SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
ya arkadaşlar maxicep sayfasını açınca antivirüs virus saldırısı var siteden diye uyarı veriyor sizdede bu durum varmı ??

ahlatci

Üye
teşekkür ederim Ali çok güzel bir paylaşım ama benim istediğim risalei nur programı

rasim55

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var.opera mini ve bolt browser kullanıyorum. ikisinde de dosya indirirken son 10 kb kala filan indirme duruyor ve hata veriyor.yardımcı olabilir misiniz?

bsliali

Üye
beyler bi süre girmeyeceğim sayfaya girince virüs uyarısı veriyor sürekli...:S

1608fatih

Üye
KAPANIP AÇILMA SORUNUNU HER TELEFON YAŞIYOR MU ? yorumları okudukça pişmanlık çanları çalmaya başladı..

bsliali

Üye
KAPANIP AÇILMA SORUNUNU HER TELEFON YAŞIYOR MU ? yorumları okudukça pişmanlık çanları çalmaya başladı..

sanırım sitedeki virüs olayı düzeldi uyarmadı... kardeş kapanıp açılma sorununu buradaki arkadaşda duydum sadece forumlarda başka kimsede böyle sorun yazdığını görmedim ben... benim cihaz 4 ayı doldurdu şimdilik en ufak problemle karşılaşmadım 1-2 kez mesaj açmaya çalışırken resetledi o kadar başkada yok çok şükür...corbylerin dokunmatikleri eski sistem galiba badalı ucuz modeller var onlar daha iyi diyolar dokunmatikte...

bsliali

Üye

Bende çok sık oluyor :s Kuzende de var. O da söyledi :s

çok şükür böyle sorun yok benim cihazda halbuki birsürü uygulama yüklü sürekli mesajlaşırım inşallah olmaz bendede

----------Eklendi @ 18:54:31 ---------- Yazıldı @ 18:49:35 ----------

yeni yazılım gelmiş telefona yüklüyor şu an bakalım nasıl...

minoo

minoo

Üye
Nasıl yani :hmmm

bsliali

Üye
yükledim güncel yazılımı hiçbir değişme yok aynı tas aynı hamam telefon mesaj sonrası ses kapanmıyor gene 700 kb üstü uygulama yüklenmiyor tamamen aynı bildiğimiz ch@t duruyor sadece sürüm güncel...belki şarj süresi fark eder onuda denicem bakalım değişecekmi...neden güncelleme çıktı merak ettim :D

minoo

minoo

Üye
Bende o mesaj sonrası ses yok :eller: Kapattım ben :naughty:

minoo

minoo

Üye
Turkcell için IPTAL yaz 2142'ye yolla, tekrar aktif etmek için de AKTIF yazıp 2142'ye yolla. Turkcell'den kapatmış olacaksın ama. Arama sonrası kontor bilgisi gelmiyor. Net paketin falan varsa çıktıktan sonra onun bilgisi de gelmeyecek :D Merak edersen bakarsın :ehe
Turkcell 10.000 sms kontrol *123*333#
Turkcell her yöne 1000 sms kontrol *123*146#
Her yöne 1000 sms alınca + 100 mb data hediyesi var. Onu kontrol etmek için de *123*126#

Bunlardan bak işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bsliali

Üye
hay ya bunları biliyorum zaten :naughty: telefondan kapattın sandım...bu arada yazılımda hiçbir ince fark dahisi yok facebook uygulamasıda resetliyor gene :) istersen yükle senin reset olayı düzelir belki dosyalar yenilenince...

minoo

minoo

Üye
Nasıl yüklicem? :(

bsliali

Üye
usb kablon varmı telefonu bağlamak için ?

minoo

minoo

Üye
Hayır yok. Kutudan çıkmadı :hmmm

bsliali

Üye
o zaman o iş olmaz :) kablo ile güncelleniyor kablo olsa gerisi çok kolay kendi kendine güncelliyor zaten...bu arada performansta biraz artış var gibi mesajlardaki görüşmelerde kasıyordu biraz şimdi hiç kasma yok oldukça seri yazılıyor javadan çıkması hızlanmış gibi geldi bana :naughty:

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Telefonumu çok seviyorum ama star'ı sattığıma pişman oldum sanki biraz ya :hmmm

Üst Alt