Beşiktaş'ımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 Yendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
Kiev de sevilcek takım mı be oynamıyo oynamıyo 93.dk da ya atıyo kazanıyo yada atamıyo kaybediyo :D

nereye oynamıyo İbrahim ilk maçta beşiktaşın kaç pozisyonu var :) bir tane gol olur dediğin :D ama adamların kaçırdıklarını saysak bitiremeyiz:D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

nereye oynamıyo İbrahim ilk maçta beşiktaşın kaç pozisyonu var :) bir tane gol olur dediğin :D ama adamların kaçırdıklarını saysak bitiremeyiz:D
İzlemedim ilk macı sadece golü gördüm ama kiev genelde kontratak takımı :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
  • Beğen
Tepkiler: delrico
greenmile

greenmile

Üye
İzlemedim ilk macı sadece golü gördüm ama kiev genelde kontratak takımı :D

şu son maçlarda ligte de kötüymüşler :D ama ayağa pası iyi yapan bir takım normalde :D Beşiktaşın maccabi maçı çok önemli ama İsrail takımını İsrailde yenmek kolay değildir,İlk maça aldanmamalı Beşiktaşlı kardeşlerimiz:)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

kafa nereye kartal oraya :D
İnönü'de her zaman Kartal 'EGEMEN'liği vardır.:ehe quaresmamda guzel oynadı sımdı hepsı süperdi
ama cenk cenk :D
Zaten bjk de hiç kaleci sıkıntısı olmaz Rüştü emekli oldu sırada cenk var :D

• Beğen
Tepkiler: minoo, delrico ve Tuba.Erva
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baştan beri okuyorum mesajlarını olumsuz yorumlar. Avrupayı şuan beşiktaş temsil ediyor ve sen hala kaçan pozisyonlar gol olsaydı şu olsaydı fark olurdu diyorsun arkadaş neticeye bakıcaksın bizimde kaç pozisyonumuz gol olmadı.Yani bir tebrik yerine yok fark gelirdi yok böyle olsaydı yendik maccabiyide yenecek güçteyiz stoke cityde ;)

• Beğen
Tepkiler: minoo, Tuba.Erva ve delrico
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

şu son maçlarda ligte de kötüymüşler :D ama ayağa pası iyi yapan bir takım normalde :D Beşiktaşın maccabi maçı çok önemli ama İsrail takımını İsrailde yenmek kolay değildir,İlk maça aldanmamalı Beşiktaşlı kardeşlerimiz:)
Sende abarttın biraz ha kievi yendikten sonra gidip maccabiye takılmazlar o kadar olmaz bence ama olursa da yazık olur cenkin emeğine yazık olur bjk nin ne yapıp edip bu gruptan cıkması gerekiyo zaten ülke puanı yerlerde biraz toparlansın bari :D

----------Eklendi @ 22:40:22 ---------- Yazıldı @ 22:39:47 ----------

Bizde mondi den sonra ki bütün kaleciler sorunlu bize gelen kova oluyo anlamadım gitti :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Mert

Mert

Üye
Son 1 dakikadan 5 dakikalık geniş özet çıkarılır:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
Baştan beri okuyorum mesajlarını olumsuz yorumlar. Avrupayı şuan beşiktaş temsil ediyor ve sen hala kaçan pozisyonlar gol olsaydı şu olsaydı fark olurdu diyorsun arkadaş neticeye bakıcaksın bizimde kaç pozisyonumuz gol olmadı.Yani bir tebrik yerine yok fark gelirdi yok böyle olsaydı yendik maccabiyide yenecek güçteyiz stoke cityde ;)

evet bugün beşiktaş iyiydi haketti kazandı,kiev son dakika haricinde sahada yoktu

tebrikler

demek ki iyi okumamışsın,ayrıca yenecek güçteyiz demekle olmaz bu işler yeneceksin lafta herkes birşeyler söylüyor:)

----------Eklendi @ 22:42:09 ---------- Yazıldı @ 22:40:56 ----------

Sende abarttın biraz ha kievi yendikten sonra gidip maccabiye takılmazlar o kadar olmaz bence ama olursa da yazık olur cenkin emeğine yazık olur bjk nin ne yapıp edip bu gruptan cıkması gerekiyo zaten ülke puanı yerlerde biraz toparlansın bari :D

----------Eklendi @ 22:40:22 ---------- Yazıldı @ 22:39:47 ----------

Bizde mondi den sonra ki bütün kaleciler sorunlu bize gelen kova oluyo anlamadım gitti :D

israil takımlarını bu kadar küçümsemeyin bugün hangi türk takımı olursa olsun orda elini kolunu sallayarak yeneceğim diyemez:)Sadece gerçekleri konuşuyoruz burada:D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

demek ki iyi okumamışsın,ayrıca yenecek güçteyiz demekle olmaz bu işler yeneceksin lafta herkes birşeyler söylüyor:)

----------Eklendi @ 22:42:09 ---------- Yazıldı @ 22:40:56 ----------

israil takımlarını bu kadar küçümsemeyin bugün hangi türk takımı olursa olsun orda elini kolunu sallayarak yeneceğim diyemez:)Sadece gerçekleri konuşuyoruz burada:D
Allah aşkına ya bjk ve maccabi ya karşılaştırma bile yapmam ben ama sen yapıyosan yap :D

greenmile

greenmile

Üye
Neyse bu maç geride kaldı Beşiktaş iyi oynadı kazandı,Maccabi maçı ne zaman arkadaşlar?

----------Eklendi @ 22:45:49 ---------- Yazıldı @ 22:45:05 ----------

Allah aşkına ya bjk ve maccabi ya karşılaştırma bile yapmam ben ama sen yapıyosan yap :D

stoke beşiktaştan çok mu iyi takım ibrahim yapma allah aşkına yaw :ehe

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrik etmişin kusura bakma görememişim :oke: Şuan 2.yiz mutluyuz ve hertürlü çıkarız
[h=3][/h]
1 431083510
2 42027436
3 41213305
4 4013311-81

ClubsPWDLFA+/-Pts

• Beğen
Tepkiler: minoo, Tuba.Erva ve greenmile
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Neyse bu maç geride kaldı Beşiktaş iyi oynadı kazandı,Maccabi maçı ne zaman arkadaşlar?

----------Eklendi @ 22:45:49 ---------- Yazıldı @ 22:45:05 ----------

stoke beşiktaştan çok mu iyi takım ibrahim yapma allah aşkına yaw :ehe

1 Aralık Maccabi Tel Aviv-Beşiktaş
14 Aralık Beşiktaş-Stoke City

----------Eklendi @ 22:46:40 ---------- Yazıldı @ 22:46:15 ----------

Stoke bjk denk takımlar bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...