C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

alim6563

alim6563

Üye
Hiç haber yok mu gelişme yok mu ? ya c6 portuda olmadı atın telefonu .

devil1903

devil1903

Üye
Tamam, ben de v21 için bu kadar boş yer açacağım o zaman :) 108 MB boş hafıza ne ya :D
v21 geldiğinde ana ekranı port etmekten çok gereksiz bileşenleri bile kaldırabileceğimiz bi cwf yaparsan çok makbule geçer üstad, Örneğin dilleri kaldırsan sadece Türkçe kalsa ya da yanına ingilizceyide bıraksan ve diğer bileşenleri (V.Merkezi, podcasting, yardım vs. gibi) kurulumdan kaldırsan. Açılışta mesaj, işlem kaydı, saat gibi otomatik başlayan uygulamalar başlamasa ve rompatcher sisteme gömülü olarak gelse bile kabülüm.

Yani yeni görünüm, uygulama, v.s. şeylerden çok stabil sadeleştirilmiş bi cwf bile yapsan çoğu kişinin dualarını alırsın üstad. :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Pekâlâ Bayram tatili de geldi, çalışmalara artık daha hızlı devam edebilirim.

azrock

azrock

Üye
v21 geldiğinde ana ekranı port etmekten çok gereksiz bileşenleri bile kaldırabileceğimiz bi cwf yaparsan çok makbule geçer üstad, Örneğin dilleri kaldırsan sadece Türkçe kalsa ya da yanına ingilizceyide bıraksan ve diğer bileşenleri (V.Merkezi, podcasting, yardım vs. gibi) kurulumdan kaldırsan. Açılışta mesaj, işlem kaydı, saat gibi otomatik başlayan uygulamalar başlamasa ve rompatcher sisteme gömülü olarak gelse bile kabülüm.

Yani yeni görünüm, uygulama, v.s. şeylerden çok stabil sadeleştirilmiş bi cwf bile yapsan çoğu kişinin dualarını alırsın üstad. :)

Arkadaş çok haklı; özellikle Türkçe konusunda.

Diğer diller, (İngilizce yi ne kadar bilsende) bir zamandan sonra sıkıyor. İnsan ana dilini özlüyor. :)

Valla ev ekranı, Türkçe dil bir de C6 kilidi olsa tadından yenmez. Kendim Nokia Editor'le denedim bir kaç şey ama beceremedim. :'(

(C6 kilidini her yerde sayıklamamamın nedeni:
Telefon "Tap to Unlock" olduğu için cebimde açılabiliyor. C6 kilidi hem çok karizma duruyor, hem de kolay kolay açılamaz. :D)

----------Eklendi @ 18:38:21 ---------- Yazıldı @ 18:37:04 ----------

Gerçekten C6-00 PORT işi yattı mı?:hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye

Arkadaş çok haklı; özellikle Türkçe konusunda.

Diğer diller, (İngilizce yi ne kadar bilsende) bir zamandan sonra sıkıyor. İnsan ana dilini özlüyor. :)

Valla ev ekranı, Türkçe dil bir de C6 kilidi olsa tadından yenmez. Kendim Nokia Editor'le denedim bir kaç şey ama beceremedim. :'(

(C6 kilidini her yerde sayıklamamamın nedeni:
Telefon "Tap to Unlock" olduğu için cebimde açılabiliyor. C6 kilidi hem çok karizma duruyor, hem de kolay kolay açılamaz. :D)

----------Eklendi @ 18:38:21 ---------- Yazıldı @ 18:37:04 ----------

Gerçekten C6-00 PORT işi yattı mı?:hmmm

v21'e kadar denedim. Hiçbir seferinde de beceremedim. Diğerleri de beceremedi. v21'den sonra tekrar uğraşmam gerekecek.

----------Eklendi @ 19:39:35 ---------- Yazıldı @ 19:15:32 ----------

Bir dakika, aslında benim v20'lik o 108 MB boş hafızalı yazılımı v21'e downgrade'siz yüklemem için telefonu kandırmam yeter :)

Biraz araştırma yapayım...

azrock

azrock

Üye
v21'e kadar denedim. Hiçbir seferinde de beceremedim. Diğerleri de beceremedi. v21'den sonra tekrar uğraşmam gerekecek.

----------Eklendi @ 19:39:35 ---------- Yazıldı @ 19:15:32 ----------

Bir dakika, aslında benim v20'lik o 108 MB boş hafızalı yazılımı v21'e downgrade'siz yüklemem için telefonu kandırmam yeter :)

Biraz araştırma yapayım...

Peki üstad. Ama bence 108 MB tamam güzel de sırf telefon hafızasını artırıp, CFW yaptık diyemeyiz ki. C6 PORT istemiyormuyduk biz? :hih:

Ev ekranı neden olmuyor yav?!?! (Üstad sinirim sana değil :))

Paylaştığım CFW'de C6-00 kilidi de vardı!!!:sarıl::yuru

Üstad ben sana onun kırmızısının dosyasını versem onu (Kilidin yani şunun):

Yapabilir misin? (Bendeki galiba ingilizce o yazı) O 108 MB'lık CFW'de bu vardı. Ama yeşildi ve hiç ama hiç yakışmıyordu.

+ Olarak

O 108 MB CFW'de :

-Bluetooth BUG'ı vardı. Başkasından dosya alamıyor sadece gönderebiliyordunuz.

-Galeri'de BUG vardı. Hem 10 saatte açılıyor, hem de bir kaç saniye sonra ya da aşağıya inince galeriden atıyor.

-Ovi Store sapıtık bir şeydi.

Bunun dışında bir sürü ev ekranıyla (ne yazık ki C6 ev ekranı yok :'(), S^3 klavyesiyle C6 CFW'sine en yakınıydı. Basit ama bir o kadar da temel yerlerdeki BUG'lar bu CFW'yi gözümden düşürdü.

----------Eklendi @ 20:19:19 ---------- Yazıldı @ 20:16:23 ----------

Ha, birde bildiğimiz gibi C5-03'e güncelleme geliyor. (Bence baya baya yakında)

Nedeni ise, bugün farkettim (daha yeni:ehe); N8'e, E72'ye, C6-00'a hep güncelleme çıktı, son 2 hafta da.

Bence V21 ya da V30 denen bir güncelleme daha çıkacak ve çok yakında...:aha:

Del Rey

Del Rey

Üye
Elinde varsa o zaman bana bu CFW'nin UDA ve ROFS2'sini atabilir misin. Vietnamca siteye gıcık oldum da.

ahmetc503

arkadaşlar okullar açıldığından beri siteye giremiyorum sayfalarca okunmamış konu birikmiş şu c503 v21 ve cfw gelişmeleri ne durumda özetleyebilirmisiniz bu v21 ile c6 kilidi fln gelecekmi ??

azrock

azrock

Üye
Elinde varsa o zaman bana bu CFW'nin UDA ve ROFS2'sini atabilir misin. Vietnamca siteye gıcık oldum da.

C5'ten giriyorum, PC'ye geçince vereyim Üstad.

Ama hatırladığım kadarıyla bu CFW'nin Rofs2'si yoktu.

Ayrıca bütün C5-03 Ahalisine ve Maxicep.com'a iyi bayramlar.

Del Rey

Del Rey

Üye

C5'ten giriyorum, PC'ye geçince vereyim Üstad.

Ama hatırladığım kadarıyla bu CFW'nin Rofs2'si yoktu.

Ayrıca bütün C5-03 Ahalisine ve Maxicep.com'a iyi bayramlar.

Afedersin ama ROFS2'siz yapılamaz ki bu? Tüm sistem dosyaları onun içinde, C6 kilidini bile onunla değiştirmiş olmaları gerekir. :/

azrock

azrock

Üye
Afedersin ama ROFS2'siz yapılamaz ki bu? Tüm sistem dosyaları onun içinde, C6 kilidini bile onunla değiştirmiş olmaları gerekir. :/

Bir bakarım. Hatta CFW' nin bir sitedeki anlatımında bir iki dosyayı Phoenix/Options'da silin, diyordu.

Ben gene bir bakayım ona göre link veririm.

----------Eklendi @ 18:31:55 ---------- Yazıldı @ 17:58:30 ----------

Üstad, CFW'nin bütün dosyaları :

Del Rey

Del Rey

Üye
Teşekkürler, indiriyorum.

kalas01

Üye
Ya şu sürükle bırak kilitle, c6-01 ev ekranını çok istiyorum ya. Bide hızlansın şu telefon güya 600mhz işlemci var hiç bi etkisini göremiyoruz telefon sürekli hafıza dolu uyg. KApat mafıza dolu muygulama kapat diye hata veriyor

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranı gelcek ama ne zaman?

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar ben açıkçaaı ümidimi kestim sadce tele güncwllww gelirsw onları yaparım çok sıktı bu pekş şu anda kim ne yapıyor cfw için

kalas01

Üye
Ya eğer cfw çıkmazsa telefonu değiştirecem çok amaçok aşırı yavaş telefon hele müzik çalarda webde falan vasat yani bin pişman oldum telefonu aldığıma:vur

hellthelast1

Üye
Selam beyler bende c5-03 kullanıcısıyım.. geçen telefona videodaki gibi cfw attım ama telefon açılmadı.. mecburen eski haline çevirdim telefonu.. sizce sorun nerde olabilir.. Versionu 20.0.024

azrock

azrock

Üye
Core ve UDA dosyalarını düzenlemeye çalışıyorum, ama sonuç yok. Telefonu flashlamaktan , sık sık aynı ayarları yapmaktan sıkıldım diyebilirim.

Tek yapabildiğim; C6-00 kilidine sahip bir CFW'nin kilidini C5-03 kilidine çevirmek oldu...

C6 ev ekranı dosyalarını bulsam birde ben deniyecem, flashlamayı ama bulamadım...

----------Eklendi @ 19:44:37 ---------- Yazıldı @ 19:43:01 ----------

Selam beyler bende c5-03 kullanıcısıyım.. geçen telefona videodaki gibi cfw attım ama telefon açılmadı.. mecburen eski haline çevirdim telefonu.. sizce sorun nerde olabilir.. Versionu 20.0.024

İlkinde banada öyle oldu, deneyin, dikkatlice takip edin; CFW dosyalarını kontrol edin. Daha sonra tekrar deneyin.