FLAŞ! İsrail gemilere müdahale etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cargo3230

cargo3230

Üye

benimki diye bişey yok doğrular ne zamandır seninki oldu,bu devirde herkes kendine müslüman terör belasından kurtulamamışken bi de filistine mi bakacağız
''bu devirde herkes kendine müslüman '' sen öyle desene ben olayı çözdüm ok...konu benim için kapandı....

greenmile

greenmile

Üye
Dünya ülkelerinin hiçbiri çıkarı olmayan bir şeyi yapmıyorlar,bakarsan etrafına bulması zor olmaz,acı ama gerçek o yüzden oyunu kuralına göre oynamak lazım

__xXx__

__xXx__

Üye
en basitinden biz bile çıkarımız olmayan işlere girmiyoruz mesela başbakanın mısır vb ülkelere geçen aylarda yaptığı ziyaretler herkes ne için oraya gidildiğini biliyor o yüzden kimse kimseye laf etmesin artı kardeş tavırlarımız bence çok saçma sen içindeki terörizmi durduramıyorsun tutmuş başka ülkenin iç politikasına karışmaya kalkıyorsun bırakında herkes kendi yağında kavrulsun ya da yansın arada biz kaynıyoruz kimse bunun farkında değil araplara sıra gelince türk devletinin en eski zamanlarından beri sırtımızdan kahpece vuran onlardı bugün bi durum olsun yine aynı şeyi yaparlar gösteriş amaçlı yardımlara insanların karnı tok

----------Eklendi @ 18:41:37 ---------- Yazıldı @ 18:38:51 ----------

kusura bakmayın ama dünyanın geldiği bu hal gençlerin yüzünden değil büyüklerimiz yüzünden ihtiyarların pisliğini gençlere yüklemeyelim gençlik ne hale gelmiş demeye kimsenin hakkı yok yetiştirene bakıp atamızın lafını aklınıza getirin

• Beğen
Tepkiler: greenmile
cargo3230

cargo3230

Üye
en basitinden biz bile çıkarımız olmayan işlere girmiyoruz mesela başbakanın mısır vb ülkelere geçen aylarda yaptığı ziyaretler herkes ne için oraya gidildiğini biliyor o yüzden kimse kimseye laf etmesin artı kardeş tavırlarımız bence çok saçma sen içindeki terörizmi durduramıyorsun tutmuş başka ülkenin iç politikasına karışmaya kalkıyorsun bırakında herkes kendi yağında kavrulsun ya da yansın arada biz kaynıyoruz kimse bunun farkında değil araplara sıra gelince türk devletinin en eski zamanlarından beri sırtımızdan kahpece vuran onlardı bugün bi durum olsun yine aynı şeyi yaparlar gösteriş amaçlı yardımlara insanların karnı tok

----------Eklendi @ 18:41:37 ---------- Yazıldı @ 18:38:51 ----------

kusura bakmayın ama dünyanın geldiği bu hal gençlerin yüzünden değil büyüklerimiz yüzünden ihtiyarların pisliğini gençlere yüklemeyelim gençlik ne hale gelmiş demeye kimsenin hakkı yok yetiştirene bakıp atamızın lafını aklınıza getirin

Allah bana sizin gibi öğrenciler yetiştirmek nasip etmesin ne diyim :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

__xXx__

__xXx__

Üye
amin

greenmile

greenmile

Üye
biz bu eğitimleri çoktan aldık,her görüşe saygılı olan,insanları dini inançları vs sebeplerden farklılaştırmayan,insanı sadece insan olarak değerlendiren hocalarım oldu genelde birbirimizi çok iyi anladık.

xx_anqeL**

Üye
Kimse kusura bakmasında İsrail gelene çıkarım diye bas bas bağırıyor.Üzerine gidersen tararlar bile.

Bu nasıl bir cevap ya ne demek şimdi arkasında ABD var diye böyle konusabiliyor bunu herkes biliyor şiddetle kınıyorum !

ben senin kafana sıkarım desem sıkma hakkına sahip mi oluyorum sıkmakla kalmayıp tarama hakkına mı sahip oluyorum :nono: çok saçma yorum ????

Bu yoruma katılıyorum .

greenmile

greenmile

Üye
Bu nasıl bir cevap ya ne demek şimdi arkasında ABD var diye böyle konusabiliyor bunu herkes biliyor şiddetle kınıyorum !

bugün İsrail'den uçağını,tankını vs alıyorsun.Peki onlara ne satıyorsun ya da kendine yetebilecek kadar birşeyler üretebiliyor musun?

Mavi marmarayı İsrail basmadı mı? Sonuç? Ne yaptık onlara karşı?

----------Eklendi @ 22:59:24 ---------- Yazıldı @ 22:57:28 ----------

Pkk örneği verince millet kızıyor,bugün Pkk yı terör örgütü olarak görmeyenlerde var ama Hamas pek çok ülkenin terör örgütü listesinde

__xXx__

__xXx__

Üye
ya millet allahını seven at gözlüğünü çıkarsın ya artık moda olmaktan çıksın at gözlüğü takmak biraz çevrenıze bakın gerçekleri görün

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
greenmile

greenmile

Üye
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur bunu kabul edin.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Israilin dedigini dinlemeleri lazimdi sonucta silah falan tasımadıkları surece israilin bisi demeye hakki yoktu.. ki dese bile kim ne yapabilir ki sıkıysa gelin yapın hem kendim gucluyum hemde abd arkamda der kimse gık cıkartamaz oturur yerinde.. Eger ortada bir haksızlık donuyorsa niye kimse mudahale etmiyo? bizde bi ermeni ölüyor diye dunya ayaga kalkıyor niye kimse israile bisi diyemiyor?

Kendi icimizde bir suru sorun varken filistini kollamaya halimiz mi var sanki?

nickini unuttum simdi ama sozum size ogretmen bey.. Bugun nicin doguda resmi dairelerde kapılardaki yazılar, tabelalar kurtce? ogretemiyormusunuz Turkceyi? Meclis ya meclis Turk milletinin kalbi merkezi herseyi.. Adam hangi hakla kurtce konusur ya mecliste? Anayasamızda degistirilemez degistirilmesi teklif edilemez diye madde varken hangi hakla teklif ederler? daha bir suru sey var.. biz kendi sorunlarımızı halledelim sonra filistini dusunuruz haksizlik varsa onları savunuruz.. Suanda bi mudahale etmeye kalksak israilin sozu siz once kendi sorunlarınızı halledın sonra gelin bizimkilere olur heralde..

• Beğen
Tepkiler: greenmile
__xXx__

__xXx__

Üye
Israilin dedigini dinlemeleri lazimdi sonucta silah falan tasımadıkları surece israilin bisi demeye hakki yoktu.. ki dese bile kim ne yapabilir ki sıkıysa gelin yapın hem kendim gucluyum hemde abd arkamda der kimse gık cıkartamaz oturur yerinde.. Eger ortada bir haksızlık donuyorsa niye kimse mudahale etmiyo? bizde bi ermeni ölüyor diye dunya ayaga kalkıyor niye kimse israile bisi diyemiyor?

nickini unuttum simdi ama sozum size ogretmen bey.. Bugun nicin doguda resmi dairelerde kapılardaki yazılar, tabelalar kurtce? ogretemiyormusunuz Turkceyi? Meclis ya meclis Turk milletinin kalbi merkezi herseyi.. Adam hangi hakla kurtce konusur ya mecliste? Anayasamızda degistirilemez degistirilmesi teklif edilemez diye madde varken hangi hakla teklif ederler? daha bir suru sey var.. biz kendi sorunlarımızı halledelim sonra filistini dusunuruz haksizlik varsa onları savunuruz.. Suanda bi mudahale etmeye kalksak israilin sozu siz once kendi sorunlarınızı halledın sonra gelin bizimkilere olur heralde..

katılmakla beraber şunu da ekleyeyim pek çok kimse bilmez ama amerika daki pek çok banka da ısraillilerın akla hayale gelmeyecek kadar parası var bugün amerikan yönetiminde yahudiler var amerika ısrailın arkasında olmayacak da filistini mi savunacak filistinliler adam olsaydı ısraile toprak satmazdı adam olsalardı uyuşturucu yetiştirmez çalışır kazanır fabrika diker savunma sanayisini geliştirir kendinı ezdirmezdi yan gelip yatarsa böyle olur kimse kusura bakmasın acınacak halleri yok

serinaga

serinaga

Üye
Böyle giderse durum kötü arkadaşlar ...

greenmile

greenmile

Üye
Millet bi ülkeye asker gönderir petrol alır gelir,biz göndeririz,bırakın petrolü üstüne bizden para çıkar:)

Devir para devri,gerekirse sömüreceksin ama malesef sömürgemiz yok işte

__xXx__

__xXx__

Üye
ya biz sömüremiyoruz ülkenin başına ben gelcem ki diğer ülkelerde sömürmek neymiş görsün

cargo3230

cargo3230

Üye

valla ben doğuda türkçe bilmeyen yerlerde çok çalışıp öğrettim türkçeyi sen onu hükümete söyle neden bunlara izin veriyosun diye benim sıfır türkçeyle okula gelen öğrencilerim 4-5 te devlet parasız sınavını kazanan bile çıkıyodu.....
bizde ermeni ölse yahudi ölse hristiyana kiliseye bişey yapsalar kıyamet kopar herkes kınar müslümanın e.esini belleseler takan olmaz cami bombalansa normal haber olarak geçer abd-israil güçlü diye sizin gibi adamlar yapar kimse bişey yapamaz derler gün gelir bize yaparlar o zaman aklınız başınıza gelir ama geç olur gardaşlar geççççç.......

__xXx__

__xXx__

Üye
türkiyenin sonu zaten bu gidişe göre belli milletin adamlar ne yapsın can korkusu var dedikleri kürtlere sormak istiyorum benim dedem çanakkalede boşuna mı şehit oldu yan gelip yatar adamlara fabrika kurulup teslim edildi tc nin başbakanı buraya gelip fabrika açamaz dedi yakıp yıktılar sonra ülke bize bakmaz deyip ben dağa çıkarım derler bu ülke ayıptır sorması ne yapsın onlara daha beleşe para mı dağıtsın kimse kusura bakmasın vatanı için canına kıyamayan adam adam değildir vatan namustur sen namusun için canına kıymıyorsan benim canım tatlı diyorsan bizim yapabilecek birşeyimiz yok

cargo3230

cargo3230

Üye
türkiyenin sonu zaten bu gidişe göre belli milletin adamlar ne yapsın can korkusu var dedikleri kürtlere sormak istiyorum benim dedem çanakkalede boşuna mı şehit oldu yan gelip yatar adamlara fabrika kurulup teslim edildi tc nin başbakanı buraya gelip fabrika açamaz dedi yakıp yıktılar sonra ülke bize bakmaz deyip ben dağa çıkarım derler bu ülke ayıptır sorması ne yapsın onlara daha beleşe para mı dağıtsın kimse kusura bakmasın vatanı için canına kıyamayan adam adam değildir vatan namustur sen namusun için canına kıymıyorsan benim canım tatlı diyorsan bizim yapabilecek birşeyimiz yok
İlk defa güzel bi yorum gördüm şaşırtıyosun benii....:ehe:ehe ama sadece bu konuda (bu mesajında)....

__xXx__

__xXx__

Üye
:D ama ne olursa olsun israilin kendince haklı olduğunu ve başkalarının politikasına karışmanın gereksiz olduğunu öncelikle kendi iç meselelerimizi çözmemiz gerektiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt