Adobe Flash Player 10.1 !! Yükleyemeyenler için buyrun.

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Adobe Flash Player 10.1 !! Yükleyemeyenler için buyrun.
Merhaba arkadaşlar,

Bir çok android telefonlarda "adobe flash player" bulunmamaktadır. Çoğu telefon desteklemediği içinde yüklüyemiyoruz. Küçük bi araştırma yaptım ve sonunda buldum ( belki bir çoğunuz daha önce bulmuştu ama ben yeni gördüm sizinde faydalanmanızı istedim ).

Link:
Rar Pass: possible0

beled

Üye
nereye yüklicez bunu

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
sd karta herhangi bir yere at ve yükle direk.

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir çok android telefonlarda "adobe flash player" bulunmamaktadır. Çoğu telefon desteklemediği içinde yüklüyemiyoruz. Küçük bi araştırma yaptım ve sonunda buldum ( belki bir çoğunuz daha önce bulmuştu ama ben yeni gördüm sizinde faydalanmanızı istedim ).

Link:
Rar Pass: possible0
arkadasım ben 10.1 yukledim.arastırmalarıma göre internetten sitelerindeki videolar flash 7 ile yapılıyomuş.biz 10.1 yukluyoruz ama neden izleyemiyoruz.anlamaış değilim.bilen birileri anlayacagımızdan dilden anlatabilirse ck sevinirim.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok rahat bir şekilde izleyebiliyorum sitede ki videoları. Sorun nerede anlayamadım ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

taha2607

Üye
linki yenile kardeş

muratsim67

Üye
benim tlefonumda o yüklü ama enson sürümüne yükseltemiyorum çünkü cihazimla uyumlu degilmis ne kadar sacma yaaa

mancukya

Üye
10.3 varken madem konuyu aciyorsun güncel olanini paylas kardes.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim konu kaç ay önce açılmış tarihine de baktın mı ?

muratsim67

Üye
arkadaslar 10.1 den buyuk 11.2 den kucuk olan en buyuk flashi verebilen olursa coook sevinecem

aytunnnn

Üye
Arkadaşlar ben turkcell t 10kullaniyurum bir turlu adobe flash player yukleyemiyorum nasil olcak bu yardim ederseniz sevinirim

place3461

place3461

Üye
ben 10.1 yüklemiştim bir ara android 2.1 için hâlâ duruyor bunun çalışıp çalışmadığını nasıl test edeceğiz

navti

navti

Üye
Sonradan yuklenimce kastigini dusunuyorum n azindan benim telefonumda kasti