tamam da nasıl kuracağız öncelik ne onu neden söylemiyorsunuz![]()
ben senden önce dun gece symbian modder ın actıgı symbian belle v60 ı yukledım fakat v60 oldugunu gormedım sonra bu sabah senın omegayı yuklıcektım v52.007 yı ındırdım zaten normalde surumum oydu . neyse yuklemeden önce hard format atmayı unuttum ama hafıza kartını bıcımlendırdm . sımdı orjınal yazılım attım yıne aynı sey oldu. arkadasın bılgısayarından denıcem sımdı
Max-i Power v1.0 beta yapalım hem max power olur hem maxi powerKonuyu CFW ler için daha güzel bir şekilde değiştirdiğim zaman daha güzel bir başlık seçmeyi düşünüyorum. Yani seçtiğimiz başlık aslında çok mantıklı. Max Power = En yüksek güç. Bu ismi yazı tura sonucu seçtiğimize inanamıyorum
.

Max-i Power v1.0 beta yapalım hem max power olur hem maxi power![]()
bide x2 yazılmış x6 olmucak mı![]()

x6 v40 için çıkmıycakmı

aynn ya unutmuşumah umit ah sen akıllanmıcan
x2 derken 2 tane cfw çıkcak 5230 içinde 2 tane 5800 içinde 2 tane
----------Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:00:39 ----------
aslında çıkcaktı ama x6 nın modder hıç iletişime geçmedi o yuzden sımdılık malesef çıkmaycak dostum
----------Eklendi @ 21:12:37 ---------- Yazıldı @ 21:02:15 ----------
ramob bişi dicektım en son verdgın modlarda şöyle bişi var Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel] bunu biz 5800 a uygulayabilirmıyız yoksa o sizıler için mi ona göre rofsa atcam
sadece 2 tip telefona çıkcaktı dimi 2 şer tane
pardon kusura bakmayın 
Rambo bişi dicektım en son verdgın modlarda şöyle bişi var Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel] bunu biz 5800 a uygulayabilirmıyız yoksa o sizıler için mi ona göre rofsa atcam
aynn ya unutmuşumsadece 2 tip telefona çıkcaktı dimi 2 şer tane
pardon kusura bakmayın
![]()
Bence test edip ondan sonra kullansan çok daha iyi olur. Ben sana önceden verdiğim starter dosyalarıyla aynı hatayı almıştım. Bunda hata falan almadım. O yüzden sana verdim. Tahimin %90 sorunsuz çalışacak.
Evet ama keşke diğer telefonlar için yeterli modder sayılarına ulaşabilseydik. Benim diğer telefonlar hakkında da çok güzel fikirlerim var. Ama öncelikli işimiz kendi telefonumuz![]()

Fikrim çok riskli. Söylemekten bile çekiniyorumAma ısrar edersen söyleyebilirim... Şunuda unutmayalım; aklıma geleni ilerde yapabilirsek bizi tutabilen olamaz
![]()

Fikrim çok riskli. Söylemekten bile çekiniyorumAma ısrar edersen söyleyebilirim... Şunuda unutmayalım; aklıma geleni ilerde yapabilirsek bizi tutabilen olamaz
![]()