Tivibu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedakar72

Üye
    Konu Sahibi
Tivibu
n8 için Tivibu programı varmı acaba.yanılmıyorsam samsung telefoonlara cıktı herhalde.n8e ne zaman cıkar bilgisi olan varmı.

u_cosar

u_cosar

Üye
Symbian için henüz bir tivibu programı bulunmuyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
symbiancılar nasılsa diğerlerinden kırar kullanır diye çıkartmamışlar herhalde :P

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin :D

relling

relling

Üye
symbiancılar nasılsa diğerlerinden kırar kullanır diye çıkartmamışlar herhalde :P
doğru diyosun valla :alkis ama bizim Nokia bizede adam gibi uygulamalar çıkarsa kırıp kullanmayız dimi :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
doğru diyosun valla :alkis ama bizim Nokia bizede adam gibi uygulamalar çıkarsa kırıp kullanmayız dimi :)
Nokia nın çıkarttığı uygulamalar Ovi den belli :S
iyi ki farklı firmalar ve kişiler de symbian için uygulama geliştiriyor veya geliştirilmişleri uyarlıyor yoksa Nokia ya kalsak halen 360*640 ekranda tetris oynayacakmışız :P (Bknz. S^3 TetrisPop) :)))

----------Eklendi @ 10:41:35 ---------- Yazıldı @ 10:39:46 ----------

bu arada Tivibu yu kullanabilen olursa bilgi versin ben de bekliyorum :))

duman61

duman61

Üye
Geçen bu konuyu ttnet müşteri hizmetlerini arayarak sordum. Müşteri temsilcisi bana symbian için tivibu ilerleyen aylarda çıkacağını ve fiyatı aylık 4 lira civarında olacağını söyledi. Aynı bilgisayar için nasıl kullanıcı adı ve şifre alıyorsak telefon içinde tivibu kullanıcı adı ve şifre almamız gerekecek. Bütün bildiğim budur arkadaşlar.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
acaba operatör farkediyormu ttnet genelde avea üzerinden hizmet veriyor on son kendi sim kartı da çıktı diye biliyorum , öyle bir program gelse nasıl izleyecez 3G üzerinden mi yoksa wifi üzerinden mi...

__xXx__

__xXx__

Üye
bana kalırsa wlan lazım tivibu için operatörler yayın akışı için yeterince hızı sağlayamıyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bana kalırsa wlan lazım tivibu için operatörler yayın akışı için yeterince hızı sağlayamıyor
3g ile ttnet kadar hatta daha bile hızlı bağlantı sağlanabilir ;)

----------Eklendi @ 16:03:41 ---------- Yazıldı @ 16:00:47 ----------

Geçen bu konuyu ttnet müşteri hizmetlerini arayarak sordum. Müşteri temsilcisi bana symbian için tivibu ilerleyen aylarda çıkacağını ve fiyatı aylık 4 lira civarında olacağını söyledi. Aynı bilgisayar için nasıl kullanıcı adı ve şifre alıyorsak telefon içinde tivibu kullanıcı adı ve şifre almamız gerekecek. Bütün bildiğim budur arkadaşlar.

Tivibu nun sitesinde de yazmışlar dediğin gibi yakında çıkacak galiba

"Tivibu Cep istemci uygulaması hangi mobil işletim sistemlerinde çalışıyor/çalışması planlanıyor?
"
"• iPhone
• iPad
• Motorola Xoom

Android (Huawei U8230, Samsung Galaxy S, Vodafone 945, LG 503, Samsung Galaxy Tab, HTC Desire, Sony Ericsson X10 cihazları)

• Symbian
• Wap Push
• Android Pad; ikinci fazda devreye alınacaktır.
• Windows Phone 7 (WM7); ikinci fazda devreye alınacaktır.
• Bakckberry; ikinci fazda devreye alınacaktır.
• Bada; ikinci fazda devreye alınacaktır. "

----------Eklendi @ 16:08:28 ---------- Yazıldı @ 16:03:41 ----------

acaba operatör farkediyormu ttnet genelde avea üzerinden hizmet veriyor on son kendi sim kartı da çıktı diye biliyorum , öyle bir program gelse nasıl izleyecez 3G üzerinden mi yoksa wifi üzerinden mi...
operatör farkı olmaz sadece internete bağlanabilmek yeterli
yani telefonu hatsız da kullansan wifi ile izlenebilir yani
tabi 3g çekmeyen yerlerde 2g ile izlemek biraz zor olabilir hızdan dolayı
Tivibu Cep ile uyumlu mobil cihazınız ile (3G, 2.5G, Wi-Fi) internet bağlantısı olan tüm yurtiçi lokasyonlardan Tivibu Cep Paketi içinde yer alan TV kanallarını canlı olarak takip edebilir, Tivibu Cep’in video arşivinden dilediğiniz içeriği dilediğiniz zaman internet bağlantısı olan her yerden özgürce izleyebilirsiniz. Tivibu Cep paketinde yer alan TV kanallarında yayınlanan seçme programları Tivibu Cep ile yayınlanma tarihlerinden itibaren 1 hafta boyunca dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

vika39

Üye
ARkadaslar hat farketmıyor nokia c7 im ile ttnet bayisine gittim telefonum uyumluydu sadece internet sözleşmen olacak onun uzerınde aylık 3lira 40 kurusa baglanacaksın bu kadar basit sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...