güzel inceleme teşekkürler

Teşekkürler. Senin izninle konuma ekleyebilir miyim?
en kısa sürede daha uzun olanını ekleyicem bu kısa oldu birazcık :SRefurbish yap en sağlıklısı. Dosyaların gitmesin istiyosan uda flashlama ama bence hepsiyle flashla.Kurtulus40
[h=2] cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba
[/h]Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk
----------Eklendi @ 23:36:57 ---------- Yazıldı @ 23:33:20 ----------
Madness Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba
Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk bir cevap bekliyorum ama
Güç tasarrufunda çalıştı bendebende öle sanmıştım ama hdmı gine videoları oynatmıyor..
Refurbish yap en sağlıklısı. Dosyaların gitmesin istiyosan uda flashlama ama bence hepsiyle flashla.----------Eklendi @ 09:48:47 ---------- Yazıldı @ 09:45:53 ----------
Güç tasarrufunda çalıştı bende
o 2 seçenekli dostum.. aslında güzel bir olay.. mesajları klasörler şeklinde aç ve ayar tuşuna bas sağada.. orda mmesaj görünümü yerine tıkla ve 2 seçenekten birini sseç. oturum, gelen kutusuMadness en büyük sorun mesaj gelince oturum olarak açılacağına sadece mesajı gösteriyor .s
güzel tanıtım.. artık HDMI çalışan bi bellemiz var
tanıtım için saol dostum
![]()
benim bir iki sorum olacak int. Gerçekten denildiği gibi hızlı mı. Bir de ben uda sız flashlarsam olur mu çünkü uygulamaları kaybetmek istemiyorum cevaplarsanız sevinirim 
onu madness 2.0 ı yükleyenler için söylüyor.. eğer sende bütün madness belle dosyaları yoksa, uda dışındakileri indirmen gerek. udayıda zaten uygulamalarını kaybetmemen için değiştimiyceksin..normal senin topicte uda ve bir dosyayı daha indirmeniz yeterli demişsin de bir farklılok mı var diğer uda dan ona kafam takıldı udasız flashlarken sorun olmasın da![]()

ama birşey söyliyimmi? bana göre en sağlıklı flaş. flaştan önce E yi biçimlendirip format atarak, tüm dosyalarla flaş atmak..tamamdır beyler hemen atıyorum flashı![]()