LG Optimus Black Ekran Camı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black Ekran Camı
Arkadaşlar telefonu bir aydır kullanıyorum ve telefon fiziksel ve yazılımsal olarak çok iyi, bana bir sorun çıkarmıyor fakat ekran camı sabit değil. Yani özellikle ekranın sağ tarafına hafif dokunduğunuz zaman içine gidiyor, ekranın sağı solundan daha yüksek takılmış dolayısıyla da ekran biraz eğimli.

O kadar da önemli olmadığının farkındayım ama anlayacağınız bu durum beni iyice kıl etti. Sizin telefonlarınızda böyle bir sorun var mı ve bana ne yapmamı önerirsiniz? Garanti kapsamına da girmez ki bu...

paganini58

paganini58

Üye
garanati kapsamı dışına çıkmadıysa gönder garantiye kardeşim hiç canını sıkma ben zamanında kullandım blacki öyle bir sıkıntı yoktu.

Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
garanati kapsamı dışına çıkmadıysa gönder garantiye kardeşim hiç canını sıkma ben zamanında kullandım blacki öyle bir sıkıntı yoktu.

Teşekkürler. Ama şimdi garantiye gönderecem 5dk'lık iş için 1 ay bekleyecem. Yakınlarda LG teknik serviste yok, ben Kahramanmaraş'tayım en yakın teknik servis Gaziantep'te... Ama dediğinden başka yolu da yok gibi.

Ocean258

Ocean258

Üye
4 aydır kullanıyorum optimus black'i hocam ole bı sıkıntıyla karsılasmadım.. ekran kalitesi yada camında herhangı bı sorunla.. Garanti kapsamınada girer diye düşünüyorum.Bı goster bence.

webgezgin

Üye
benim black tada sorun yok.

sercikan

Üye
benimkindede öyle bi sorun yok kardşm ama çok canını skıyosa geç kalmadan göndermeni öneririm...

Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
benimkindede öyle bi sorun yok kardşm ama çok canını skıyosa geç kalmadan göndermeni öneririm...

Garanti kapsamına girer mi onu bilmiyorum işte. kullanımı etkileyen bır durum yok. Fızıksel bır sorun var.

technoshark

technoshark

Üye
Ekranın sabit olmadığı yönündeki bir haberi ilk defa okuyorum, öyle birşeyede rastlamadım.. Bana kalırsa sen , en yakın teknik servise götür bence.

Ocean258

Ocean258

Üye
Garanti kapsamına girer mi onu bilmiyorum işte. kullanımı etkileyen bır durum yok. Fızıksel bır sorun var.

Dediğin gibi senden kaynaklanmayan bı sorunsa servistekilerde bunu anlayacatır hocam zaten.. O yuzden gonul rahatlıgıyla gotur bence garanti kapsamınada girer ordan hallederler..

y n s c n

y n s c n

Üye
Benim cihazımda böyle bi sorun yok, yazıyı okuduğumda tekrar kontrol ettim ama öyle bişey yok. .Bence servise göndermelisin daha kötü olmadan..

Ocean258

Ocean258

Üye
Benim cihazımda böyle bi sorun yok, yazıyı okuduğumda tekrar kontrol ettim ama öyle bişey yok. .Bence servise göndermelisin daha kötü olmadan..

Aynen bu genel bı sorun degıl zaten bellı bı tek bu arkadasın telefonda olusmus bı sıkıntı sanırım hocam bendede yok cunku..

devils_shadow

Üye
Arkadaşlar maalesef bu sabit bir sıkıntı ve tüm tellerde var. daha sizin başınıza gelmemiş olabilir ama yakında gelecek. ekran camı sabit değil ve yapıştırma gibi bir şey. Ekran zamanla öne geliyor ve siz elinizle bastırınca tekrar yerine oturuyor. bende daha servise götürmüş değilim. alırken çok beyenerek aldım ama gerek bu cam olayı gerekse yazılımın geç gelmesi canımı sıktı ve soğudum telden. eğer alacaklar varsa tavsiyem 100 - 200 daha az verin sony neo V felan alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt