mobil gir mobil.Derslerden dolayı pek pc de olamıyorum mobil yardıma kosuyor :d: aynen :D
anılbaran Üye Burak' Alıntı: mobil gir mobil.Derslerden dolayı pek pc de olamıyorum mobil yardıma kosuyor Genişletmek için tıkla ... aynen
Burak' Alıntı: mobil gir mobil.Derslerden dolayı pek pc de olamıyorum mobil yardıma kosuyor Genişletmek için tıkla ... aynen
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: bilgisayara format atayım dedim beceremeyince öylece kaldım. :d Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon' Alıntı: bilgisayara format atayım dedim beceremeyince öylece kaldım. :d Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon Üye Burak' Alıntı: mobil gir mobil.Derslerden dolayı pek pc de olamıyorum mobil yardıma kosuyor Genişletmek için tıkla ... Internet Exploler hata veriyordu o çok ugraştırdı. Sonradan ögrendim genelde aynı sorun varmış.
Burak' Alıntı: mobil gir mobil.Derslerden dolayı pek pc de olamıyorum mobil yardıma kosuyor Genişletmek için tıkla ... Internet Exploler hata veriyordu o çok ugraştırdı. Sonradan ögrendim genelde aynı sorun varmış.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: Yenı gelnler hos geldı Genişletmek için tıkla ... en son sen geldin ----------Eklendi @ 00:50:09 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşbulduk nassiniz : Genişletmek için tıkla ... iyiyiz murat sen nasılsın. Mobilsin galiba
phasan' Alıntı: Yenı gelnler hos geldı Genişletmek için tıkla ... en son sen geldin ----------Eklendi @ 00:50:09 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşbulduk nassiniz : Genişletmek için tıkla ... iyiyiz murat sen nasılsın. Mobilsin galiba
Burak Üye yeni gelen herkes hoşgeldi ----------Eklendi @ 00:51:47 ---------- Yazıldı @ 00:50:59 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşbulduk nassiniz : Genişletmek için tıkla ... iyi abi sen
yeni gelen herkes hoşgeldi ----------Eklendi @ 00:51:47 ---------- Yazıldı @ 00:50:59 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşbulduk nassiniz : Genişletmek için tıkla ... iyi abi sen
Burak Üye greenmile' Alıntı: Iyi bende burak Aynen hüseyin mobilim daha pratik.d Genişletmek için tıkla ... mobil sürüm geliştirilcek o zaman tadından yenmez abi artık
greenmile' Alıntı: Iyi bende burak Aynen hüseyin mobilim daha pratik.d Genişletmek için tıkla ... mobil sürüm geliştirilcek o zaman tadından yenmez abi artık
vapur dumanı Üye haydaravısyon' Alıntı: Bilgisayara format atayım dedim beceremeyince öylece kaldım. Genişletmek için tıkla ... beceriksiz ----------Eklendi @ 00:55:26 ---------- Yazıldı @ 00:54:28 ---------- bu arada okumakla uğraştırmayın gelenlerin hepsi hoş geldi sefa getirdi
haydaravısyon' Alıntı: Bilgisayara format atayım dedim beceremeyince öylece kaldım. Genişletmek için tıkla ... beceriksiz ----------Eklendi @ 00:55:26 ---------- Yazıldı @ 00:54:28 ---------- bu arada okumakla uğraştırmayın gelenlerin hepsi hoş geldi sefa getirdi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: mobil sürüm geliştirilcek o zaman tadından yenmez abi artık Genişletmek için tıkla ... ne zaman
Burak' Alıntı: mobil sürüm geliştirilcek o zaman tadından yenmez abi artık Genişletmek için tıkla ... ne zaman
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: ne zaman Genişletmek için tıkla ... sitenin yeni tasarımı gelince mobilde yenilencekmiş abi onunla beraber ----------Eklendi @ 00:57:37 ---------- Yazıldı @ 00:57:10 ---------- greenmile' Alıntı: Ben bildim bileli gelistirilecek zaten maxi android uygulamasi da istiyoruz Genişletmek için tıkla ... aynen yav
'TUĞ'' Alıntı: ne zaman Genişletmek için tıkla ... sitenin yeni tasarımı gelince mobilde yenilencekmiş abi onunla beraber ----------Eklendi @ 00:57:37 ---------- Yazıldı @ 00:57:10 ---------- greenmile' Alıntı: Ben bildim bileli gelistirilecek zaten maxi android uygulamasi da istiyoruz Genişletmek için tıkla ... aynen yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Iyi bende burak Aynen hüseyin mobilim daha pratik.d Genişletmek için tıkla ... smiley olayı hiç pratik değil
greenmile' Alıntı: Iyi bende burak Aynen hüseyin mobilim daha pratik.d Genişletmek için tıkla ... smiley olayı hiç pratik değil
anılbaran Üye beyler bı bakın www.maxicep.com/site-hakkinda/mobil...olsa-guzel-olur-bence-560868.html#post3980715