djmatrix
Üye
kaldırdım tamamenEllerine sağlık ama arayanın adını söyle ekledinmi yoksa kaldırdınmı tamamen (bana lazım onun için soruyorum o özelliği kullanıyorum)
güzel görünüyorekran döndürülünce msjlarda nasıl görünüyor
nasıl yani??kaldırdım tamamenEllerine sağlık ama arayanın adını söyle ekledinmi yoksa kaldırdınmı tamamen (bana lazım onun için soruyorum o özelliği kullanıyorum)
güzel görünüyorekran döndürülünce msjlarda nasıl görünüyor
nasıl yani??yeni güncellemede keylock rofs a gömüldü
tema efktinde ne gibi bi sorun oluşuyor ben de bi şey yok?
e posta pek kullanmadığım için bilmiyorum![]()

biliyorum ondan sildim ya msj okuyucuyuMesaj OKuyucu Yoksa Arayanın İSmini Söylemez![]()
video sesini bende yeni farkettim yeniden düzenlenecekcfw yi attıktan sonra videoların sesi kesildi yardım lütfen
----------Eklendi @ 15:14:41 ---------- Yazıldı @ 15:08:36 ----------
dosya yöneticiden şarkı açıp geri döndüğümde menüye atıyor
----------Eklendi @ 15:37:48 ---------- Yazıldı @ 15:14:41 ----------
tarayıcının tuşları basıyor fakat her basmada işlem yapmıyor.
ilk sayfada N8 menülü var fakat yeni bir güncelleme gelecek onu bekle istersenabcim c6 v41 için bi cfw arıyorum yok mu ? :/
bende onun üzerinde uğraşıyorum C6 ya portlayabilirsem paylaşırımtamamdır diger yerden hallettim djmatrix
----------Eklendi @ 20:32:17 ---------- Yazıldı @ 20:28:13 ----------
ya bi de şu symbian annadaki dikey klavye modu çıksa var yaaa of cok fena olcak ama çok şey istiyorum galiba![]()
link yenilenecek arkadaşlaryükledim ama ne haritaları açabiliyorum nede harita yükleyebiliyorum, yane gps iptal 2 kere flash attım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Soundsmüzikçalar hangi klasörü okuyor?
güncel yazılımda ses sorunu düzeltildigps olayını düzelttik, tekrar flash attım oldu, ama bu seferde mp4 uzantılı dosyalarda görüntü var ama ses yok malesef(
zaten orjinal tarayıcıydı şuan da öyleguncellenmiş cfw de 5800 v60 orjnal tarayıcı kullanılmasını isterim. yazılım güncelleme de olsa iyi olur
evet ilk sayfada,linkler yenilendigüncel yazılım linki nerde? 1. saysadaki linklermi yeniledinizmi linkleri yoksa tekrardan yeni bi lin mi gondereceksiniz
bu sürümde ileri tuşu yok,indirdiğin dosyalar programsız olmaz şu an için codec yokileri tuşu eksik . Birde c5-00 ile facedn video indiriorum açılıyo ama aynı videonun 5800da sadece sesi çıkıyo. İkisindeki real player aynı değil mi hatta 5800 o c5-00dan daha iyi ama nden açılmıyo ki codec mi lazım acaba ? Bunu da yapabilirsen sevinirim. Programa ihtyaç duymadan çalıştırmak istiyorum