Telefon Tavsiyesi 760 tl'ye kadar telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exe1454

exe1454

Üye
    Konu Sahibi
760 tl'ye kadar telefon tavsiyesi
bütçem 760 tl bunu aşamıyorum markası önemli değil önerileriniz neler?

saruman_me

saruman_me

Üye
Nokia C6-01

fnldstntn

Üye
İkinci el i phone 3gs olabilir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia c6 01 huawei ideos o fiyata 0 htc bulabilirsin

__xXx__

__xXx__

Üye
c6-01 yada 603

mstf_l

mstf_l

Üye
symbian olarak c6 01 yada 603 olabilir
Android olarak bir htc bulabilirsin yada galaxy ace eger cin malı olması sorun olmayacaksa ideos x5

nalcam22

nalcam22

Üye
huawei idoed x5tabikide. c601 falan hikaye

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 603 tabi ki ideos X5 hikaye;) veya ötv zamlarından etkilenmemiş bir Samsung Wave 2 de olabilir o fiyata.

• Beğen
Tepkiler: Bomb City
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

hocam sen sanki bi ara wave alacaktın ne oldu aldın mı
alıcaktım da hocam aralığa ertelemek zorunda kaldım ötv zamları sağolsun biraz da onun etkisi var. Şimdi de kesin gözüyle baktığım Wave2 ile sürpriz gibi çıkan 603 arasında kaldım :)

__xXx__

__xXx__

Üye
alıcaktım da hocam aralığa ertelemek zorunda kaldım ötv zamları sağolsun biraz da onun etkisi var. Şimdi de kesin gözüyle baktığım Wave2 ile sürpriz gibi çıkan 603 arasında kaldım :)
sen ne dersin 603 mü yoksa wave2 mi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

sen ne dersin 603 mü yoksa wave2 mi
Wave 2 gibi görünse de NFC usb ont he go ekstra özellikler de 603 için iyi handikaplar. Aslında iki telefonun da birbirine karşı iyi oldukları kısımlar var o yüzden ikisi arasındayım.

__xXx__

__xXx__

Üye
Wave 2 gibi görünse de NFC usb ont he go ekstra özellikler de 603 için iyi handikaplar. Aslında iki telefonun da birbirine karşı iyi oldukları kısımlar var o yüzden ikisi arasındayım.
sistemsel olarak hangisi daha iyi bi de bada mı symbian mı:D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

sistemsel olarak hangisi daha iyi bi de bada mı symbian mı:D
valla bada şuanki hali biraz kötü gibi ama 2.0 ile symbian belle ile yarışabilir bi de iki sistem de son derece stabil olduğundan sorunsuz. Oyun/uygulama olarak symbian daha iyi daha çok seçenek var arayüz ikisinin de son sürümlerinde çok iyi kişiselleştirilebilme olayını çok iyi yapmışlar :D

Lenneth

Üye
HTC Desire Z

__xXx__

__xXx__

Üye
valla bada şuanki hali biraz kötü gibi ama 2.0 ile symbian belle ile yarışabilir bi de iki sistem de son derece stabil olduğundan sorunsuz. Oyun/uygulama olarak symbian daha iyi daha çok seçenek var arayüz ikisinin de son sürümlerinde çok iyi kişiselleştirilebilme olayını çok iyi yapmışlar :D

Sağolasın hocam engin bilgilerin için

pRime.

pRime.

Üye
Nokia 603.

kcsoft

kcsoft

Üye
c6-01

Ocean258

Ocean258

Üye
ıkıcı el pıyasasını bılmıyorum kardesım ama optımus black'e bı bak derım.. 2.el dusunuyorsan.. Fiyatına gore piyasadaki en ıyı smartphone'lardan bırtanesı..Ekran kalitesi ve tasarımı olsun, şarj süresi,wifi hızı,çok ıyı telefonun.Android 2.2 froyo yuklu sımdı 2.3 guncellemesı cıktı uygulama ve oyundada sıkıntı yasamıyorsun google market sağolsun.. tavsiye ederim ben 4 aydır kullıyorum bı sıkıntı yasamadım daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...