Hdmi ile Madness cfw 2.1 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wratH!

wratH!

Üye
biliyorum da onun için zamanım yok şuan. ve flashladım ancaak menü düzeni o videodaki gibi olmadı tel.dili ingilizce kullanıyorum ondan olabilir mi?

n000k

n000k

Üye
bi fikrim yok. bi türkçe yap bakalım..

wratH!

wratH!

Üye
türkçe de yaptım yine olmadı salladım programları uda ile flashladım geldi. eyv kardeşim teşekkürler

n000k

n000k

Üye
türkçe de yaptım yine olmadı salladım programları uda ile flashladım geldi. eyv kardeşim teşekkürler
:D ben yazıcaktım zaten sana bence tüm dosyalarla flaşla tam manasıyla sistemin yüklenmesini istiyorsan ;) güle güle kullan :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
belle duvar kağıtları var c görüntüler duvar kağıtları

wratH!

wratH!

Üye
peki tel. Ekranı ve telefonu kilitleyince titreşim olmuyo cfw ye özel mi?

n000k

n000k

Üye
peki tel. Ekranı ve telefonu kilitleyince titreşim olmuyo cfw ye özel mi?
o sanırım cfw ye özel :D .. iyi olmuş yaw.. tuş kilidini açarken kapatırken ben kıl oluyorum titremesine :p

TheMadness

TheMadness

Üye
evet özel.

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
madness benm duvar kağıtarnı ekledn mi?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Buna Belleye nasıl ulaşabilirz. ?

keypeks

keypeks

Üye
Sinerlerimi bozan N8 imi tam camdan atmak üzereyken madness geldi yetişti imdadıma :) Gerçekten yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler. Büyük umutlarla alıp hayal kırıklığına uğradığım telefonum şuanda benim için vazgeçilmez oldu. Teşekkürler arkadaşlar...

TheMadness

TheMadness

Üye
Sinerlerimi bozan N8 imi tam camdan atmak üzereyken madness geldi yetişti imdadıma :) Gerçekten yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler. Büyük umutlarla alıp hayal kırıklığına uğradığım telefonum şuanda benim için vazgeçilmez oldu. Teşekkürler arkadaşlar...
Türkçeleştirme Kurtulus40'a aittir. Stabilleştirme ve hızlandırma - UI ayarları + Brightness Control ve hata gidermeler bana aittir.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Emeğine Sağlık dün kurdum gayet uyumlu çalışıyor...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tamam,öneri için sağolasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt