Uygulamar > Ayarlar > Ekran > Parlaklık'tan telefonun ekran parlaklığını arttırabilirsin kardeş. Eğer şarjın çok azsa telefon şarja takın diye uyarı veriyorsa ekran parlaklığını ayarlayamazsın.Telefonumun ekran parlaklığı düşük yani arkadaşımın galaxy s2sini yanına koyuyorum parlaklık seviyeleri en yüksekte oluyor ama benim diğer telefona karşı yine düşük oluyor bu neden kaynaklanıor arkadaşlar yardım lütfen....!!!
Katılıyorum.ayarlardan güç tasarruf modlarından biri işaretliyse ondanda yapabilir
BiliyorumArkdaşlar belki bilmiyonuz ama söyliyim o üstten bir menü indiriyoruz ya onu indirmeden oraya parmağınızı 2,3 saniye koyun sonra sağa sola çekin neler oluyor görün![]()
ekran parlaklığını ve aydınlığını ayarlıyorsunuz![]()

aynenArkdaşlar belki bilmiyonuz ama söyliyim o üstten bir menü indiriyoruz ya onu indirmeden oraya parmağınızı 2,3 saniye koyun sonra sağa sola çekin neler oluyor görün![]()
Arkdaşlar belki bilmiyonuz ama söyliyim o üstten bir menü indiriyoruz ya onu indirmeden oraya parmağınızı 2,3 saniye koyun sonra sağa sola çekin neler oluyor görün![]()
ben yapamadım kardeş sadece galaxy s2 demi oluyor?

büyük ihtimalle ekran modundan kaynaklanıyordur.arkadaşın dinamik modda kullanıyorsa ekran daha parlak ve canlı gözükür.seninki standart modda ise biraz daha soluk gösterir.sende dinamik moda alıp karşılaştır o zaman görüntü aynı olur.
bendede aynı sıkıntı varkardeşimde de var s2 andr 2.3.3 karşılaştırıyorum onun ekranı daha siyah benim s2 andr 2.3.5 birz laciverte çalıyor. bence sürümden yada karnel sürümünden kaynaklanıyor bu renk..
Telefonumun ekran parlaklığı düşük yani arkadaşımın galaxy s2sini yanına koyuyorum parlaklık seviyeleri en yüksekte oluyor ama benim diğer telefona karşı yine düşük oluyor bu neden kaynaklanıor arkadaşlar yardım lütfen....!!!
Şöyle ki; iki cihazdan herhangi biri (şu durumda arkadaşınınki) otomatik ekran parlaklığındaysa ve seninki manuel olarak maksimumdaysa ve tabi gündüzse arkadaşınınki daha parlak görünür zira galaxy s2 nin otomatik ayarda maksimum ekran parlaklığı manueldeki maksimum parlaklığından daha fazladır. Bunu kendi cihazınızda manuel parlaklık modunda ayarı maksimuma getirip otomatik parlaklık kutusunu çek ederek kendiniz de görebilirsiniz, tabi bunun için aydınlık ve hatta gün ışığının yoğun olduğu bir yerde olmanız gerekmekte, göreceksiniz ki otomatik ayarda ekran daha parlak olacak. Yani özetle ''ne diyo yahu bu'' diyenlere; galaxy sII nin maksimum manuel ekran parlaklığı yazılımsal olarak otomatiktekinden düşük ve tabi bu saçma aslında olmaması gerek ama böyle