Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Buda Nokia nın geçikme sorunu hep geç oluyor işler yapabilcek bir şey yok:bilmm ama navigasyonu düzelte bilirsin anlatmışım link de o da olmazsa bende bilmiyorum :bilmm

----------Eklendi @ 19:45:48 ---------- Yazıldı @ 19:43:20 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-562784.html Burda arkadaş tarihlerle ilgili bir düşünce sunmuş ben umudu buna bağladım :P:

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar güncelledikten sonra telefona format atıp deneyin değişecekmi genelde düzeliyor.

cardanadam

cardanadam

Üye
formata gerek yok uygulama yöneticisinden silin sonra oviden yeniden yükleyin

metyuu

metyuu

Üye
uygulama yönetisinde gözükmüyor ki yada uygulama yöneticisinde adı ne olarak geciyor bulamadım bir türlü

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yönetisinde gözükmüyor ki yada uygulama yöneticisinde adı ne olarak geciyor bulamadım bir türlü

Bi Kontrol edin gücellemeleri

Not:

Güncellemeyi yaptıktan sora büyük ihtimalle haritalar açılmayacak bu konu forumda tartışıldı.Telefonunuz bilgisayara bağlıyken Ovi Mağzaya girin Haritalar ve Şehir Rehberleri kısmına tıklayın 10.3 mb lık dosyayı indirip telefonunuza kurun link:

Buyur kardeş

metyuu

metyuu

Üye
magazaya girince senin telefonunu otomatik tanıdığı için eski sürüm cıkıyor 10.3 mb olan gözükmüyor sanırım telefonda belle olmadığı için

ozgurde

Üye
Bi Kontrol edin gücellemeleri

Not:

Güncellemeyi yaptıktan sora büyük ihtimalle haritalar açılmayacak bu konu forumda tartışıldı.Telefonunuz bilgisayara bağlıyken Ovi Mağzaya girin Haritalar ve Şehir Rehberleri kısmına tıklayın 10.3 mb lık dosyayı indirip telefonunuza kurun link:
onuyu anlamama yardımcı olan herkese teşekkürler.

Yeniliklerden Biri Yukarıdaki Gösterilen Widgetlerdir.

Fotolar kendi telefonuma aittir.

arkadaşım başlığı acarken belle için desende bizde burda kara kara ya bana neden gelmiyo diye uğraşmasak.!!!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
burada şimdi ile işim hallediyom ben

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
işletim sistemi güncellenmeden yani belle duyurulmadan güncellemesi çıkıyor bu ne saçma iş ya :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım başlığı acarken belle için desende bizde burda kara kara ya bana neden gelmiyo diye uğraşmasak.!!!!!
ü

c6-01 annaya kuruldu belle güncellemesi olduğu bir ihtimal kesin değil hem belle uygulaması olduğunu nerden çıkardınız kesin olarak açıklayan bir konu yok
daha fazla uzamasın bu BELLE uygulaması değildir ANNa ya kurulmuştur.

valent

valent

Üye
ü

c6-01 annaya kuruldu belle güncellemesi olduğu bir ihtimal kesin değil hem belle uygulaması olduğunu nerden çıkardınız kesin olarak açıklayan bir konu yok
Arkadaşım sana katılıyorum belle uygulamasının anna yüklü cihazlarda ne işi var zaten ikide bir belle deyip durmasınlar

ozgurde

Üye
fazla uzarsa ne olacak konu acıyorum konum siliniyor
adam başlık atmış ona tepkimizi gösterdik.

Anna C7 li telefanlara güncelleme gelmedi... anladınmı.....
fazla uzatsam ne olacak teknoloji formu değil kabadayı dolu adres vereyim gel döv istersen olurmuuuu...

ozgurde

Üye
ü

sen anlamıyorsun sanırım ben belle diye ısrar etmiyorm bu güncelleme C7 anna ya gelmedi azıcık forumda gez kaç kişi konu açmış bana neden gelmedi ye....
nedne gelmedi varmı bi yorumun onlarınkide anna anca kabadayı kabadayı cevap verin başka bi iş yok geldimi geldi.
ama nelere geldi nelere gelmedi bilgi verene terslenin.konuya tepki verene konusunu silin.
ne güzel forum ya

valent

valent

Üye
sen anlamıyorsun sanırım ben belle diye ısrar etmiyorm bu güncelleme C7 anna ya gelmedi azıcık forumda gez kaç kişi konu açmış bana neden gelmedi ye....
nedne gelmedi varmı bi yorumun onlarınkide anna anca kabadayı kabadayı cevap verin başka bi iş yok geldimi geldi.
ama nelere geldi nelere gelmedi bilgi verene terslenin.konuya tepki verene konusunu silin.
ne güzel forum ya
C7 N8 C6-01 hepsine geldi bazılarına gelmemiş olabilir yurt dışı cihazıdır ürün kodu farklıdır yazılım sürümü farklıdır bunun birçok nedeni var oldumu şimdi?

----------Eklendi @ 23:32:52 ---------- Yazıldı @ 23:31:11 ----------

tamam resimler belli değil ben sinirlendim belle demişim
AMA C7 ANNAYA KURAN VARMI.
elimde 3 tane c7 anna var olmadı yani update gelmedi artı bana nedne gelmedi diye konu acan arkadaşlar var.
varmı bi fikrin neden gelmedi onlara...
----------Eklendi @ 23:30:36 ---------- Yazıldı @ 23:29:19 ----------

lan adam gibi konuş senle bi ..... gecerim nasıl gecilir görürsün ben ne diyorum sen ne diyosun kes dahada cevap vermeycem yazdığın söze...
ne halin varsa gör o zaman dostum laftan anlamıyorsun

ozgurde

Üye
C7 yurt içi telefonlara gelmedi.neredenmi biliyorum turkcell bayisiyim.....
Sattığım telefonu biliyorum en azından.....

ayrıca laftan anlarız lafı söyleyen adamsa daş şak maşşak demiyosa adamdır....

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
tamam resimler belli değil ben sinirlendim belle demişim
AMA C7 ANNAYA KURAN VARMI.
elimde 3 tane c7 anna var olmadı yani update gelmedi artı bana nedne gelmedi diye konu acan arkadaşlar var.
varmı bi fikrin neden gelmedi onlara...

----------Eklendi @ 23:30:36 ---------- Yazıldı @ 23:29:19 ----------

lan adam gibi konuş senle bi ..... gecerim nasıl gecilir görürsün ben ne diyorum sen ne diyosun kes dahada cevap vermeycem yazdığın söze...

Her birinde dediğim gibi c6-01 de denendi şimdie c7 denedeim evet c7 de güncelleme yok ama sen bunu niye belle diye yazdın anlmıyorum c7 üncellem yok deseydin bakardık direkman nerden karıştırdın bu belle yi konuyu düzenledi tahminice 1 -2 gün için gelir güncellemen

valent

valent

Üye

ozgurde

Üye
ya onu sen deseydin genel bi başlık konusu secip yazmasaydın...

bişey olsa tak diye konu açıyorsunuz sanki nokianin bir telefonu var yada herkezse aynı telefon var.
ondan sonra biz gene anladığımız halde o konu yuzunden oyalanıp kalıyoruz ya anlamayanlar.

korkuyorum yakında şöyle bi konu görecem diye şarzım bitti ne yapayım:)

valent

valent

Üye
ya onu sen deseydin genel bi başlık konusu secip yazmasaydın....

----------Eklendi @ 23:38:33 ---------- Yazıldı @ 23:37:33 ----------

laftan anlarım ama söyleyen daşşak maşşak demezse derse de bi bakarım adammı diye...
Tamam uzatmayalım kardeş bence yarın yüklersin güncellemeyi

Üst Alt