Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
pınar bari ödül verse size :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Yanlışsın arkadaşım :D
Tüm sevdiklerin aynı şehirde yaşamadığına göre yanlışsın :) Bence çok faydalı bir servis
...

• Beğen
Tepkiler: SHS

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

yoooo.bu aynı şeye benziyo ölürsem mezar taşıma ne yazılsın diye bi konu vardı.onun gibi saçma işte.öldükten sonra yaksınlar isterlerse.Bana ne yaaa...

Vapur dumanı smiley kullanmama oyununu amacı Ne

SHS

SHS

Üye
Yanlışsın arkadaşım :D
Tüm sevdiklerin aynı şehirde yaşamadığına göre yanlışsın :) Bence çok faydalı bir servis
...

tartışmaya gerek yok, depremi önceden bilecek bişey yapmadıkları sürece gerisi faydasız

SHS

SHS

Üye
ifadesiz yanlış anlaşılmalar oluyor :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
iyi geceler arkadaşlar bu sitede uzun süre ara verdiğim canlılığımı artırıyorum

herkese kolay gelsin

yarım kalmış işlerime de hız vereceğim artık

yazı dizisini okumak isteyenler buyursun

http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/moderator-yazi-dizisine-basliyorum-456204.html
iyi geceler hoş geldin öncelikle.aktivasyon sürecinin uzaması işime gelecek.zira dişime göre birini arıyordum ve senin hakkında çok şey duymuştum!!

pelın_

Vapur dumanıı

• Beğen
SHS

SHS

Üye
:islik

• Beğen
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya zaten tartışan yok ben sadece görüşümü bildirdim :)
Depremi önceden bilmek şuanki teknolojiyle çok zor yalnız deprem öldürmez bina öldürür sözünü dikkate alarak daha sağlam binalarda oturmak can sağlımız için faydalı :)
Tabiki bu servis sen şehir dışındayken olacak bir depremde bilgi sahibi olmanı sağlıyor sonuçta ailen var bilmem anlatabildimmi :)

Depremi bizzat yaşamayan o anı bilemez ve bilmeden yorum yapar o an bambaşka bir andır...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve SHS

pelın_

Noluyo burd aya

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
|-)

SHS

SHS

Üye
Ya zaten tartışan yok ben sadece görüşümü bildirdim :)
Depremi önceden bilmek şuanki teknolojiyle çok zor yalnız deprem öldürmez bina öldürür sözünü dikkate alarak daha sağlam binalarda oturmak can sağlımız için faydalı :)
Tabiki bu servis sen şehir dışındayken olacak bir depremde bilgi sahibi olmanı sağlıyor sonuçta ailen var bilmem anlatabildimmi :)

Depremi bizzat yaşamayan o anı bilemez ve bilmeden yorum yapar o an bambaşka bir andır...

haklısın

Üst Alt