kaçan kaçana
Burak Üye herkes gidiyo ----------Eklendi @ 01:37:17 ---------- Yazıldı @ 01:36:24 ---------- minoo' Alıntı: Sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma, gel yanıma... Genişletmek için tıkla ... o hangi sarkıydı kım soluyodu hatırlar gıbıyım
herkes gidiyo ----------Eklendi @ 01:37:17 ---------- Yazıldı @ 01:36:24 ---------- minoo' Alıntı: Sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma, gel yanıma... Genişletmek için tıkla ... o hangi sarkıydı kım soluyodu hatırlar gıbıyım
Burak Üye minoo' Alıntı: Feridun Düzağaç - Düşler Sokağı Genişletmek için tıkla ... dogru ya nasıl unuttum cok guzel sarkı
minoo' Alıntı: Feridun Düzağaç - Düşler Sokağı Genişletmek için tıkla ... dogru ya nasıl unuttum cok guzel sarkı
minoo Üye Hakim olun kendinize. Oyun bittiğinde istediğinz kadar gülebilrsinz. Hatta o oyun konusunu kapatmadan önce herkes konuda bi kahkaha patlatsın.
Hakim olun kendinize. Oyun bittiğinde istediğinz kadar gülebilrsinz. Hatta o oyun konusunu kapatmadan önce herkes konuda bi kahkaha patlatsın.
greenmile Üye Burak' Alıntı: smıle yapmayı özledik galiba he abi ? Genişletmek için tıkla ... yok ne özlemesi şakasına dedim
Burak' Alıntı: smıle yapmayı özledik galiba he abi ? Genişletmek için tıkla ... yok ne özlemesi şakasına dedim
minoo Üye Xilence kullanmış. Takip etsin herkes birbirini. Tespit ederseniz de konuya alıntı yapın, atalım.
Burak Üye greenmile' Alıntı: yok ne özlemesi şakasına dedim Genişletmek için tıkla ... tamam. ----------Eklendi @ 02:02:27 ---------- Yazıldı @ 02:01:45 ---------- minoo' Alıntı: Xilence kullanmış. Takip etsin herkes birbirini. Tespit ederseniz de konuya alıntı yapın, atalım. Genişletmek için tıkla ... tamam gördükçe alıntılarım konuya
greenmile' Alıntı: yok ne özlemesi şakasına dedim Genişletmek için tıkla ... tamam. ----------Eklendi @ 02:02:27 ---------- Yazıldı @ 02:01:45 ---------- minoo' Alıntı: Xilence kullanmış. Takip etsin herkes birbirini. Tespit ederseniz de konuya alıntı yapın, atalım. Genişletmek için tıkla ... tamam gördükçe alıntılarım konuya
Burak Üye noldu size ne oldu böyle ----------Eklendi @ 02:14:59 ---------- Yazıldı @ 02:14:28 ---------- greenmile' Alıntı: canım sıkıldı az Genişletmek için tıkla ... şenlenelim
noldu size ne oldu böyle ----------Eklendi @ 02:14:59 ---------- Yazıldı @ 02:14:28 ---------- greenmile' Alıntı: canım sıkıldı az Genişletmek için tıkla ... şenlenelim
Burak Üye greenmile' Alıntı: hadi gülsene burak Genişletmek için tıkla ... yok olmaz oyun kurallarına aykırı olur
greenmile' Alıntı: hadi gülsene burak Genişletmek için tıkla ... yok olmaz oyun kurallarına aykırı olur