pRime.
Üye
Usta ben göremedim doğrusu bir link atar mısın ?
Vatan bilgisayar'ın internet sitesine bakabilirsin.
Usta ben göremedim doğrusu bir link atar mısın ?
Yok Usta Hatta Nokıa 603 yazdım aramaya çıkmadı bile.
Vatan bilgisayar'ın internet sitesine bakabilirsin.
Yok Usta Hatta Nokıa 603 yazdım aramaya çıkmadı bile.
sadece kamerayla olsaydı galaxy s2 piyasadan silinirdi.. sen burda yazılanlara bakma bazıları aynı kişilerarkadaşım yol yakınken dön bu zamanda android dışı telefon kullanılmaz.. yarın birgün arkadasın gelir 350 liralık android telefonla yanında ps oyunları online oyunları ve uygulamaları açar sen karşı atağa geçmeye kalkınca nokinanın yılan oyunuyla kalırsınsadece kamerayla olsaydı galaxy s2 piyasadan silinirdi.. sen burda yazılanlara bakma bazıları aynı kişiler
neden usta fikrimi söyledim.. burda bazı arkadaslar gibi FAN lık yapmıyoruzkardeşim sen sürekli android reklamı yapıyosun gizli bi kazancınmı var sürekli nokia ve symbianı kötülüyorsun
kazancım olmadığı için ben adama doğru yolu gösteriyorum.. belki bu adam 2-3 sene o telefonu kullanıcak android dediğin sistem insanı sıkmaz hergün yeni yüzlerce oyun uygulama çıkıyor.. sende doğru yolu bul350 liralık cihazlar ps oyunu mu açıcak yuh ki ne yuh 800 liralık cihazlar chanfire ile oyun oynarken 603 de şu an yani eski seri symbian 3 lerde olan bcm2727 den dört kat hızlı çalışan bir gpu var ki 32 milyın üçgen çizebiliyordu bu bcm2727 ee dört le çarp ne etti 128 milyon(tahminen bu gpu bcm2763) ee sonra bu eski s^3ler işlemci ile 70 milyon çizebiliyordu bunlar 1 ghz ile uçar artık sende sallamakatan vaz geçersin belki

Ya of bıktım ama senden. Belle dediğin şey bir CFW! Hem de %80'lik BUG ve 680 MHz işlemcide çalışıyor. E artık bunlarla da kassın değil mi? Orijinal Belle gelmemiş telefonuna, Belle kasıyor da Belle kasıyor.
----------Eklendi @ 09:20:04 ---------- Yazıldı @ 08:57:12 ----------
Bu arada bana göre Nokia 603. 512 MB RAM ve 1 GHz işlemci ile X5'in altında kalan donanımı yok. BCM2763 GPU, 1080p oynatma ve çekim için izin verecek kadar güçlü. Aynı zamanda yine 1080p kalitesindeki HD oyunları da açmak için yeterli. Yani, oyun kalitesini N8 gibi cihazlarla bir üst düzeye taşıyan Symbian, artık Android düzeyi 1 GB 2GB oyunları kaldırabilmek için de yeterli düzeye geldi. Kısaca, yeni gelecek Gameloft oyunları 701 ve onun devamı olan daha iyi serilerde; Android kalitesi HD oyunlar oynanabilir. Gelebilecek muhtemel bir güncellemede ise 701'in kamerası 1080p çekim için elverişli konuma getirilebilir.
Bu arada Android'de Flash desteği var fakat Adobe artık geliştirmeyi durduracağını açıkladı. Symbian Belle'de de Flash Lite 4 var ve Flash 10 içeriğini sorunsuzca açmanız için yeterli oluyor.
Bu arada, Android'in kaynak kodunu indirip kendi işletim sistemimi yazasım geldiİsteyenler için şunu deneyin:
mkdir android ; cd android ; repo init -u git://android.git.kernel.org/platform/manifest.gir ; repo sync ; make

konunun dışında bir yorum ama adobe flash 11.1 adobenin bu işletim sistemi için son güncellemesidir...
Bundan sonra bir güncelleme yapmayacak adobe...
Ya bırak 603'ü bana göre sağlamlık ve özellik bakımından c6-01'in bile yanından geçemez şu haliyle ideos x5
Hala bana çok hızlıymış süpermiş gibi android telefonlarını övüyorlar ya anlamıyorum...
Daha geçen gün patronum aldı LG optimus black ve telefon beni şoka ugrattı performansıyla...
Birkaç uygulamayı açarken zorlandı ara ara telefon kasıldı... Yine başka bir androidci arkadaşım sürekli promlem yaşıyor bu işletim sisteminden...
Tamam hoş güzel yüksek donanımlı telefonlara sahip olabilir android ama bana göre abartıldığı kadarda değil...
680 Mhz işlemcili Nokia c6-01 bana HD keyfini çok ucuza sunarken diğerleri maşallah uçuk fiyatlarla bu imkanı veriyor...
Sizde çıkıp android yok samsung yok htc diyorsunuz adamlar resmen sizi sömürüyor farkında değilsiniz...
Ayrıca telefonları elinize aldığında inanın bana sağlamlık konusunda size güven vermiyor
Ben açık ve net konuşurum Nokia'nın hataları varsa onuda söylerim ama şu ideos x5 benim gözümde akıllı telefon değil...
Her androidli telefon akıllı ve üstün olacak diye bir kaide yok...
Hem androidin işlemciyi ve rami daha çok kullandığınıda 100 kere anlatacak değiliz...

hep bunu demişimdir eline almayan yorum yapmasın işte bir örnek daha.. telefonu görmeden önceki yorumlara bakın şimdi inceledikten sonraki yorumuna bazılarına kapak içerirİdeos x5 alıyorum beyler. Bugün tim'e gittim inceledim gerçekten acayip akıcı bir şey anroid marketede bilgisayardan baktım resmen her şey ücretsiz. Şuanlık onu almayı düşünüyorum![]()

Usta beni internet hızı çok etkiledi ya o nedir ?diğer elemanlar beni haksız cıkarmaya çalışırken mantıklı bir kaç laf etmişlerde bu yorumu yapan arkadaş lütfen kendi kendini öldür
----------Eklendi @ 22:54:38 ---------- Yazıldı @ 22:54:00 ----------
hep bunu demişimdir eline almayan yorum yapmasın işte bir örnek daha.. telefonu görmeden önceki yorumlara bakın şimdi inceledikten sonraki yorumuna bazılarına kapak içerir![]()
Orada çalışan adamda varmış gösterdi göstel efektleri filan beni mest etti. Kredi kartı almam lazım bu aralar alıcam işte öyle gidip alıcam hepinize çok teşekkür ederim. Kamerası yeterli gelmezsede iyi bir kamera almayı düşünüyorum 
vallahi kardeşim ben sana diyorumki kamera takıntın varsa ideos x5 alma kamerası kötü değil ama öyle harika öteside değil.. ben sana sunu söyleyim bu telefondan sıkılma şansın yok piyasadaki tüm oyunları oynuyorum normal oyunları geçtim online oyunlar ps oyunları ne ararsan.. interneti bilgisayardaki gibidir her sitede girip video izler flash oyunları oynarsın .. uygulama desen yüklemeye ömür yetmez iyi düsün ilerde sıf kamerası iyi olsun diye aldığın telefondan sıkılırsan değiştirmek icin cok zarar edersinUsta beni internet hızı çok etkiledi ya o nedir ?Orada çalışan adamda varmış gösterdi göstel efektleri filan beni mest etti. Kredi kartı almam lazım bu aralar alıcam işte öyle gidip alıcam hepinize çok teşekkür ederim. Kamerası yeterli gelmezsede iyi bir kamera almayı düşünüyorum
![]()
aman ha FAN ların oyununa gelmeyin