Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen V60'tan sonra OmegA'yı mı yükledin? Konuda V52 nin linkleri vardı ama :hmm V52.0.101 i de yüklemiş olabilirsin. Hangi CFW yi yükledin ingilizce olarak adresini verir misin?

*-king-*

*-king-*

Üye
ben senden önce dun gece symbian modder ın actıgı symbian belle v60 ı yukledım fakat v60 oldugunu gormedım sonra bu sabah senın omegayı yuklıcektım v52.007 yı ındırdım zaten normalde surumum oydu . neyse yuklemeden önce hard format atmayı unuttum ama hafıza kartını bıcımlendırdm . sımdı orjınal yazılım attım yıne aynı sey oldu. arkadasın bılgısayarından denıcem sımdı

zeynalabidin02

Üye
tamam da nasıl kuracağız öncelik ne onu neden söylemiyorsunuz :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben senden önce dun gece symbian modder ın actıgı symbian belle v60 ı yukledım fakat v60 oldugunu gormedım sonra bu sabah senın omegayı yuklıcektım v52.007 yı ındırdım zaten normalde surumum oydu . neyse yuklemeden önce hard format atmayı unuttum ama hafıza kartını bıcımlendırdm . sımdı orjınal yazılım attım yıne aynı sey oldu. arkadasın bılgısayarından denıcem sımdı

V60 olan bir C6 cfw si indir (symbian modderinki değil çünkü o orjinal fw editi). İçindeki Rofs2 dosyasının ismini uzantısıyla birlikte bir yere yaz ve bu Rofs2 dosyasını sil. Şimdi OmegA'nın Rofs2 dosyasını indir ve ismini az önce bir yere yazdığın isimle değiştir. Daha sonra az önce indirdiğin C6 cfwsinin içine ismini değiştirdiğin OmegA Rofs2'sini at. Ondan sonra bu dosyaları flashla.

anılbaran

anılbaran

Üye
vayy başlık degişmiş maxi-power güç sizde...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu CFW ler için daha güzel bir şekilde değiştirdiğim zaman daha güzel bir başlık seçmeyi düşünüyorum. Yani seçtiğimiz başlık aslında çok mantıklı. Max Power = En yüksek güç :). Bu ismi yazı tura sonucu seçtiğimize inanamıyorum :ehe.

pitbull16

pitbull16

Üye
Konuyu CFW ler için daha güzel bir şekilde değiştirdiğim zaman daha güzel bir başlık seçmeyi düşünüyorum. Yani seçtiğimiz başlık aslında çok mantıklı. Max Power = En yüksek güç :). Bu ismi yazı tura sonucu seçtiğimize inanamıyorum :ehe.
Max-i Power v1.0 beta yapalım hem max power olur hem maxi power ;) :D
bide x2 yazılmış x6 olmucak mı :D

cmnn

cmnn

Üye
x6 v40 için çıkmıycakmı

anılbaran

anılbaran

Üye
Max-i Power v1.0 beta yapalım hem max power olur hem maxi power ;) :D
bide x2 yazılmış x6 olmucak mı :D

ah umit ah sen akıllanmıcan :D

x2 derken 2 tane cfw çıkcak 5230 içinde 2 tane 5800 içinde 2 tane :D

----------Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:00:39 ----------

x6 v40 için çıkmıycakmı

aslında çıkcaktı ama x6 nın modder hıç iletişime geçmedi o yuzden sımdılık malesef çıkmaycak dostum :oke:

----------Eklendi @ 21:12:37 ---------- Yazıldı @ 21:02:15 ----------

ramob bişi dicektım en son verdgın modlarda şöyle bişi var Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel] bunu biz 5800 a uygulayabilirmıyız yoksa o sizıler için mi ona göre rofsa atcam

pitbull16

pitbull16

Üye
ah umit ah sen akıllanmıcan :D

x2 derken 2 tane cfw çıkcak 5230 içinde 2 tane 5800 içinde 2 tane :D

----------Eklendi @ 21:02:15 ---------- Yazıldı @ 21:00:39 ----------

aslında çıkcaktı ama x6 nın modder hıç iletişime geçmedi o yuzden sımdılık malesef çıkmaycak dostum :oke:

----------Eklendi @ 21:12:37 ---------- Yazıldı @ 21:02:15 ----------

ramob bişi dicektım en son verdgın modlarda şöyle bişi var Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel] bunu biz 5800 a uygulayabilirmıyız yoksa o sizıler için mi ona göre rofsa atcam
aynn ya unutmuşum :D sadece 2 tip telefona çıkcaktı dimi 2 şer tane :D pardon kusura bakmayın :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo bişi dicektım en son verdgın modlarda şöyle bişi var Starter Ayarları By Rambo_FT [C6v41 Özel] bunu biz 5800 a uygulayabilirmıyız yoksa o sizıler için mi ona göre rofsa atcam

Bence test edip ondan sonra kullansan çok daha iyi olur. Ben sana önceden verdiğim starter dosyalarıyla aynı hatayı almıştım. Bunda hata falan almadım. O yüzden sana verdim. Tahimin %90 sorunsuz çalışacak.

aynn ya unutmuşum :D sadece 2 tip telefona çıkcaktı dimi 2 şer tane :D pardon kusura bakmayın :D

Evet ama keşke diğer telefonlar için yeterli modder sayılarına ulaşabilseydik. Benim diğer telefonlar hakkında da çok güzel fikirlerim var. Ama öncelikli işimiz kendi telefonumuz ;)

anılbaran

anılbaran

Üye

Bence test edip ondan sonra kullansan çok daha iyi olur. Ben sana önceden verdiğim starter dosyalarıyla aynı hatayı almıştım. Bunda hata falan almadım. O yüzden sana verdim. Tahimin %90 sorunsuz çalışacak.

Evet ama keşke diğer telefonlar için yeterli modder sayılarına ulaşabilseydik. Benim diğer telefonlar hakkında da çok güzel fikirlerim var. Ama öncelikli işimiz kendi telefonumuz ;)

abi sen söyle fikrini bakalım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fikrim çok riskli. Söylemekten bile çekiniyorum :ehe Ama ısrar edersen söyleyebilirim... Şunuda unutmayalım; aklıma geleni ilerde yapabilirsek bizi tutabilen olamaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Fikrim çok riskli. Söylemekten bile çekiniyorum :ehe Ama ısrar edersen söyleyebilirim... Şunuda unutmayalım; aklıma geleni ilerde yapabilirsek bizi tutabilen olamaz :)

abi merak ettim söyle hadi heyecan bastı :D

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 istiyoruz!

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

Evet abi bekliyoruz seni :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi mobilim. Evime geçince yazarım.

.BrHn

Üye
T9 olsunnnnnnnnnnn

Üst Alt