hocam sen sanki bi ara wave alacaktın ne oldu aldın mıNokia 603 tabi ki ideos X5 hikayeveya ötv zamlarından etkilenmemiş bir Samsung Wave 2 de olabilir o fiyata.
alıcaktım da hocam aralığa ertelemek zorunda kaldım ötv zamları sağolsun biraz da onun etkisi var. Şimdi de kesin gözüyle baktığım Wave2 ile sürpriz gibi çıkan 603 arasında kaldım
hocam sen sanki bi ara wave alacaktın ne oldu aldın mı

sen ne dersin 603 mü yoksa wave2 mialıcaktım da hocam aralığa ertelemek zorunda kaldım ötv zamları sağolsun biraz da onun etkisi var. Şimdi de kesin gözüyle baktığım Wave2 ile sürpriz gibi çıkan 603 arasında kaldım![]()
Wave 2 gibi görünse de NFC usb ont he go ekstra özellikler de 603 için iyi handikaplar. Aslında iki telefonun da birbirine karşı iyi oldukları kısımlar var o yüzden ikisi arasındayım.
sen ne dersin 603 mü yoksa wave2 mi
sistemsel olarak hangisi daha iyi bi de bada mı symbian mıWave 2 gibi görünse de NFC usb ont he go ekstra özellikler de 603 için iyi handikaplar. Aslında iki telefonun da birbirine karşı iyi oldukları kısımlar var o yüzden ikisi arasındayım.

valla bada şuanki hali biraz kötü gibi ama 2.0 ile symbian belle ile yarışabilir bi de iki sistem de son derece stabil olduğundan sorunsuz. Oyun/uygulama olarak symbian daha iyi daha çok seçenek var arayüz ikisinin de son sürümlerinde çok iyi kişiselleştirilebilme olayını çok iyi yapmışlar
sistemsel olarak hangisi daha iyi bi de bada mı symbian mı![]()

valla bada şuanki hali biraz kötü gibi ama 2.0 ile symbian belle ile yarışabilir bi de iki sistem de son derece stabil olduğundan sorunsuz. Oyun/uygulama olarak symbian daha iyi daha çok seçenek var arayüz ikisinin de son sürümlerinde çok iyi kişiselleştirilebilme olayını çok iyi yapmışlar![]()
rica ederim hocam görevimiz
Sağolasın hocam engin bilgilerin için