ve Iphone 4S Satışta 2.650-3000 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratm.

muratm.

Üye
    Konu Sahibi
ve Iphone 4S Satışta 2.650-3000 TL

iphone 4s'in özelliklerini az çok herkes biliyodur zaten

Gsm Şebeke 3G, CDMA, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA
Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100
WiFi (WLAN) VAR
Bekleme Süresi 200 Saat
Ekran Boyut 88.9 mm mm.
Çözünürlük 640 x 960 piksel
Kapak Ekran YOK
Dahili Hafıza 16GB/32GB/64GB

iphone 4s satan mağazalara ve daha fazla teknik bilgiye ulaşabililrsiniz.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hacı millette bu kadar olsa gider 2 tane samsung gs 2 alır :) :) :)
çok fiyat biçmişler

muratm.

muratm.

Üye
    Konu Sahibi
:):) bence yanılıyosun. iphone 4'te cıktığında 2200 tl felan idi herkesin elinde vardı. Buda satar hemde peynir etmek gibi satar :):)

denizci535

denizci535

Üye
o fiyata 2 tane galaxy s2 veya 2 tane optimus 3d veya apllenin topunu alırız. yuh bu kadarına...

y n s c n

y n s c n

Üye

Peki buna ne diyorsunuz ?

HERAXIS

Üye
parası olana guzel alet zaten alacak fanları yoruma bakmaz alır bunu:)

fnldstntn

Üye
1. si iphone 4s henüz Türkiye ye resmi olarak gelmediği için fırsatçıların yurt dışından getirdikleri telefonları bu fiyata satıyorlar
2. Türkiyr yr geldiği zaman bu kadar pahalı olmaz...

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
one be ben o paraya 2 tane fıstık gibi laptop alırım.....

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Güzel cihaz ama pahalı ya :hmmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İş adamlarının veya ticaret adamlarının kendilerini zengin göstermeleri açısından almalarını anlarım da normal kullanıcıların borca girip böyle bir telefon almalarını pek anlayamam. Diğer adam sonuçta o telefonun gösterişinden karşı tarafa güven sağlayıp işinde çok az da olsa bir zenginlik havası yaratabilir de normal birisi bir telefon için bu kadar para verir mi bilemiyorum.

Masha

Masha

Üye
Allahım delirimcem ya merak ediyorum 3.299 lira telefona verecek insanı :hmmm

Ocean258

Ocean258

Üye
Şaşırmıslar gercekten... Bu telefona bu parayı verenın başına birsey gelır bence israftan dolayı.. :) Şaka bı yana yok artık daha neler ya.. kımse kusura bakmasında bı telefona 3300 Tl vermek Sığırlıktır...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şaşırmıslar gercekten... Bu telefona bu parayı verenın başına birsey gelır bence israftan dolayı.. :) Şaka bı yana yok artık daha neler ya.. kımse kusura bakmasında bı telefona 3300 Tl vermek Sığırlıktır...

'Sığır' bu fiyat karşısında biraz düşük kalmadı mı ??? :d:

Del Rey

Del Rey

Üye
Bir de N9'a pahalı diyorduk. N9, iPhone 4S'e kendini ezdirmiyor; ve yarı fiyatı kadar yalnızca.

Εthnic

Εthnic

Üye
daha once iphone 4 cikarkende benzer yorumlari okumustum ama daha bir ay gecmeden gel gor ki herkesin elinde bir tane iphone 4...

nalcam22

nalcam22

Üye
sırf gösteriş için bi telefona bu kadar verilmez arkadaşun dediği gibi laptom alırım üstüne bide gs2 alırım

Masha

Masha

Üye
Özenti telefonu işte. Bir ünlünün elinde gören gidip alıyor. 5000 bin olsa yinede alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt