bi laptop önerin lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurince

Üye
    Konu Sahibi
bi laptop önerin lütfen !
ben bi laptop almayıdüşünüyorum. Ekran boyutu büyük olmalı we metin 2 gibi oyunları kaldırmalı ..minimun özellikleri şöyle olmalıOs windows 7.xpCpu pentuim 4 1.8ghzHafıza 1 gbSabit Disk 2 gbEkran kart 64 mb den fazla Ses directX 9.0 destegiFare windows uyumlu.. Bınlar en az.. ekranı büyük olmalı min 17 inç ..Şimdiden saoluun fiyat en fazla 5bin tl

y n s c n

y n s c n

Üye
Bütçe ne kadar ?

bu senin işini görür :oke:

onurince

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe ne kadar ? bu senin işini görür :oke:
Fiyat maximun 5 bin tl..

----------Eklendi @ 16:16:23 ---------- Yazıldı @ 16:06:38 ----------

minimun özellikleri şöyle olmalı
Os windows 7.xp
Cpu pentuim 4 1.8ghz
Hafıza 1 gb
Sabit Disk 2 gb
Ekran kart 64 mb den fazla
Ses directX 9.0 destegi
Fare windows uyumlu.. Bınlar en az.. ekranı büyük olmalı min 17 inç .. Şimdiden saoluun

johnm

johnm

Üye
fiyat maximum 5 bin tl mi :)

tam senlik :=)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
fiyat maximum 5 bin tl mi :) tam senlik :=)
Dostum yanlış anlama ama gösterdiğin pcnin fiyatına göre akla mantığa sığıcak iyi bi yanı yok 5000tlye çift çekirdek işlemcili ve dahili grafik kartlı bi pc almak resmen akılsızlıktır yanlış anlama sana demiyorum bu lafları sadece akla mantığa sığmayan bi olay bu sırf adı var diye 5000tlye harici ekran kartı bile olmayan bi pc alınmaz alınamaz

----------Eklendi @ 22:00:35 ---------- Yazıldı @ 21:59:06 ----------

ben bi laptop almayıdüşünüyorum. Ekran boyutu büyük olmalı we metin 2 gibi oyunları kaldırmalı ..minimun özellikleri şöyle olmalıOs windows 7.xpCpu pentuim 4 1.8ghzHafıza 1 gbSabit Disk 2 gbEkran kart 64 mb den fazla Ses directX 9.0 destegiFare windows uyumlu.. Bınlar en az.. ekranı büyük olmalı min 17 inç ..Şimdiden saoluun fiyat en fazla 5bin tl
5000tlye alınabilecek pc sayısı bir elin parmaklarını geçmez1)Monster2)MSI3)Asus

----------Eklendi @ 22:05:40 ---------- Yazıldı @ 22:00:35 ----------

bu monster

----------Eklendi @ 22:08:08 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ----------

MSI

----------Eklendi @ 22:11:03 ---------- Yazıldı @ 22:08:08 ----------

Asus

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle monster alın 2.500tl den başlıyor her oyunu her programı çok rahat açacaktır

• Beğen
Tepkiler: Da®kness
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Bu arada monster laptopları satın alırken işlemci, ekran kartı, ram, harddisk gibi donanımları kendiniz seçebilirsiniz

y n s c n

y n s c n

Üye

Bunada bakmanı tavsiye ederim güzel alettir.

Masha

Masha

Üye
Lg A 530 var. 3D bir laptop onu tavsiye ederim. :oke:

onurince

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5 bin tele dedigim burda 2.500€ we burda daha ucuzunu bulabilirim :) ayrıca 5 bin tele olsun demedim ki en fazla o kadar dedim :oke: saolun öneri için

onurince

Üye
    Konu Sahibi
saolun alcagımı buldum :)

futbol123

futbol123

Üye
çok pahalı yarı fiyatına monster al aynı özellikte zaten

futbol123

futbol123

Üye
Haangisi ?? ekran büüüyükmü
15.6 inç 2.500tl. 17 inç i 2.750tl ama işlemcisi daha düşük haberin olsun 50tl katıp arttırabilirsin

onurince

Üye
    Konu Sahibi
15.6 inç 2.500tl. 17 inç i 2.750tl ama işlemcisi daha düşük haberin olsun 50tl katıp arttırabilirsin

Buda alacaklarımın arasındaydı ! Ama Türkiyede yaşamadıgım we kredi kartımda olmadıgı için wazgeçtim ! Ha bulmal zormu degil . Ama belçika gibi bi ülkede yaşıyorsan mal azerty klavye kullanacan qwerty klavye bulamıyorum malum tüm oyunlar wasd tuşlarıylaa oynanıyor :) egeer bunu görürsem alcam. Burdaki Medimarkt ile bartsimid e bakcam artık . Saol yinede :D

futbol123

futbol123

Üye
Buda alacaklarımın arasındaydı ! Ama Türkiyede yaşamadıgım we kredi kartımda olmadıgı için wazgeçtim ! Ha bulmal zormu degil . Ama belçika gibi bi ülkede yaşıyorsan mal azerty klavye kullanacan qwerty klavye bulamıyorum malum tüm oyunlar wasd tuşlarıylaa oynanıyor :) egeer bunu görürsem alcam. Burdaki Medimarkt ile bartsimid e bakcam artık . Saol yinede :D
ozaman direk alienware alın m14x modeli yada m17x

futbol123

futbol123

Üye

onurince

Üye
    Konu Sahibi
hmmmmm m 18x model.de güzelmiş ! ama detay yok we ingilizcem de iyi deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt