Belle ye Ovi Store Yükleyemiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
Belle ye Ovi Store Yükleyemiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
Arkadaşlar N8 Belle Yazılım Sürümüm 111.020.0203.00.01 Ovi Store Yükleyemiyorum konulardan Ovi Str Son Sürümü İndirdim ( Nokia_store_installer_3.16.036_S^3_Belle.sisx) ama sonuna kadar kuruyor sonra hata veriyor. Ne yapmalıyım Fikri olan varmı ? Bide bu nedir N8 Symbian Belle Madness CFW V2.0 bunu mu yüklemeliyim cihazıma ?
[h=1][/h] [h=1][/h]

meletim

meletim

Üye
sen hangi belleyi kullanıyosun cihazın da son yapılanlar sorunsuz yükleniyor olması lazım

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
sen hangi belleyi kullanıyosun cihazın da son yapılanlar sorunsuz yükleniyor olması lazım

bilmem 1 ay kadar oldu burdan yükledim menüler filan animasyonlu bide tlf da ROMpatcher+ diye bişey yüklü buda otamayik yüklendi hangi belle bilmiyorum vallahi

meletim

meletim

Üye
son güncellenen belleler madness kurtuluş nurani var daha iyi düzenli onlardan bitanesini at hangisini istersen onlar daha az sorunsuz kullanışlı

----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:19:29 ----------

yada uğraşmak istemezsen bunu yükle sonra mağazyı yükle dene istersen bir ​

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
son güncellenen belleler madness kurtuluş nurani var daha iyi düzenli onlardan bitanesini at hangisini istersen onlar daha az sorunsuz kullanışlı

----------Eklendi @ 00:22:57 ---------- Yazıldı @ 00:19:29 ----------

yada uğraşmak istemezsen bunu yükle sonra mağazyı yükle dene istersen bir ​

yuklemeye calıstım ama qtmobility zaten var sürüm1.02(0), sürüm1.01(3) ile değiştirilsinmi diye sordu bende iptal deddim ?

servet27027

Üye
arkadaşım telin dilini ingilizce yap öle yükle bendede olmuştu ovi yüklense bile bazı uygulamarı yine açmıyo dili ingilizce yap bütün uygulamaları yükle çalıştır ondan sonra türkçeye geç hiç bi sorun kalmaz :):):):)

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telin dilini ingilizce yap öle yükle bendede olmuştu ovi yüklense bile bazı uygulamarı yine açmıyo dili ingilizce yap bütün uygulamaları yükle çalıştır ondan sonra türkçeye geç hiç bi sorun kalmaz :):):):)

yaptım şimdi değişen bişey olmadı unable to instale :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt