Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR henüz bu cfw işlerine el atmadım, bu nedenle sizlere fikir veremiyor ve ortak olamıyorum. Ama söyliyim Bu İşler kolay değil hakkaten, verilen özverili çalışma için sizleri KUTLUYORUM kolay gele ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belirlediğim tarihleri 1 gün erteledim. Umarım bu daha iyi olmuştur herkes açısından.

@serinaga: Haklısın.

ank_kutay

Üye
yeni yapılacak cfw de adobe flash lite 4 desteği olacak mı acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW yapımları nasıl gidiyor? Toplantıya kadar birşeyler yapın. Toplantıda CFW lerin son durumu değerlendirilecek. CFW lerin genel ismi belirlenecek. Eksik ve hatalı modların düzeltilmiş hallerini upload edip paylaşacağım. CFW lerde çalışmayan modlar hakkında bilgi alış-verişi yapacağız.

Haberiniz olsun :)

pitbull16

pitbull16

Üye
tmm rambo multimedyada çakışma olmadığı halde çalışmayan modlar var anılla konuşuoz özelden. diğer modlarıda uygulamaya dewam edeyim o zamn toplantıda çalışmayanları söyleriz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam, ilk toplantıya kadar CFW leri güzelce hazırlayın. 2. toplantı günü CFW yapımları bitmiş olması gerekiyor ve 2. toplantıda CFW testlerini tartışacağız.

ank_kutay

Üye
flash lite 4 symbian 3 te var peki 5800 yüklenemez mi çin sitesinden telefonun imea numarası verilerek sertifika alıyormuş bunu yapan arkadaşlar varmı site güvenli mi

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bazı modlar da yuvarlak sıhaylı beyaz lı sımge va yaa onları ben bı turlu uygualamıyom hata veriyo olmuyo beceremedım yanı nası yapıcaz :aman2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Menü meşgul simgelerini mi? Eğer onlarsa, bizim için gerekli dosya gridroot.mif dosyasıdır. Beğendiğin bir MIF dosyası varsa, ismini gridroot.mif diye değiştir.ROFS2\Resource\apps içine at.

anılbaran

anılbaran

Üye
Menü meşgul simgelerini mi? Eğer onlarsa, bizim için gerekli dosya gridroot.mif dosyasıdır. Beğendiğin bir MIF dosyası varsa, ismini gridroot.mif diye değiştir.ROFS2\Resource\apps içine at.
onlar degilde ya mod dosyaları va yaa senın verdigin mesala bi mod dosyasının içinde yuvarlak bi simge var sihaylı beyzalı böyle onu nası atcaz beceremedim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onlar degilde ya mod dosyaları va yaa senın verdigin mesala bi mod dosyasının içinde yuvarlak bi simge var sihaylı beyzalı böyle onu nası atcaz beceremedim.

Sen bana modun ismini versene }:=)

doa64

doa64

Üye
cfw ye eklenmesini istedigim ozellik.
Bn operam ile dolasirken muzik kapanyor neymis genel hafiza yetersizmis.buna bir cozum gelirse sevinirim.saygilarimla basarilar.

anılbaran

anılbaran

Üye
modun ismi pc acamıyom da acınca söylicem :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cfw ye eklenmesini istedigim ozellik.
Bn operam ile dolasirken muzik kapanyor neymis genel hafiza yetersizmis.buna bir cozum gelirse sevinirim.saygilarimla basarilar.

Ben artık S60v5 ler için Opera önermiyorum. Çünkü 5 MB tan büyük uygulamalar her ne olursa olsun kasıyor. Opera 20 MB boyutunda ve dediğinin olması çok doğal. Orjinal tarayıcıyı kullan veya UC Web Browser, Opera Mini dene.

modun ismi pc acamıyom da acınca söylicem :)

Peki.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
c6 cfw için 5800 a tv out modu koyalım sırf bu özellik yüzünden cfw kullanmak istemiyorum

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Başlıktaki Yeni bilgiler içerdeyi ayrıntılı bilgi içeride yapsan daha çok ilgi çeker :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3982439' Alıntı:
Başlıktaki Yeni bilgiler içerdeyi ayrıntılı bilgi içeride yapsan daha çok ilgi çeker :ehe

Konu başlığını gerektiği zaman zaten değiştiriyorum. Şimdilik sadece modderlerin girmesi yeterli. Üye istekleri zamanı doldu fakat henüz CFW ler yapım aşamsında olduğu için bazı istekleride göz önünde bulundurabiliyoruz.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
ve türkçe bildirimler widgetı ki bu zaten oluyo c6 fwlerinde

Üst Alt