oyun istek!(insaniquarium)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
oyun istek!(insaniquarium)
arkadaşlar insaniquarium diye bi akvaryum oyun vardı pc için baya güzeldi. bu oyun dokunmatik olmayan telefonlar için var. belki s60v5ede vardır diye çok aradım ama bulamadım:bilmm. bide siz baksanız olurmu? eminim benden daha iyi arama yapan arkadaşlar vardır:). yada bu oyunu dokunmatiğe çevirebilen varsa çok süper olur:good:. ilgilenen arkadaşlara şimdiden :tşk:

*-king-*

*-king-*

Üye
arkadaşlar insaniquarium diye bi akvaryum oyun vardı pc için baya güzeldi. bu oyun dokunmatik olmayan telefonlar için var. belki s60v5ede vardır diye çok aradım ama bulamadım:bilmm. bide siz baksanız olurmu? eminim benden daha iyi arama yapan arkadaşlar vardır:). yada bu oyunu dokunmatiğe çevirebilen varsa çok süper olur:good:. ilgilenen arkadaşlara şimdiden :tşk:

bu dedıgın oyunun sadece ekran koruyucu gıbı olanını yaptılar o da swf gıbı calısıyodu sadece oyle bakıyodun :D

cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
bu dedıgın oyunun sadece ekran koruyucu gıbı olanını yaptılar o da swf gıbı calısıyodu sadece oyle bakıyodun :D
zaten s60v5e adam akıllı oyun çıkmıyoki :( ben yinede umutluyum

devran_34

devran_34

Üye
sen yine oyunu bilgisayar üzerinden oyna ama bende 5800 da buna benzeyen bir tane oyun vardı

cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
sen yine oyunu bilgisayar üzerinden oyna ama bende 5800 da buna benzeyen bir tane oyun vardı
bilgisayarım bozulmuştu bende eski diye yaptırmadım sattım nasipse bu yaza yeni bitane alacam. sendeki oyunun linkini bana yollarmısın?

devran_34

devran_34

Üye
çok ugrastım ama bulamadım arkadasım bi dosya buldum vuris cıktı içinden ugrasmayı bıraktım :)

• Beğen
Tepkiler: cnbrs56
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
eren3546

eren3546

Üye
Telefonuma oyun bulamıyorum diye üzülmeyin wapday.com yüzlerce oyun ve uygulama mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt