Hdmi ile Madness cfw 2.1 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Hdmi ile Madness cfw 2.1 Tanıtımı
[video=youtube;IBO_Pf1pTf4]http://www.youtube.com/watch?v=IBO_Pf1pTf4[/video]

Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

Dampierre

Dampierre

Üye
güzel inceleme teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
Teşekkürler. Senin izninle konuma ekleyebilir miyim?

TheMadness

TheMadness

Üye
Yok iyi olmuş.

n000k

n000k

Üye
güzel tanıtım :) .. artık HDMI çalışan bi bellemiz var :oke: tanıtım için saol dostum :)

meletim

meletim

Üye
bende öle sanmıştım ama hdmı gine videoları oynatmıyor :( ..

subaru2396

Üye
Kurtulus40
[h=2] cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba
[/h]Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk

----------Eklendi @ 23:36:57 ---------- Yazıldı @ 23:33:20 ----------

Madness Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba

Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk bir cevap bekliyorum ama

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
direk normal flash at ugrasma.

TheMadness

TheMadness

Üye
Kurtulus40
[h=2] cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba
[/h]Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk

----------Eklendi @ 23:36:57 ---------- Yazıldı @ 23:33:20 ----------

Madness Kurtulus40
cfw 3.4 üzerine kursak olurmu acaba

Uzantılarına göre değiştirip "Update Software" butonuna basmanız yeterli olacakmı acaba tşk bir cevap bekliyorum ama
Refurbish yap en sağlıklısı. Dosyaların gitmesin istiyosan uda flashlama ama bence hepsiyle flashla.

----------Eklendi @ 09:48:47 ---------- Yazıldı @ 09:45:53 ----------

bende öle sanmıştım ama hdmı gine videoları oynatmıyor :( ..
Güç tasarrufunda çalıştı bende

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Madness en büyük sorun mesaj gelince oturum olarak açılacağına sadece mesajı gösteriyor .s

meletim

meletim

Üye
Refurbish yap en sağlıklısı. Dosyaların gitmesin istiyosan uda flashlama ama bence hepsiyle flashla.----------Eklendi @ 09:48:47 ---------- Yazıldı @ 09:45:53 ----------

Güç tasarrufunda çalıştı bende

bide öle deneyeyim o zaman saol ..

n000k

n000k

Üye
Madness en büyük sorun mesaj gelince oturum olarak açılacağına sadece mesajı gösteriyor .s
o 2 seçenekli dostum.. aslında güzel bir olay.. mesajları klasörler şeklinde aç ve ayar tuşuna bas sağada.. orda mmesaj görünümü yerine tıkla ve 2 seçenekten birini sseç. oturum, gelen kutusu :oke: ;)

wratH!

wratH!

Üye
güzel tanıtım :) .. artık HDMI çalışan bi bellemiz var :oke: tanıtım için saol dostum :)

dostum ivo 3.1de zaten hdmi sorunsuz çalışıyor. Videolar da oynatılabiliyor :D benim bir iki sorum olacak int. Gerçekten denildiği gibi hızlı mı. Bir de ben uda sız flashlarsam olur mu çünkü uygulamaları kaybetmek istemiyorum cevaplarsanız sevinirim :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Olur. Gerçekten denildiği gibi hızlı...

wratH!

wratH!

Üye
normal senin topicte uda ve bir dosyayı daha indirmeniz yeterli demişsin de bir farklılok mı var diğer uda dan ona kafam takıldı udasız flashlarken sorun olmasın da :D

n000k

n000k

Üye
normal senin topicte uda ve bir dosyayı daha indirmeniz yeterli demişsin de bir farklılok mı var diğer uda dan ona kafam takıldı udasız flashlarken sorun olmasın da :D
onu madness 2.0 ı yükleyenler için söylüyor.. eğer sende bütün madness belle dosyaları yoksa, uda dışındakileri indirmen gerek. udayıda zaten uygulamalarını kaybetmemen için değiştimiyceksin.. :)

wratH!

wratH!

Üye
tamamdır beyler hemen atıyorum flashı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt