Dostum senin olaya gelirsek şöle diyim. Bende 3250 var. Gayet güzel alet. Ama ben n91 ile takas etmeyi planlıyorum 1-2 ay içinde. Nedenine gelirsek; aslında adam gibi 3 neden var. Diğerleri fasafiso
1.si ses olayı. daha bugün bi telefoncu arkadaşta test ediim dedim. ağzım açık kaldı! (kulaklıklarım kalitelidir bu arada) basslar, tizler falan süper. 3250 ile eş tutardım bende biçok kişi gibi ama yok kardeşim. Sesin 4te 3üne getirdim. Kulaklar çınnnnn olmaya başladı (ki metal dinlerim. yükseklikle aram iyidir).
2.si 3.5 jack girişi. Bende 1gb kart var. Ama müzik dinlemek için yinede 3250yle beraber mp3 player'ımı da yanıma alıyorum. Yok ses kablosu, 3,5 adaptörü derken kaç metre kablo oluyo. Bide yanında taşı fln ooof.. salla.
3.sü 4gb. Hemde flash yerine hdd olması. yani avucundaki aletin içinde hdd olması güzel bi his. kulağını dayıyosun ses fln geliyo
N73e gelirsem. Bi aile ferdine hediye olarak aldık. Ondan çok ben kullandım belki

Gayet sorunsuz çalışıyo, tıkır tıkır. Ama görüntüsü beni cezbetmiyo. 6600'ın günümüze uyarlanmışı gibi. İnsan daha şekilli şeyler arıyo. Tabi bu tamamen benim kişisel görüşüm. Yoksa ona da aşık olan bi sürü arkadaşımız var burda da
Sen iyisi mi nokia'nın sitesine gir. beğendiğin tel.ların modelini yaz. Ben sana eksi artısını fln yazayım (ben olmasam bile bilen ark.lar yardım eder eminim..). Saygılarımla...