Delight Belle v3.2 25-09-11( tam turkce) tasindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Delight Belle v3.2 25-09-11( tam turkce) tasindi
Arkadaslar benim konum sabitlendi ve cfw bolumune tasindi artik orda takip edebilirsiniz.sorunlarinizi paylasabilirsiniz.

Hayirli olsun beni takip edenlere.

burdan tikip: Kurtulus40 Belle

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ansalla yakin zamanda yeni fonts ve yeni effetcs'li Rofs2 eklenecektir konuya.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yaparsın bilirim :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.

az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
TheMadness

TheMadness

Üye
evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.

az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.
Kardeş ortak belle yapsak? ortaya güzel birşey çıkar diye düşünüyorum.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
madness haklı ortak bi çalışma yapsanız şöyle sağlam bi şey? orijinali çıktığında bike değiştirmek istemeyelim.öyle bi şey olsun..ben size güveniyorum:)

TheMadness

TheMadness

Üye
madness haklı ortak bi çalışma yapsanız şöyle sağlam bi şey? orijinali çıktığında bike değiştirmek istemeyelim.öyle bi şey olsun..ben size güveniyorum:)
Benim cfw de pek sorun yok da widget falan eklemeyi bilmiyorum predefined.

----------Eklendi @ 18:17:19 ---------- Yazıldı @ 18:16:11 ----------

bir de türkçe ovi maps dosyaları lazım.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bencede ortak cwf 10 numara olur :yuru

iatis

iatis

Üye
polluxea♪;3980691' Alıntı:
bencede ortak cwf 10 numara olur :yuru
Aynen,harika bir eser olur.Lütfen,üstadlar sizden en kısa zamanda bekliyoruz.:yuru:yuru

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim cfw de pek sorun yok da widget falan eklemeyi bilmiyorum predefined.----------Eklendi @ 18:17:19 ---------- Yazıldı @ 18:16:11 ----------bir de türkçe ovi maps dosyaları lazım.
arkasım o ovi maps icin downgrade yaptım kackere anna yükleyip ovi maps Yükleyip dil doyalarını aldım tekrar belle yükleyip denedim bilemezsin hic kolay degil oyle bende yok demek ugrasıcaksın.Birde ben sana sen daha yayınlamadan teklifde bulunmustum ama sen benimki daha guzel olucak diyerek geri cevirmistin.simdi herkez benim düsünceme katılıyor.hatta nurani,,,, arkadasa bile teklif ettim ama ses yok.Arkadaslar benim sucum degil ben teklifimi ilk basta sunmustum ama simdi ben kabul etmiyorum.kendiyle barısık olmayanlar baskasıyla barısık yasayamazlar.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
TheMadness

TheMadness

Üye
arkasım o ovi maps icin downgrade yaptım kackere anna yükleyip ovi maps Yükleyip dil doyalarını aldım tekrar belle yükleyip denedim bilemezsin hic kolay degil oyle bende yok demek ugrasıcaksın.Birde ben sana sen daha yayınlamadan teklifde bulunmustum ama sen benimki daha guzel olucak diyerek geri cevirmistin.simdi herkez benim düsünceme katılıyor.hatta nurani,,,, arkadasa bile teklif ettim ama ses yok.Arkadaslar benim sucum degil ben teklifimi ilk basta sunmustum ama simdi ben kabul etmiyorum.kendiyle barısık olmayanlar baskasıyla barısık yasayamazlar.
Ben reddettim diye bir şey demedim. PMler hala duruyor istersen tamamını yollayayım?

----------Eklendi @ 17:07:22 ---------- Yazıldı @ 16:46:15 ----------

Ben daha güzel olacak derken senden bahsetmedim kardeş. ivo777 ve delight'tan bahsettim.

semiko

Üye
Ortak çalışmak bu tür konularda araştırmacılığı ve üretkenliği azaltır bence. Herkes kendi ürünü üzerine yoğunlaşarak en faydalı olanı bulmalı.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt