Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Fotoğrafla Zengin Oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bu Fotoğrafla Zengin Oldu
Chuck O Rear (69) öyle bir fotoğraf çekti ki bir anda milyonluk bir servetin sahibi oldu.
pelın_
Niye hiç aklımıza gelmez böle şeyler
devran_34
Üye
sabah gazetesinin arka kapağındaki haber yaptıkları anlaşma karşılığı resmi kaç paraya sattığını hala açıklamamış o parayı bırakın adam bu resimle bir ün kazanmış ve istediği her yerde işe başlayabilir iyi bir maaş karşılığında o gibi ayrıcalıkları bile var
ben para yönünden bakmadım şahsen direk dedim o resim bu adama ne KAPILAR açmışdır
sabah gazetesinin arka kapağındaki haber yaptıkları anlaşma karşılığı resmi kaç paraya sattığını hala açıklamamış o parayı bırakın adam bu resimle bir ün kazanmış ve istediği her yerde işe başlayabilir iyi bir maaş karşılığında o gibi ayrıcalıkları bile var
ben para yönünden bakmadım şahsen direk dedim o resim bu adama ne KAPILAR açmışdır
Allah Teala yeter ki bir kuluna "yürü ya kulum" demesin.
halbuki bu resimden binlerce defa daha güzel manzara resimleri var ki bakılıp geçilmekle yetiniliyor.
insanoğlu tuhaf bir yaratık vesselam, akıl sır ermiyor.
Allah Teala yeter ki bir kuluna "yürü ya kulum" demesin.
halbuki bu resimden binlerce defa daha güzel manzara resimleri var ki bakılıp geçilmekle yetiniliyor.
insanoğlu tuhaf bir yaratık vesselam, akıl sır ermiyor.