Iphone 1 GB internet paketi vs BIS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lovelyx

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 1 GB internet paketi vs BIS
Herkese selam.Blackberry kullanıyordum ve BIS'im de açıktı.Iphone 4 aldım, internet paketimi değiştirip değiştirmemem gerektiğini bilmediğim için turkcelli aradım.IPhone 1gb internet paketinin 6 ay taahhüt verirsem 19 milyon olduğunu söyledi, ben BIS'i 17 ye kullanıyordum.BIS kullandığım için paketimi değiştirmeme gerek olmadığını iphonela kullanmaya devam edebileceğimi söyledi.Farkı yok dediler müşteri hizmetlerinden ama ikisi aynı şeyse biri neden 17 biri neden 19(taahhütsüz 29 sanırım emin değilim).Bence bi fark var bu iş mantıksız.Bu farkı bilen var mı arkadaşlar herkes BIS açtırsın iphoneuna o zaman niye boş yere fazla para verelim?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Yanlış bilgi verilmiş. Bis paketi size blackberry apn üzerinden çıkışları yani blackberry uygulamaları için kullanılan datalar için hizmet verir. Örneğin bis paketinde normal internet apn üzerinden internete çıktığınızda bu faturaya yansır. İşin özeti şudur ki Iphone'da blackberry uygulamalarını kullanamayacağınıza göre ücret yansıyacaktır. Tavsiyem tekrar müşteri hizmetlerini arayıp blackberry bis paketinin iptalini talep etmeniz sonrasında normal hattınızın data kullanımına açık olup olmadığını sorun açık değilse açtırın açıksa da normal internet paketi alarak Iphone'da kullanabilirsiniz.

lovelyx

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bilgi verilmiş. Bis paketi size blackberry apn üzerinden çıkışları yani blackberry uygulamaları için kullanılan datalar için hizmet verir. Örneğin bis paketinde normal internet apn üzerinden internete çıktığınızda bu faturaya yansır. İşin özeti şudur ki Iphone'da blackberry uygulamalarını kullanamayacağınıza göre ücret yansıyacaktır. Tavsiyem tekrar müşteri hizmetlerini arayıp blackberry bis paketinin iptalini talep etmeniz sonrasında normal hattınızın data kullanımına açık olup olmadığını sorun açık değilse açtırın açıksa da normal internet paketi alarak Iphone'da kullanabilirsiniz.

Ama benimki 17 milyonluk bis paketiydi zaten apn çıkışları da dahil bu fiyata.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ama benimki 17 milyonluk bis paketiydi zaten apn çıkışları da dahil bu fiyata.

Anladım arkadaşım ama sana blackberry apn çıkışı kullanmayacaksın ki ? Blackberry bıraktım Iphone kullanıyorum demedin mi ? ben mi yanlış anladım. Eğer dediğim gibiyse baştaki mesajda dediğim gibi bis paketiyle sadece blackberry apn için kullanabilirsin. İnternet apn kullandığında ücrete tabi olur. İstersen kullandığın paketin ayrıntılarına bak dediğim şeyi göreceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt