Nokia Research Center: "Nokia GEM" Concept

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Research Center: "Nokia GEM" Concept
[video=youtube;ZdeWK6G3p5U]http://www.youtube.com/watch?v=ZdeWK6G3p5U[/video]

Nokia, Nokia Research Center'ın kuruluşunun 25. yıldönümünde tüm gövdesi dokunmatik ekran olan bu konsept cebini tanıttı. Nokia Gem adındaki cep, önünde, arkasında ve yanlarında kullanılan işleve göre değişen ekranlara sahip.

Gem'de örneğin bir navigasyon uygulamasını kullanırken, cebin bir yüzünde özet bir haritayı görebilirken, diğer yüzünde şu anki konumunuzun ayrıntılı bir haritasını görebiliyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıdan izleyebileceğiniz tanıtım videosunda, çekilen bir fotoğrafın dokunmatik arayüz ile tüm cebin etrafına nasıl sarıldığı da gösteriliyor.

Nokia, aylık faturanızda bir indirim sağlayacak arka yüz reklamlarını da bir seçenek olarak hayal ediyor. Videoda dikkat çeken diğer bir işlev ise medya paylaşmayla ilgili. Herhangi bir bilgiyi, arkadaşınızın telefonuna "dökmek" ilginç bir fikir gibi görünüyor.

Kaynak: Chip

Nokia Research Center'ın ütopik "Nokia Morph" modelinden sonra gelecek için düşündüğü bir başka tasarım: "Nokia GEM" karşınızda :)

pRime.

pRime.

Üye
pardon symbian^3 mü kullanıyordu?

----------Eklendi @ 17:26:42 ---------- Yazıldı @ 17:26:25 ----------

:locked:

----------Eklendi @ 17:29:06 ---------- Yazıldı @ 17:26:42 ----------

telefon güzel bir konsept olmuş ama.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
pardon symbian^3 mü kullanıyordu?

Telefonun hangi sistemi kullanacağı belli değil, adı üstünde konsept. Yani sadece fikir düzeyinde bir tasarım.
Başka uygun bölüm olmadığı için konuyu buraya açtım, eğer ilgisiz olduğu düşünülüyorsa kilitlenebilir, sadece paylaşmak istedim.

kazım61061

kazım61061

Üye
bence gayet yayarlı bı bılgı bu paylastıgın vıdeo fıkır mantıklı bole bı teknolojı olması mumkun ama ısletım sısıtemı ve ınce ozelleıklerınınde ne olacagı merak konusu benceee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt