Beşiktaş'ımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 Yendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Tebrik etmişin kusura bakma görememişim :oke: Şuan 2.yiz mutluyuz ve hertürlü çıkarız
Group E

1 431083510
2 42027436
3 41213305
4 4013311-81

ben burda Beşiktaş'ı kötülemedim yanlış anlaşılmasın,Türk takımlarının en çok düştüğü hata bu.Bir takım çıkıyor karşımıza her türlü yeneriz,rahatız:) young boys,karpaty lyiv örnekleri karşımızda.Eminim ki BJK'nin de buna benzeyen örnekleri geçmişte vardır.Kağıt üstünde bana göre Kievden sonra en iyi takım bu grupta Beşiktaş ama puan tablosunda bu ayarda olmayan Stoke aldı başını gidiyor.İşi ciddiye almalı Beşiktaş kastettiğim şeyde bu.Sonuçta sahada yıldızlar değil koşan,isteyenler kazanıyor.Bundan sonraki maçlarınızda başarılar;)

• Beğen
Tepkiler: JaNbErG

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

ben burda Beşiktaş'ı kötülemedim yanlış anlaşılmasın,Türk takımların en çok düştüğü hata bu.Bir takım çıkıyor karşımıza her türlü yeneriz,rahatız:) Kağıt üstünde bana göre Kievden sonra en iyi takım bu grupta Beşiktaş ama puan tablosunda bu ayarda olmayan Stoke aldı başını gidiyor.İşi ciddiye almalı Beşiktaş kastettiğim şeyde bu.Sonuçta sahada yıldızlar değil koşan,isteyenler kazanıyor.Bundan sonraki maçlarınızda başarılar;)
Haklısın ama kağıt üstüne bakarsak 1.stoke 2.kiev 3.bjk 4.maccabi olur stoke nasıl kötü takım diyosun anlamış değilim ingiltere ligi sonuncusu bile avrupa ligi şampiyonu olabilir :megafon:

• Beğen
Tepkiler: delrico
greenmile

greenmile

Üye
1 Aralık Maccabi Tel Aviv-Beşiktaş
14 Aralık Beşiktaş-Stoke City

----------Eklendi @ 22:46:40 ---------- Yazıldı @ 22:46:15 ----------

Stoke bjk denk takımlar bana göre

stoke daha aşağıda futbolun değerini parayla ölçüyorsak tabii.Bugün quaresmanın aldığı parayla stokeu alırsın nerdeyse:)

----------Eklendi @ 22:52:16 ---------- Yazıldı @ 22:51:18 ----------

Haklısın ama kağıt üstüne bakarsak 1.stoke 2.kiev 3.bjk 4.maccabi olur stoke nasıl kötü takım diyosun anlamış değilim ingiltere ligi sonuncusu bile avrupa ligi şampiyonu olabilir :megafon:

Stoke City kötü demedim ama Beşiktaş ayarında değil,ayrıca avrupada ilk yılı.:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stoke city de oyun anlayışı sıfır adamlara pas yaptırmadık hep uzun top yerden oynamayı bilmiyorlar ezdik orada ama şans bizden değildi olmadı .

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Stoke city de oyun anlayışı sıfır adamlara pas yaptırmadık hep uzun top yerden oynamayı bilmiyorlar ezdik orada ama şans bizden değildi olmadı .

Bak işte o maçta en iyi toplarınızdan birini oynadınız,ama adamlar şişirme topla 3 puanı almıştı.Oyun anlayışları bu zaten heryerden şişir sırıklardan biri vurur nasılsa :D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

stoke daha aşağıda futbolun değerini parayla ölçüyorsak tabii.Bugün quaresmanın aldığı parayla stokeu alırsın nerdeyse:)

----------Eklendi @ 22:52:16 ---------- Yazıldı @ 22:51:18 ----------

Stoke City kötü demedim ama Beşiktaş ayarında değil,ayrıca avrupada ilk yılı.:)
Bazı konularda sana hak veriyorum ama para futbol da cok da işe yaramıyo hakem olsun futbolcunun o anki psikolojisi olsun o anki sans faktörleri olsun herşey sonucu değiştirir ama bjk nin eline bi fırsat gelmiş kalan 2 macı kazanırsa gruptan cıkacak bu fırsatı da geriçevirmezler umarım

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten bu şekilde liderler insan hazmedemiyor.Takım oyunu yok.İnönü de öğreticez bu sefer futbolun dersini :)

greenmile

greenmile

Üye
Bazı konularda sana hak veriyorum ama para futbol da cok da işe yaramıyo hakem olsun futbolcunun o anki psikolojisi olsun o anki sans faktörleri olsun herşey sonucu değiştirir ama bjk nin eline bi fırsat gelmiş kalan 2 macı kazanırsa gruptan cıkacak bu fırsatı da geriçevirmezler umarım

Beşiktaş maccabiyi yenerse son maçta stoke zorlamayabilir,tabii kiev stoke maçı da çok önemli

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

Beşiktaş maccabiyi yenerse son maçta stoke zorlamayabilir,tabii kiev stoke maçı da çok önemli
Kiev stoke macı berabere bitip bjk maccabiyi yenerse bjk nin grup 1. olma ihtimali bile var

greenmile

greenmile

Üye
Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasında quaresma bugünkü gibi takım oyuncusu olduğu aklına geldiğinde gerçekten iyi oynuyor.Ama o adamın bencil,egoist tarafı tuttu mu o maçtan pek hayır beklememek gerek.Dışardan görüşüm bu şekilde

----------Eklendi @ 23:02:44 ---------- Yazıldı @ 23:02:08 ----------

Kiev stoke macı berabere bitip bjk maccabiyi yenerse bjk nin grup 1. olma ihtimali bile var

herşey olur bu grupta daha :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kiev güçlü bir ekip stoke u rahatlıkla yenebilir. İnşallah berabere biter

greenmile

greenmile

Üye
1 ay süre var daha,sakatlık olur herşey olur.O maç bana berabere gibi geliyor nedense,herşey beşiktaşa bağlı bu grupta

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Bjk için 3 sonuçta iyi stoke kievi yenerse maccabiyi yenip grup 2. olur stoke kiev berabere biterse bjk maccabi ve stoke yi yenip grup 1. si olur kiev stoke cityi yenerse bjk de maccabi ve stoke cityi yenip grup 1. si olur ( amma da karmaşık bi grup olmuş ha :D )

Mert

Mert

Üye
Haha:D

• Beğen
Tepkiler: delrico, JaNbErG ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
birinci ikinci fark ediyor mu? 2.olan sanırım ş.liginden gelenle eşleşiyordu

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen 2. olan şampiyonlar liginden gelen takımla eşleşecek:oke:

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
birinci ikinci fark ediyor mu? 2.olan sanırım ş.liginden gelenle eşleşiyordu
UEFA Avrupa Ligi gruplarında birinci olan takımlar seribaşı, ikinci olan takımlar seribaşı olmayan pota yerleştiriliyorlar. Statünün tek esprisi Şampiyonlar Ligi üçüncülerinin en iyi 4 ve en kötü 4 olarak ayrılıp seribaşı ve seribaşı olmayan potlara dağıtılacak olması. Bu şekilde 16'şar takımlı iki pot oluşturulmuş olacak ve herhangi bir kısıtlama olmadan takımlar eşleşecekler.

----------Eklendi @ 23:18:38 ---------- Yazıldı @ 23:18:00 ----------

Aynen 2. olan şampiyonlar liginden gelen takımla eşleşecek:oke:
1.ler kimle eşleşecek :D

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
delrico

delrico

Emekli Yönetici
dinamo kiev stoke city maçını burdan bağıra bağıra söylüyorummmm SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...