pRime.
Üye
Virüs gösterin ozaman başıma hiç gelmedi çünkü.aynen öyle arkdasım----------Eklendi @ 16:44:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:58 ----------telefona virüs girmez d.ye bişe yok mutlaka girerve telefon kafayı yer
![]()

Virüs gösterin ozaman başıma hiç gelmedi çünkü.aynen öyle arkdasım----------Eklendi @ 16:44:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:58 ----------telefona virüs girmez d.ye bişe yok mutlaka girerve telefon kafayı yer
![]()

...Resetin nedeni virüs değildir.Arkadaşlar Telefonum son 2 gundur, oldukça fazla reset atmaya başladı ... Nedenini Bilmiyorum .. 1 kaç tane antı vırus programı yukleyıp tarattım .. Bi şey buşmadı ama taratırken bıle reset attı ... Bunun sebebi ne olabılır ... Sizce .. Ve çözümü? Şimdiden teşekkürler ...
aynı sorun bndede var eğer giderebildiysen bana mail atarmısın [email protected]ya arkadaşlar benim bi sorum olacaktı c6 01 tlfonm war .. ve bi sorun ortaya cıktı Usb kablosunu cihaza bağlayın diyo bağladıktan snra usbyi tanımıyo desteklenmeyen bağlantı bağlantıyı kes falan diyo çıkartıyorum tekrardan aynı usbyi cihaza bağla dio kapatıyorum tekrar geliyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürleer
c6 nasıl format atılır acil söyleyin yoksa duvara carpacagam
ya arkadaşlar benim bi sorum olacaktı c6 01 tlfonm war .. ve bi sorun ortaya cıktı Usb kablosunu cihaza bağlayın diyo bağladıktan snra usbyi tanımıyo desteklenmeyen bağlantı bağlantıyı kes falan diyo çıkartıyorum tekrardan aynı usbyi cihaza bağla dio kapatıyorum tekrar geliyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürleer