sen şehir dışındayken olacak bir depremde bilgi sahibi olmanı sağlıyor sonuçta ailen var bilmem anlatabildimmi
Depremi bizzat yaşamayan o anı bilemez ve bilmeden yorum yapar o an bambaşka bir andır...