5800 v60 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 güncelleme sorunu
Telefonum v52 yüklü
Ovi suite'de güncelleme gözükmüyor.
Telefondan da "Yaz. Güncelleme" menüsünde de güncelleme gözükmüyor.
*#0000# v52 gösteriyor "güncellemeleri kontrol et" diyince de internete bağlanılsın mı, evet, diyorum "bağlantı hatası" diyip kapatıyor.

Ne yapabileceğim hakkında fikri olan var mı ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nokia ya git anlat derdini yuklesinler hemen

asdddad11

Üye
katılıyorum bencede nokia ya git

yues

Üye
aynı hata bende de var güncellemeleri kontrol et diyorum ardından bi süre sonra bağlantı hatası diyip çıkıyor

tayfunhan

Üye
Telefonum v52 yüklü
Ovi suite'de güncelleme gözükmüyor.
Telefondan da "Yaz. Güncelleme" menüsünde de güncelleme gözükmüyor.
*#0000# v52 gösteriyor "güncellemeleri kontrol et" diyince de internete bağlanılsın mı, evet, diyorum "bağlantı hatası" diyip kapatıyor.

Ne yapabileceğim hakkında fikri olan var mı ?

wifi ile yada ovi suite yardımı ile güncellemeyi denersen olabilir diye düşünüyorum

5800_xpress_M

Üye
arkadaslar telefonu güncelledm wirelessden ama 0.facebooka giremiyorum yeni tarayıcı opera gibi internet paketi olmayınca calısmıyomu cevap bekliyorum... bilen varsa pm atarsa iyi olur s,md,den tskler...​

mersimersi33

mersimersi33

Üye
merhaba kardeş nasıl yaptın
arkadaslar telefonu güncelledm wirelessden ama 0.facebooka giremiyorum yeni tarayıcı opera gibi internet paketi olmayınca calısmıyomu cevap bekliyorum... bilen varsa pm atarsa iyi olur s,md,den tskler...​

hakanaxu

Üye
burda herkes sorun çözülene kadar ağlıyor sorunu çözünce arkasına bakmadan kaçıyor. adminlerde modlarda izliyor yada görmüyor bile. ne biçim iş anlamak mümkün değil.

bileyk

Üye
aynı sorun bende de vardı.olay şu : nokia 5800 in her sürümüne v60 yayınlamamıs o yuzden sen kendı ime kodunu uygun baska bi ime kodunla değiştiriyosun olay bitiyo.ben öyle yaptım.ime değiştirmeyi forumda biraz araştırırsan bulursun..kolay gele

erenozanzorlu

Üye
arkadaşlar benimki v60 ben güncelleştirmeleri ovi üzerinden yapıyorum bağlantı hatası vermeden telefonda yapınca veriyor o hatayı ovi olmazsa eski bi pc suite demeyin örneğin 7.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt