opera 11.60'da html5 desteği olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolamanle

Üye
    Konu Sahibi
opera 11.60'da html5 desteği olacak
OPERA 11.60 BETA
DEBUTS WITH
DOUBLE-RAINBOW SUPPORT Espen André Øverdahl (EspenAO) tarafından. 10 Kasım 2011 Perşembe 07:47:19 html5, download, double rainbow, 11.60, opera, CSS3, ragnarok Our co-founder Jon S. von Tetzchner riding a narwhahl over a double rainbow . Yes, we're not kidding. Opera 11.60 beta
introduces Ragnarök, our implementation of
the new HTML5 parsing algorithm. Because
HTML5 specifies how browsers should handle
incorrect code, browsers will soon handle
coding missteps the same way - a big win for web-application compatibility across
browsers. DOUBLE RAINBOWS? YES! That's right. Opera 11.60 adds CSS3 radial
gradients, so front-end designers can create
hypnotic ellipses or awesome double rainbows like Bruce made (pro tip: right-click and select Inspect Element to see how he
made it). In addition to site compatibility fixes, Opera
11.60 beta also introduces long awaited visual
improvements to the Opera Mail client: For more information and download links to Opera 11.60 beta, visit the .... burdan anladığım kadarıyla operanın yeni sürümünde html5 desteği olacakmış galiba opera yöneticileri akıllanmaya başladı:)

m furkan

Üye
peki bu html5 desteği bize ne sağlayacak?

bolamanle

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
zaten vardı fakat burda bahsedilen az daha geliştirilip render puanını artırmak ve burda burda bahsedilenin opera mobile ve ya mini de değil pc sürümü çünkü mobil versiyonlarının html5 bayağı yüksek

bolamanle

Üye
    Konu Sahibi
zaten vardı fakat burda bahsedilen az daha geliştirilip render puanını artırmak ve burda burda bahsedilenin opera mobile ve ya mini de değil pc sürümü çünkü mobil versiyonlarının html5 bayağı yüksek

Yorumun için sağol demekki ben yanlş anlamışım teşkkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Hasan symbindaki html5 destekli tarayıcı anna ile mi geldi yoksa vardı da dedigin gibi gelistirildi mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
gökhan dediğini anlamadım açıkcası stok tarayıcıdan bahsediyorsan 7.2 iken çok az destekliyordu 7.3 iken desteklediği şeyler artırılıdı 7.4 de hala aynı gördüğüm kadarıyla fakat bende ki 111.20 sürümü bellenin 701 gibi yeni cihazlarda 111.30 var ki yanlış hatırlamıyorsam orda puanı daha yüksel fakat operadan bahsediyorsan opera her zaman destekliyordu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
gökhan dediğini anlamadım açıkcası stok tarayıcıdan bahsediyorsan 7.2 iken çok az destekliyordu 7.3 iken desteklediği şeyler artırılıdı 7.4 de hala aynı gördüğüm kadarıyla fakat bende ki 111.20 sürümü bellenin 701 gibi yeni cihazlarda 111.30 var ki yanlış hatırlamıyorsam orda puanı daha yüksel fakat operadan bahsediyorsan opera her zaman destekliyordu

Yok operadan degil stok tarayıcıdan bahsediyorum.
Anna ile gelen tarayıcıda html5 destegi gelecek dendi.
Bende önceden destekledigini bliyordum.Sen daha da gelistirildi deyince sana da sorayım dedim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya şöyle diyeyim belli özellikleri daha doğrusu ekleri var misal şu an video oynatmayı desteklemiyor fakat başka özellikleri var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yanlış anlamadıysam daha da geliştirilerek Flash video ve oyunları sorunsuzca açabilecek kapasite var bu html5'te hatta söylenene göre istediği donanım da flash playerın istediği donanımdan düşükmüş. Yani bu şekilde de artık androidin en büyük artısı flash desteği de tarihe gömülmüş olacak, Android de dahil tüm işletim sistemleri geliştirilmiş bir html5 ile yola devam edecekler.

Uruloki

Uruloki

Üye
şöyle diyeyim çok çok dandik bir donanım a sahipse bile rahatlıkla html5 destekliyorsa web tarayıcısıyla istediğini yapabiliyor şu an mobil anlamda en yüksek puanı fennnec alıyor sonra ios5 sonra meego

pRime.

pRime.

Üye

stok tarayıcı 7.2 iken hiç desteklemiyordu şimdi ise en azından temel şeyleri destekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt