Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonu hacklemek zararlı mıdır?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon
Üye
Konu Sahibi
telefonu hacklemek zararlı mıdır?
arkadaşlar bir çok uygulama için telefonu hacklemek lazım aslında bazen hacklemek istiyorum sonra vazgeçiyorum hacklemenin bir zararı var mıdır?
nasıl çalışır telefona ne yapar da sertifika istemez olur?
görüşlerinizi bekliyorum...
Nef'i
Üye
Hacklenen telefon ile orjinal yazılım indirip kuramazsın ve çıkan güncellemeleri hemen yükleyemezsin önce kırılmasını beklemen gerekir
ve hacklenmiş telefon garanti kapsamında değildir
anılbaran
Üye
hic bisı olmaz bı sorun varsa mesaj at cevaplarım
EroL
Emekli Yönetici
hacksiz telefon, yemeği koklayıp yememek gibi bişey
JohnLemmon
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar -Hacklenen telefon ile orjinal yazılım indirip kuramazsın ve çıkan güncellemeleri hemen yükleyemezsin önce kırılmasını beklemen gerekir
demiş arkadaş bunlar kafamı karıştırıyor işte
mstf_l
Üye
1)hacklenmis telefona cok rahat guncelleme indirirsen
2) hack isleminden teknik servİsin haberi olması cok zordur daha hic kimse gormedim telefonun hackli garantisi iptal bunun denilen serviste ayrıca hack islemi geri cok rahat alınır bilmeyen konusmasın erol abinin de dedigi gibi
hacksiz telefon, yemeği koklayıp yememek
gibi bişey
arkadaşlar -Hacklenen telefon ile orjinal yazılım indirip kuramazsın ve çıkan güncellemeleri hemen yükleyemezsin önce kırılmasını beklemen gerekir
demiş arkadaş bunlar kafamı karıştırıyor işte
hacklenmiş sürüm yüklemek ayrı telefonda hacklemek ayrı. Senin dediğin telefonu hacklemek bu da garanti kapsamı dışına çıkarmaz. Çünkü servis in telefonun hacklenmesinden haberi bile olmaz olsa bile bunu sebep gösterip garanti kapsamı dışında gösteremezler. Uzun lafın kısası hackle kardeşim birşeycik olmaz. Benimki hackli symbian anna güncellemesi yaptım babalar gibi çalışıyor. Hacklemenin kısa yolu da çıkmış şimdi tadından yenmez
JohnLemmon
Üye
Konu Sahibi
umu programıyla hacklemeyi bilen var mı varsa onunla yaptım şimdi o programı kaldırsam hack kalkar mı?
Eğer talimatları aynen yaptıysan programı kaldırmanda bir sakınca yok. Hatta kaldır bence
__xXx__
Üye
ya şu hackleme yüzünden az daha telefondan oluyordum ben hacklemem arkadaş
nurettin16
Üye
arkadaslar bende dusunuyorum kararsızım hackleyıp hacklememek konusunda ne yapsam kı hacksızde dogru duzgun calısan bır program yok hepsı sınırlı 30 gun flan suruyor orjnal bır program yuklesem neyıme yarıcak kı ortalıkta orjınal program bıle yok dogru duzgun olsada bırseye yaramıyor yanı ısın lafın kısası hacklesem mı hacklemesım mı ne yapsam daha aydınlatıcı bılgıler verebılırmısınız tel e72 benım ne yapmalıyım ¿
JohnLemmon
Üye
Konu Sahibi
valla ben hackledim birşey olmadı ama yine de içime sinmedi format attım
Haydar
Emekli Yönetici
kardeş bende senin gibi telimi hackliyim mi hacklemiyim mi diye çok düşündüm arada kaldım. Sonra bi baktım hacksiz telefon hiç istediğim uygulamaları açmıyor. Sonra hackliyim dedim ne olursa olsun neyse sonra hackledim çok ta memnun kaldım hiç bi zararını görmedim bütün uygulamaları rahatça indirip çalıştırıyor.
berkortac
Üye
Eski konu ama yine de sormadan demedim. Ben de c5-03 telimi hacklemeyi düşünüyorum fakat 1 sene daha garantisi var telefonun.Hackledikten sonra fabrika ayarlarına geri dönersem ya da format atarsam tekrar orjinal olur mu ? Bir de oluyorsa hangisiyle orjinal oluyor acaba ?
ggokhan08
Üye
Aga hack sıkıntı olmaz ben 6700 Slide me yaptım fakat n8 aldım geliyor ona yapmaya üşeniyorum doğrusu Biraz uzun ama eğer kısa yolu varsa kesnlikle yapıcam...