Htc Desire çok pahalı ayrıca qwerty olmasını fazla tercih etmem hepinize saolun yorumlarınız içinHem dokunmatik, hem qwerty klavyeli bir şey arıyosan ve android işletim sistemleri birşey arıyosan sana benim diyebileceğim htc desire z alman olucak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Htc Desire çok pahalı ayrıca qwerty olmasını fazla tercih etmem hepinize saolun yorumlarınız için
İşte kafamdaki telefon ya Lg Optimus Me ya da Samsung Galaxy Mini ama mini daha pahalı olduğundan optimus me daha cazip geldi bana zaten duyduğuma göre aralarında hiçbir fark yokmuşRica ederım hocam.. bı telefon varmı peki kafanda ne almayı dusunuyorsun?
İşte kafamdaki telefon ya Lg Optimus Me ya da Samsung Galaxy Mini ama mini daha pahalı olduğundan optimus me daha cazip geldi bana zaten duyduğuma göre aralarında hiçbir fark yokmuş
Kamerası 3.15 mp yazmışın ztn bana fazla gerekmio bu kadar yeter kamerasıgalaxy mini kullanmadım ama optımus me'yi 3 ay kullandım kardesm.. kotu olarak soyleyeceklerım on kamerası yok kamerası 3.15 mp.. bu kadar.. Dıger konularda super telefon.. tasarım ekran kalitesi şarj süresi wifi hızı harıka.. Android 2.2 fryoyo yuklu bunun sayesınde oyun ve uygulamada sıkıntı cekmıosun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en ıyı smartphone tercıhlerınden bırı bence kafanda soru işaret kalmasın guzel telefon ben optimus black almak için sattım onu
İşte kafamdaki telefon ya Lg Optimus Me ya da Samsung Galaxy Mini ama mini daha pahalı olduğundan optimus me daha cazip geldi bana zaten duyduğuma göre aralarında hiçbir fark yokmuş
Kamerası 3.15 mp yazmışın ztn bana fazla gerekmio bu kadar yeter kamerası
Bu LG'ye özel uzaktan yardım uygulaması Optimus Me'de var mı ?