v21 geldiğinde ana ekranı port etmekten çok gereksiz bileşenleri bile kaldırabileceğimiz bi cwf yaparsan çok makbule geçer üstad, Örneğin dilleri kaldırsan sadece Türkçe kalsa ya da yanına ingilizceyide bıraksan ve diğer bileşenleri (V.Merkezi, podcasting, yardım vs. gibi) kurulumdan kaldırsan. Açılışta mesaj, işlem kaydı, saat gibi otomatik başlayan uygulamalar başlamasa ve rompatcher sisteme gömülü olarak gelse bile kabülüm.Tamam, ben de v21 için bu kadar boş yer açacağım o zaman108 MB boş hafıza ne ya
![]()

v21 geldiğinde ana ekranı port etmekten çok gereksiz bileşenleri bile kaldırabileceğimiz bi cwf yaparsan çok makbule geçer üstad, Örneğin dilleri kaldırsan sadece Türkçe kalsa ya da yanına ingilizceyide bıraksan ve diğer bileşenleri (V.Merkezi, podcasting, yardım vs. gibi) kurulumdan kaldırsan. Açılışta mesaj, işlem kaydı, saat gibi otomatik başlayan uygulamalar başlamasa ve rompatcher sisteme gömülü olarak gelse bile kabülüm.
Yani yeni görünüm, uygulama, v.s. şeylerden çok stabil sadeleştirilmiş bi cwf bile yapsan çoğu kişinin dualarını alırsın üstad.![]()

)
Arkadaş çok haklı; özellikle Türkçe konusunda.
Diğer diller, (İngilizce yi ne kadar bilsende) bir zamandan sonra sıkıyor. İnsan ana dilini özlüyor.
Valla ev ekranı, Türkçe dil bir de C6 kilidi olsa tadından yenmez. Kendim Nokia Editor'le denedim bir kaç şey ama beceremedim.
(C6 kilidini her yerde sayıklamamamın nedeni:
Telefon "Tap to Unlock" olduğu için cebimde açılabiliyor. C6 kilidi hem çok karizma duruyor, hem de kolay kolay açılamaz.)
----------Eklendi @ 18:38:21 ---------- Yazıldı @ 18:37:04 ----------
Gerçekten C6-00 PORT işi yattı mı?![]()

v21'e kadar denedim. Hiçbir seferinde de beceremedim. Diğerleri de beceremedi. v21'den sonra tekrar uğraşmam gerekecek.
----------Eklendi @ 19:39:35 ---------- Yazıldı @ 19:15:32 ----------
Bir dakika, aslında benim v20'lik o 108 MB boş hafızalı yazılımı v21'e downgrade'siz yüklemem için telefonu kandırmam yeter
Biraz araştırma yapayım...

)

), S^3 klavyesiyle C6 CFW'sine en yakınıydı. Basit ama bir o kadar da temel yerlerdeki BUG'lar bu CFW'yi gözümden düşürdü.
); N8'e, E72'ye, C6-00'a hep güncelleme çıktı, son 2 hafta da.
Hadi ustam yap şunuPekâlâ Bayram tatili de geldi, çalışmalara artık daha hızlı devam edebilirim.
Kolay Gelsin.Bayramınız mübarek olsun.Elinde varsa o zaman bana bu CFW'nin UDA ve ROFS2'sini atabilir misin. Vietnamca siteye gıcık oldum da.
C5'ten giriyorum, PC'ye geçince vereyim Üstad.
Ama hatırladığım kadarıyla bu CFW'nin Rofs2'si yoktu.
Ayrıca bütün C5-03 Ahalisine ve Maxicep.com'a iyi bayramlar.
Afedersin ama ROFS2'siz yapılamaz ki bu? Tüm sistem dosyaları onun içinde, C6 kilidini bile onunla değiştirmiş olmaları gerekir. :/
Teşekkürler, indiriyorum.

Selam beyler bende c5-03 kullanıcısıyım.. geçen telefona videodaki gibi cfw attım ama telefon açılmadı.. mecburen eski haline çevirdim telefonu.. sizce sorun nerde olabilir.. Versionu 20.0.024