Opera 11.5 Cıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Opera 11.5 Cıktı!
Opera 11.5 surumunu symbian ıcınde cıkardı.Cep telefonunuzun browser ından m.oper.com adresınden ındırebılırsınız...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
aklı olan opera 10.1 kullanır

anılbaran

anılbaran

Üye
o kadar mı kötü :hmmm

mstf_l

mstf_l

Üye
hic denemedim zaten oldugum yerde internet baya yavas mini ile anca giriyom mobile a zorla dayanır

eren3546

eren3546

Üye
çok ram kullanıyor
Indirmeye değmez
opera 6.1 ve ya uc browser kullanın

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bence en rahatı mini

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
opera miniyi internet paketiniz olmadan kullanamazsınız ama ben 10.1 ile 0.face de rahat hızlı surf yapabiliyorum ayrıca bir kaç proxy le de rahat yine istediğim sitede hızlı surf yapıyorum 3g olduğu zaman 300 küsür kb hızla indirme yapıyorum örneğin 150 mb lık bir filmi indirmem en fazla 5 dk mı alıyor ama 11 serisi öyle mi 0.face de bi beğen e tıklıyorum öyle kalıyor denildiği gibi fazla da ram yemiyor hafıza da 5 mb yer kaplıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
özellik olarak opera 11.5 daha iyi fakat bence de 10.1 en iyisi daha hızlı kasmıyor

ntquartex

ntquartex

Üye
11.1den 11.5e upgrade ettim,gayet güzel bence son versiyon.

phasan

phasan

Üye
ben son surumu 11.5 telefonu kasıyor ındırmeye gerek yok tel n97 hatta havıza dolu uyarısı verıyor

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
arkadaşlar ben operayı kullanırken telefon çok kasıyor,sonunda da sistem beni programdan atıyor.acaba sizlerde de aynı sorun varmı?birde YETER ARTIK YAA,ADAM AKILLI Bİ BROWSER NE ZAMN ÇIKACAK?HEP GEREKSİZ GÜNCELLEMELERDEN SIKILDIK!

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
arkadaşlar ben operayı kullanırken telefon çok kasıyor,sonunda da sistem beni programdan atıyor.acaba sizlerde de aynı sorun varmı?birde YETER ARTIK YAA,ADAM AKILLI Bİ BROWSER NE ZAMN ÇIKACAK?HEP GEREKSİZ GÜNCELLEMELERDEN SIKILDIK!

en az kasan ve en az internet kullanan Opera Mini. Opera Mobile e göre daha hızlı ve kasmıyor.

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Yenı surum tam tersı benımm telde daha cabuk acılıp daha cabuk kapanıyor oncekı surumlerıne gore ayrıca nette ise daha hızlı

Ama tabii kisiden kisiye degısır memnunıyetı...

----------Eklendi @ 23:13:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:48 ----------

----------Eklendi @ 23:15:34 ---------- Yazıldı @ 23:13:52 ----------

eger ben sadece facebook ta takılcam dıyosan ucbrowser 8 i dene derim

cyngus06

Üye
bn şuan opera 11,5 i yükledim bende çok süper hızlı açılıyo geçişleride güzel bence gayet hoş olmuş. tavsiye ederim .

xenon56

xenon56

Üye
opera mini ve ucbrowser en az ram yiyen tarayıcılar...

Uqur5445

Üye
opera 11.6 html 5 li olckms

AlpReis

AlpReis

Üye
Deneyelim hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt