Rüyamda Maxicep'i gördüm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rüyamda Maxicep'i gördüm :)
Bir saat önce uyuyakalmışım. Rüyamda Maxicep i gördüm 56 tane bildririm gelmişti. Hepsi de ziyaretçi mesajıydı bayram mesajı. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Mareşal

anılbaran

anılbaran

Üye
gercek olmasın o :hmmm

kcsoft

kcsoft

Üye
allah hayır etsin :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
hahaha bune olum kendinize gelin lan aksama kadar pcde takilmayin disari cikin dolasin hava alin biraz

• Beğen
Tepkiler: SHS, Mareşal ve Silinen Üye 94869

Revengeful

Emekli Yönetici
Millet iyice sanala bağladı

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
hahaha bune olum kendinize gelin lan aksama kadar pcde takilmayin disari cikin dolasin hava alin biraz

Bilgisayar başında uyuyakalmış zaten :kop: Rüyada zaten aklında kalanları görürsün ayrıca en çok arzu ettiğin şeyleri.

Şöyle bir kıssa vardır belki bilirsin: Adamın biri Peygamberimizi (s.a.v) rüyasında çok görmek istiyormuş. Bir din alimi (kim olduğunu hatırlamıyorum) ona bir gece yatmadan önce bol bol tuz yemesini söylemiş. Ancak su içmemeliymiş. Adamda aynen öyle yapmış, tuz yiyip yatmış. Rüyasında şelaleler akarsular görmüş ve bol bol su içiyormuş. Adam uyanmış ve hemen su içmiş. Ardından alime bu olayı anlatmış. Alimde ona; "Tuz yedikten sonra suyu hep arzuladın. O kadar çok arzuladın ki rüyanda su gördün. İşte peygamberimizi (s.a.v) görebilmek için onu su istediğinden daha fazla istemelisin."

Yani arzuladığın şeyi görmüşsün :D

kcsoft

kcsoft

Üye

Bilgisayar başında uyuyakalmış zaten :kop: Rüyada zaten aklında kalanları görürsün ayrıca en çok arzu ettiğin şeyleri.

Şöyle bir kıssa vardır belki bilirsin: Adamın biri Peygamberimizi (s.a.v) rüyasında çok görmek istiyormuş. Bir din alimi (kim olduğunu hatırlamıyorum) ona bir gece yatmadan önce bol bol tuz yemesini söylemiş. Ancak su içmemeliymiş. Adamda aynen öyle yapmış, tuz yiyip yatmış. Rüyasında şelaleler akarsular görmüş ve bol bol su içiyormuş. Adam uyanmış ve hemen su içmiş. Ardından alime bu olayı anlatmış. Alimde ona; "Tuz yedikten sonra suyu hep arzuladın. O kadar çok arzuladın ki rüyanda su gördün. İşte peygamberimizi (s.a.v) görebilmek için onu su istediğinden daha fazla istemelisin."

evet çok iyi bir yere değindin gerçektende aynen bende hep bişeyi çok istemişimdir ve rüyamda görmüşümdür mesela geçen pc bozuldu tamire vermek yerine kendim günboyu uğraştım yapamadım rüyamda bile pc tamir ediyordum

greenmile

greenmile

Üye
abdest alın

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye

abow o zaman ben yandım :( 1 hafta öyle bir rüya gördüm ki eyvah eyvah :(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dozajı azalt bence.En basitinden ekrana en az 90 cm uzakta ol :D

• Beğen
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mareşal
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
İlk zamanlar bende çok girerdim siteye sabahın köründe bile şimdi bazen 1 haftayı buluyor girmediğim

SHS

SHS

Üye
rüyanız hayrolsun teyzeyi ara, derman onda:ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
sakin olun biraz soyle pencereyi acın derin derin bi nefes alın ya hayatta maxicep dısında seylerde var :D

BrainFree

BrainFree

Üye
sakin olun biraz soyle pencereyi acın derin derin bi nefes alın ya hayatta maxicep dısında seylerde var :D

Ben %99 tlefon takılıyom zaten havamı da alıyorum ama şuan hastayım insan 2 saat hava almamallı dışarda :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hort (bu kapanmamış en eski konuydu bu arada :sirit: ) (ilk defa Hort yapıyorum denebilir affedersinız heralde

Takipçi Satın Al

Üst Alt