Takas etmeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Takas etmeliyim
C5-03 ile Htc touch diamond 2 yi takas etmeli miyim kullanan var mi nasıl bi telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
takas mı ? hımmm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokia verip htc alıcaksan düşünme derim

maNthis

Üye
nokıa verıp htc alıcaksın dıosunda htc nın en pasıf cıhazlarından bırısı alıcak oldugun cıhaz ben etme derım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bizim arkadaşta dedi çabuk bozuluyo falan dedi de işletim sistemi hoşuma gitmedi hiç kullanmadım windows mobile android olsa kesin alırdım ama yine de bi bakayım ben perşembe günü alıp bi kaç gün kullanacam

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
takas etme

futbol123

futbol123

Üye
androidli birşeyle takas etmelisin

61semih

61semih

Üye
taket et kesınlıkle etmelısın wm6.. ıcın fazla oyun uygulama sayısı yok kullandıgımdan bılıyorum ama hız konusunda cok ıyı htc touch2 kullanmıstım cok memnundum telefonumdan sırf uygulama ve kapasıtıf olmadıgından satıp gıo aldım
fifti fifti ise ve telefonun arızası yoksa degıs.tek handıkapı uygulama oyun neredeyse yok denılecek kadar az ve kalıtesız olması bunun dısında ınternet performansı telefonu genel performansı cokcok iyi
klaas gorunuşüde cabası

pRime.

pRime.

Üye
Wm6 beş para etmez, sakın takas etme.

Ocean258

Ocean258

Üye
Htc alıp Nokia vererek bi takasa gıreceksen kârlı çıkacak olan sen olursun her halükârda kardes Sonucta symbian'dan kurtulup android'e gecıyorsun bu bile yeterli bi sebep bence :)) Düşünme derim..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Wm6 beş para etmez, sakın takas etme.

7 ye yükseltilmez mi

----------Eklendi @ 23:14:45 ---------- Yazıldı @ 23:12:47 ----------

Htc alıp Nokia vererek bi takasa gıreceksen kârlı çıkacak olan sen olursun her halükârda kardes Sonucta symbian'dan kurtulup android'e gecıyorsun bu bile yeterli bi sebep bence :)) Düşünme derim..

Android değil keşke android olsa ama windows mobile

Joker.

Joker.

Üye
önden görünüşü bana kötü geldi ama özellikleri C5-03 ten iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt