Lg Optimus Me hakında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Andas

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me hakında
Lg Optimus Me hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca kullanmış olanlar lütfen yorum yapsın :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var.. O fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone'lardan bir tanesi öncelikle.. Ve o fiyattaki tek android 2.2 froyo işletim sistemi kullanan tek telefon olduğu için büyük avantaj.. Hem ucuz hem kaliteli hemde kullanışlı bana göre.. Eğer almak istiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin..

muratm.

muratm.

Üye
Hem dokunmatik, hem qwerty klavyeli bir şey arıyosan ve android işletim sistemleri birşey arıyosan sana benim diyebileceğim htc desire z alman olucak.

Masha

Masha

Üye
Android 2.2 Froyo işletim sistemli kaliteli bir telefon. Ekranı biraz küçük olsada fiyatı bakımından iyi bir smartphone. İdarelik kullandım ama tavsiye edebileceğim bir telefon. Android tabanlı olduğu için oyunlar ve uygulamaları google marketten ücretsiz indirme imkanında mevcut.

Ocean258

Ocean258

Üye
3 Ay kullandım kardes.. fıyatına gore gayet klas telefon.. tasarımı ekran kalıtesi, şarj süresi ve wifi hızı en begendıgım ozellıkleriydi.. android 2.2 froyo yuklu olmasına rağmen fıyat olarak guzel telefon gercekten çekınmeden tavsıye ederım sorana..

Andas

Üye
    Konu Sahibi
Hem dokunmatik, hem qwerty klavyeli bir şey arıyosan ve android işletim sistemleri birşey arıyosan sana benim diyebileceğim htc desire z alman olucak.
Htc Desire çok pahalı ayrıca qwerty olmasını fazla tercih etmem hepinize saolun yorumlarınız için

Ocean258

Ocean258

Üye
Htc Desire çok pahalı ayrıca qwerty olmasını fazla tercih etmem hepinize saolun yorumlarınız için

Rica ederım hocam.. bı telefon varmı peki kafanda ne almayı dusunuyorsun?

buket2

buket2

Üye
bence çok güzel zarif tasarımlı bir telefon. kullanımı rahat. zaten android froyo 2.2 işletim sistemine sahip bol bol oyun ve uygulama indirdim. takılma yapmıyor hızı gayet iyi, şarjı idare edecek kadar gidiyor. tavsiye ederim almayı düşünüyorsan. fiyatı zaten çok uygun

Andas

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederım hocam.. bı telefon varmı peki kafanda ne almayı dusunuyorsun?
İşte kafamdaki telefon ya Lg Optimus Me ya da Samsung Galaxy Mini ama mini daha pahalı olduğundan optimus me daha cazip geldi bana zaten duyduğuma göre aralarında hiçbir fark yokmuş

gausjean

gausjean

Üye
Samsung galaxy gio vs lg optimus one arasında kalmıştım samsungu tercih ettim sende samsungu tercih et bence çünkü daha güzell

Ocean258

Ocean258

Üye
İşte kafamdaki telefon ya Lg Optimus Me ya da Samsung Galaxy Mini ama mini daha pahalı olduğundan optimus me daha cazip geldi bana zaten duyduğuma göre aralarında hiçbir fark yokmuş

galaxy mini kullanmadım ama optımus me'yi 3 ay kullandım kardesm.. kotu olarak soyleyeceklerım on kamerası yok kamerası 3.15 mp.. bu kadar.. Dıger konularda super telefon.. tasarım ekran kalitesi şarj süresi wifi hızı harıka.. Android 2.2 fryoyo yuklu bunun sayesınde oyun ve uygulamada sıkıntı cekmıosun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en ıyı smartphone tercıhlerınden bırı bence kafanda soru işaret kalmasın guzel telefon ben optimus black almak için sattım onu

Andas

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini kullanmadım ama optımus me'yi 3 ay kullandım kardesm.. kotu olarak soyleyeceklerım on kamerası yok kamerası 3.15 mp.. bu kadar.. Dıger konularda super telefon.. tasarım ekran kalitesi şarj süresi wifi hızı harıka.. Android 2.2 fryoyo yuklu bunun sayesınde oyun ve uygulamada sıkıntı cekmıosun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en ıyı smartphone tercıhlerınden bırı bence kafanda soru işaret kalmasın guzel telefon ben optimus black almak için sattım onu
Kamerası 3.15 mp yazmışın ztn bana fazla gerekmio bu kadar yeter kamerası

buket2

buket2

Üye

optimus me al bence pişman olmazsın...

Ocean258

Ocean258

Üye
Kamerası 3.15 mp yazmışın ztn bana fazla gerekmio bu kadar yeter kamerası

Kamera senın ıcın okadar onemlı degılse hic dusunme ozaman kardesım.. Gonul rahatlıyla alabılırsın Optimus me'yi.. Çünkü diğer konularda (Tasarım,ekran kalitesi,şarj süresi,wifi hızı ) gercekten çok ıyı ve kullanıslı bi telefon ;) Tavsıye ederım

Andas

Üye
    Konu Sahibi
Saolun yorumlarınız için sanırım lg yi alıcam aralık ayında

Masha

Masha

Üye
Bu LG'ye özel uzaktan yardım uygulaması Optimus Me'de var mı ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Yok hocam uzaktan yardım optimus black ve ustu modellerde var dıye bılıyorum ben..

buket2

buket2

Üye
Bu LG'ye özel uzaktan yardım uygulaması Optimus Me'de var mı ?

ben uzaktan yardım sisteminin android telefonların hepsini kaplsıyor diye biliyorum. yani sadece optimus black ve üzeri değil... optimus me,one,3d vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt