OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Maynard

Maynard

Üye
benim bir sorum olacakti. Photon c6-05 cfw kurdum, qt yi de rambonun verdigi c6v40 icin qt olani kurdum. Kurulumda sorun yok ama herhangi bir program yuklerken 2 mblik update buluyor indirmesi bitmeden hata failed diyor.
Bundan once omega kurmustum onda qt yuklerken hata vermisti. Sorun nerede sizce?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3987460' Alıntı:
Peki anılbaran ve pitbull 5800 a çıkarmıycak mı?

CFW çıkaracaklar.
benim bir sorum olacakti. Photon c6-05 cfw kurdum, qt yi de rambonun verdigi c6v40 icin qt olani kurdum. Kurulumda sorun yok ama herhangi bir program yuklerken 2 mblik update buluyor indirmesi bitmeden hata failed diyor.
Bundan once omega kurmustum onda qt yuklerken hata vermisti. Sorun nerede sizce?

Yeni bir Qt versiyonu çıktı ve buradaki Qt kurulumu artık yetersiz kalıyor. O yüzden böyle yapıyor.

Maynard

Maynard

Üye
4.3.7 kurdum ben. Daha yenisi mi var?

Edit: 4.7.4 varmis ama o da hata verdi kurarken. Tum c6 portlarinda mi var bu sorun acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maynard

Maynard

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam öyle yaparsın ;)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
üstad rambo geçen gün resim çektim net bakmak için sçeneklerden döndür sağa yaptım döndü sonra yakınlaştırma yaptım dönmemiş halini yakınlaştırdı neden acaba_???

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Resimle alakalı. Resmi döndürülmüş halini kaydetmiş galiba. Bir bilgisayardan resme bak bence.

lawless17

Üye
Rambo konuşmama yine bu fw için teşekkür ederek başlıyorum bir kaç sorum olacak 1.si rehberden birini favorilere eklediğimde rehberden gidiyor yalnızca mesaj atarken kime'ye tıkladığımda en üstte çıkıyor yani rehberden tamamen çıkıyor. 2.si ise sohbetleri kullanırken yani ordan mesaj gönderirken duygusal simge eklenemiyor. bunlara çözüm var mı acaba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rehber ayarlarından telefon hafızasını seç. Sohbet ayrı bir uygulama olduğu için duygusal simge desteği yok.

lawless17

Üye
zaten bütün numaralar telefon hafızasında kayıtlı yani o seçili

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu CFW de varsayılan olarak SIM hafızası kullanılıyor. O yüzden olabilir. Başka açıklaması yok.

bjk123456

Üye
güzelll :D

omer_01_01

omer_01_01

Üye
hocam bekleme ekranına favori karvizit koyuyorum sonra kişi eklediğimde gözükmüyor neden_?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Favori kartvizit widgeti C6 da biraz değişik. Favori kişileri seçtikten sonra gelmeleri gerekiyor.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Favori kartvizit widgeti C6 da biraz değişik. Favori kişileri seçtikten sonra gelmeleri gerekiyor.
Teşekkürler hocam çok emeğin geçti sadece bu cfw de değil her konuda farklı bölümlerde de yorumlarınla hareket ettik hakkını helal et çok sağol iyi ki varsın....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Hocam bir arkadaşa yükledik bu cfw yi çok iyi çalışıyordu fakat hafıza kartına resim attık şimdi galeriden bakacağımız sırada bizi atıyor bakamıyoruz neden_?ne yapalım_?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence attığınız resim bozuk. Çünkü resim attıktan sonra atmaz. Yani bugüne kadar cfw işindeyim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Bence attığınız resim bozuk. Çünkü resim attıktan sonra atmaz. Yani bugüne kadar cfw işindeyim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Evet resimden dolayıymış teşekkürler tekrar...

Üst Alt