uribaju
Üye
bir yerde hata yapmış olmalısınız tekrar deneyin bence kendi telimde yaptım ve birkaç kez reset atmama rağmen hala menü aynı düzende resimdeki gibitelefonu kapatıp açınca menüye girilmiyor
bir yerde hata yapmış olmalısınız tekrar deneyin bence kendi telimde yaptım ve birkaç kez reset atmama rağmen hala menü aynı düzende resimdeki gibitelefonu kapatıp açınca menüye girilmiyor
kardeş biraz oynadım güzel oldu. 4sütünx5satır kullanıom. İconları ufalttım. Çok güzel oldu. Pc ye geçince xml dosysmı paylaşırım siz de dersinizsuperblack by daeva112 dostum----------Eklendi @ 22:50:03 ---------- Yazıldı @ 22:48:50 ---------- bence o ayarıda vardır pcye geçince denerim..
bu gün iki defa anlattığınız şekilde denedim telefonum c6-01 hackli anna yüklü mmwidgets.dll kopyalıyorum menüden çıkıp tekrar girince düzgün çalışıyor ancak teli kapatıpaçınca menüye giremiyorumbir yerde hata yapmış olmalısınız tekrar deneyin bence kendi telimde yaptım ve birkaç kez reset atmama rağmen hala menü aynı düzende resimdeki gibi
size format atın demekten başka aklıma birşey gelmiyor malesef çünkü yapabilenler var hack konusunu tekrar yapın belki orda yanlış birşey yapmışsınızdır rom patcherda patchleri auto yaptınızmı birde ona bakınbu gün iki defa anlattığınız şekilde denedim telefonum c6-01 hackli anna yüklü mmwidgets.dll kopyalıyorum menüden çıkıp tekrar girince düzgün çalışıyor ancak teli kapatıpaçınca menüye giremiyorum
sorun olmaması için en ince detayına kadar açıkladım o yüzden size uzun gözükebilir normalde bunu yapmam benim 20snmi almaz tabii yaparsınız yapmazsınız size kalmışgerçektende hiç bi programa gerek yokmuş ya.bi de programa ihtiyaç olsaydı baya ugraşırdık heralde.
Bu Yöntem ile Hiçbir Programa Gerek Kalmadan Menü Düzeninizi Değiştirebilir 4x5 ,4x4 gibi menü düzenleri yapabilirsiniz.Ayrıca Landscape(yani yataymod) için gerekli düzenlemeleri yapabilmeniz mümkün.
C7 Anna cihazında Denendi hiçbir sorun yok! Diğer telefon modellerinde de denenebilir uyumluluk gösterebilir.
Menü düzenini de istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz..
Symbian^3 ve Anna uyumludur.
Bu Adımları Uygulayın :
1 - Bu işlemleri yapabilmeniz için öncelikle telefonunuzun hackli (sisteme erişimin açık) olması gerekmektedir. Şu konudan telefonunuzun modeli farketmeksizin hack yapabilmeniz mümkün.Öncelikle buradan hack işlemlerinizi tamamlayın. Hack Konusuna Gitmek İçin TIKLA
2 - Telefonunuza X-Plore dosya yöneticisini yüklemeniz yararınıza olacaktır. İndirmek İçin Tıklayın
3 - Önce ekte verilen rar dosyasını bilgisayarınıza kurun.Sonra masaüstüne çıkarıp telefonunuzun kök klasörüne (Ör Eatın (daha hızlı olması açısından).
4 - Daha sonra ise rar'dan çıkan klasörün içinde "C'ye Atılacaklar" klasörüne girin.
5 - Önce "sys" klasörünü ardından "bin" klasörünü açın içindeki "mmwidgets.dll" dosyasını X-plore veya herhangi bir dosya yöneticisi yardımıyla telefonunuzun C>sys>bin klasörünüzün içine kopyalayın.
6 - Sonra yine "C'ye Atılacaklar" klasörüne gelin ve "system" klasörünü açın içindeki "grid" klasörünü X-plore veya herhangi bir dosya yöneticisi yardımıyla telefonunuzun C>system içine kopyalayın.
7 - Aynı şekilde "C'ye Atılacaklar" tekrar gelin yine "system" klasörünü açın bu sefer içindeki "list" klasörünü yine X-plore veya herhangi bir dosya yöneticisi yardımıyla telefonunuzun C>system içine kopyalayın.
8 - İşlem tamamdır.Şimdi Menü'ye gelin ve Seçenek'lerden Çıkış yapın.
9 - Menüye tekrar girin ve Menü'nüzün değiştiğini görün.
Menü Düzeni Ayarlarını Düzenleyebilmek/Yönetebilmek İçin :
Telefonunuzdan C:\System\grid\custom\akn_logical_template_3.xml dosyasını açın (Dosya Yöneticisi Açmaz ise X-Plore'den Deneyin.) Ve buradan menü düzeninizin boyutunu, stilini ve daha birçok şeyi düzenleyin.
Menüdeki İsimlerin Boyutunu Değiştirmek İçin :
Menüdeki Başlıkları Orta Boyut Yapmak İsteyenler (Tavsiye Ederim) :
Telefonunuzdan C:\System\grid\custom\akn_logical_template_3.xm dosyasını X-Plore'den bulup sırasıyla Menü>Dosya>Düzenle'ye girin ve oradaki şu yeri bulun.(ortalarda)
PHP:<textvisual id="mul_title" positionx="0" positiony="90" width="87" height="24" fitmode="on"> <attributesetter name="text" targetvalue="mul_title" category="data" /> <attributesetter name="style" targetvalue="qfn_smallest" />
Bu satırdaki "qfn_smallest" yazan yeri "qfn_primarysmall" olarak değiştirip Menü>Kaydet'e basın ve çıkın.Daha sonra da Menü'ye girin Seçenek>Çıkış yapın ve Menü'ye tekrar girin.
Bu işlemleri bilgisayarınızdan da yapabilirsiniz.
Menüdeki Başlıkları Büyük Boyut Yapmak İsteyenler :
Telefonunuzdan C:\System\grid\custom\akn_logical_template_3.xm dosyasını X-Plore'den bulup sırasıyla Menü>Dosya>Düzenle'ye girin ve oradaki şu yeri bulun.(ortalarda)
PHP:<textvisual id="mul_title" positionx="0" positiony="90" width="87" height="24" fitmode="on"> <attributesetter name="text" targetvalue="mul_title" category="data" /> <attributesetter name="style" targetvalue="qfn_smallest" />
Bu satırdaki "qfn_smallest" yazan yeri "qfn_largest" olarak değiştirip Menü>Kaydet'e basın ve çıkın.Daha sonra da Menü'ye girin Seçenek>Çıkış yapın ve Menü'ye tekrar girin.
Bu işlemleri bilgisayarınızdan da yapabilirsiniz.
Orjinal Ayara Geri Dönmek İçin :
Orjinal menü düzeninize geri dönebilmek için C:\sys\bin\mmwidgets.dll dosyasını silin. (Format Atmaya Gerek Kalmadan)
**Anlatım ve Ekran Görüntüleri Tamamen Bana Aittir.**
ayarlardan scrollbarı aktif ederseniz o zaman olur scrollbar olmadığı için aşağıya gelemiyorsunuzBen yaptım güzel oldu fakat bir kusur gördum menüdeyken seçenekler>düzenle dediğimiz zaman tamam düzenleme bölümü açılıyor ama aşağıya inilmiyor buda menünün altındaki uygulamaları düzenlenmesine engel oluyor.

